top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA MESEC MAREC


angelsko-vodstvo-januar-vibracijeduse.si

Mesec februar je bil za marsikatere kar "naporen" mesec - še posebej se je to kazalo v vseh odnosih ( poslovnih, ljubezenskih, prijateljskih...). Potrebno je bilo veliko prilagajanj, kazale so se možnosti novih vpogledov...predvsem smo se morali zazreti pošteno tudi vase. Opazovanje okolice nam je lahko prineslo preveliko mero kritičnosti, ocenjevanja...če smo bili usmerjani samo na zunaj. V nasprotnem primeru, ko in če smo zunanjo sliko izkoristili za "pošten" vpogled v naš notranji svet, smo lahko prišli do marsikaterih odgovorov in novih spoznanj. Kam ste bili vi usmerjeni v mesecu februarju? Ali ste se uspeli vprašati kakšen odnos imate sami s seboj, z drugimi in kako le-to izboljšati? Ste poskušali dejansko izboljšati odnose? Kakšne nove vpoglede vam je samo-izpraševanje prineslo? Upam, da ste razbistrili tančico in poskušali najti iskreno ravnovesje.

 

Numerološko vodilo & splošne smernice marec:

Mesec marec bo potekal v duhu precej aktivnega družabnega življenja. Vodila vas bo želja po izražanju v vseh področjih in na vse mogoče načine. Več boste iskali stikov z drugimi, prav tako pa boste imeli seveda več možnosti za ustvarjanje stikov, saj boste lahko deležni več povabil, več bo možnosti sodelovanja in širjenja z drugimi. Poslovno bi lahko dobili nove stranke, spoznavali nove poslovne možnosti z novimi ljudmi - krog se širi v tem mesecu, zato pričakujte uspeh. Vaše talente / nadarjenosti / ideje boste lažje izrazili / predstavili drugim in lahko seveda pričakujete tudi nekakšno pomoč pri tem.

Bolj boste polni želja in optimizma, več bo možnosti za zabave, druženja, veselje in smeh. Bodite osredotočeni, iskreni, domiselni, saj se boste tako izognili morebitnim dramatičnim, čustvenim vzponom in padcem. Svoja čustva izražajte iskreno in hkrati odgovorno do drugih. V tem mesecu se bo še kako pokazalo to, koliko in kako smo sposobni izražanja in uživanja v vseh kontaktih / stikih / odnosih. V kolikor se bomo izražali skozi uravnoteženo energijo, se bomo v družbi dobro počutili in imeli dober občutek za povezave. V kolikor pa naša energija ne bo uravnotežena, se bo le-to kazalo skozi neelastičnost in neprilagodljivost do drugih- zato pazite!

Idealen mesec torej za odnose in kontakte ter za vse umetnike in pisatelje. Izrazite svoje ideje in se izkažite - zdaj imate priložnost in podporo vesolja.

Seveda je to splošno - univerzalno numerološko vodilo meseca. Bolj natančne energije za posameznika, se določi tudi glede na vaš osebni mesec.

Angelsko vodstvo & splošne smernice za marec:

Trenutna situacija kaže, da se nahajamo v obdobju "hitrega premikanja" in dogajanja, katero se lahko kaže skozi zunanjost ( zunanji dogodki / situacije ), lahko v naši notranjosti ( hitro obvladovanje naših lastnih notranjih procesov ) ali pa celo skozi oba pola. Nekateri se spopadate z različnimi težavami / ovirami , drugi obračate nek težavni položaj v bolj pozitivno smer, spet tretji imate lahko zelo močno željo po neposrednem in jasnem sporočanju tistega, kar doživljate. Seveda pa se vse to lahko dogaja istočasno. Lahko, da se je pojavilo tudi več mogočih ponudb / imate več poti odprtih / različne možnosti, kjer bo potrebno tako z vašim razumom kot intuicijo priti do rešitve ali izbire. Vsekakor se vidi, da so potrebna hitra dejanja, odzivi, razmišljanja in odkrito sporazumevanje.

Zdaj vsekakor ni čas za zavlačevanje, izmikanje ali pa manipulacijo: v stikih z ljudmi / v nastalem položaju / pri sporazumevanju in komunikaciji. Če je potrebno, si za različne možnosti / poti naredite razpredelnico z plusi in minusi, ter imejte jasen namen, kaj bi si želeli doseči. Neka zadeva / situacija, ki se je že pred časom sprožila in je trenutno v teku, se bo kmalu razrešila. Ne vmešavajte se preveč in kmalu lahko pričakujete izid / razplet.

Rahla zmedenost, nejasnost, zavlačevanje in hkratna potreba po hitrem razmišljanju in delovanju, vas lahko celo zaustavi na vaši poti.

Prepustite, da se določena že prej začeta situacija razreši tako,

kot se mora - sama po sebi!

Vodstvo opozarja in svetuje, da bodite v tem mesecu tem bolj pozorni na to, da se čustveno bogatite in širite. Če boste sprejemali določene odločitve, bodite na to še posebej pozorni - namreč ni vse v zunanji sreči in materialnem obilju. Najprej je potrebno doseči svojo notranjo srečo in bogastvo, šele nato se to izrazi tudi v zunanjem okolju. V tem mesecu ste popolnoma zmožni raziskovanja čustvenih globin, da dosežete občutek izpolnitve - tako znotraj kot zunaj sebe. Možnosti za dosego le-tega se vam bodo kazale tudi skozi delo, ustvarjalnost, denar in razmerja z ljudmi. Imeli boste veliko različnih priložnosti ter možnosti za rast in srečo, vseeno pa ohranjajte pozitivna čustvena stanja in jih delite tudi med druge. Ne zapirajte se v svojem doseženem "stanju" in ne dovolite, da vas prevzame zmagovalen občutek samozadovoljstva - radodarno delite svoje dosežke tudi z drugimi.

Najmočnejši izziv tega meseca se bo kazal skozi vašo lastno "ceno" - samospoštovanje in samozaupanje. V tem mesecu se bo dejansko pokazalo, koliko spoštujete in zaupate sami sebe. Se cenite dovolj? Ali veste koliko ste dejansko vredni? Ali veste koliko in kaj ste sposobni? Mogoče bo zdaj čas, da se postavite zase, predstavite okolju kdo v resnici ste vi, predstavite vaše ideje / zamisli / razmišljanja / rešitve in zahtevate upravičeno nagrado / priznanje. Velika verjetnost je, da vas bo okolica upoštevala in priznala vaša pretekla prizadevanja. Skozi življenje in izkušnje pač rastemo in mogoče se zaradi vzgoje / vzorcev / okolja ne cenite dovolj, mogoče se vam zdi, da bodo drugi sami videli in cenili vaš trud...vendar včasih se je potrebno jasno postaviti zase in si dejansko postaviti "ceno", saj velikokrat ljudje to izkoristijo.

Naj vam podam primer: Nekdo je zelo priden in izviren umetnik...dela prečudovite izdelke, za katere bi lahko iztržil precej denarja. Ker je po naravi ta umetnik perfekcionist in mogoče ga nikoli v življenju ni nihče pohvalil ali cenil ima težave z postavitvijo cene svojim izdelkom. Najprej prodaja izdelke zelo poceni in čeprav določeni ljudje vidijo "posebnost" teh izdelkov, bodo plačali le "drobiž" za to. Čeprav vedo, da bi dejansko nekje drugje za slabšo kvaliteto in izgled plačali veliko več, niso oni krivi, če izdelovalec ne zna oceniti lastnega izdelka. Šele, ko bo sam sebi dovolj zaupal in se tudi cenil, bo lahko postavil svojim izdelkom realno ceno. Tisti, ki take izdelke cenijo in občudujejo, bodo pripravljeni za to tudi plačati "višjo" ceno. Vsekakor se morate najprej začeti ceniti in spoštovati, da lahko nato "krojite" svojo ceno.

Torej...izžarevajte zaupanje in samospoštovanje, ki ni napihnjeno ali lažno.

Postavite se zase, ne izgubite upanja in ne vrzite puške v koruzo - namreč po težkih časih pridejo boljši, saj to so resnični cikli narave, kateri delujejo na vseh nivojih.

V tem mesecu boste imeli tudi možnost postavljanja popolnoma novih temeljev. Poskušajte si ustvariti okolje, v katerem boste lahko kar se da najbolje uresničili svoje sposobnosti. Ustvarite nekakšen dobro delujoči red v svojem življenju ( na delovnem mestu, doma, v odnosih ), vendar se ne poslužujte pravil, katera bi vas dušila in omejevala pri rasti. Mogoče je tudi čas, da omejite obveznosti, katere vam nalaga družba / okolje. Vsekakor sprejmite popolno odgovornost ( če še niste ) za življenjski slog, katerega ste ali boste izbrali, tako v poklicnem kot tudi osebnem življenju.

Vsekakor lahko rečem, da je mesec marec ugoden za premike, potovanja, začetke in nove podvige, odprtost za prihajajoče priložnosti, reševanje problemov iz strani očeta ali vseh oseb, kateri nosijo vzorce / lastnosti / podobnosti z vašim očetom - to so lahko partnerji, prijatelji ali drugi stiki, kjer se kažejo določeni problemi / izzivi. Vsekakor se iskreno izražajte, zaupajte in se spoštujte - na kratko.

Z vami in za vas Karmen Seražin

Naj v vas cel čas tli iskrica upanja za svetlo prihodnost

Želim vam vse dobro na vaši poti <3

Oglejte si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot vpogled tukaj

angelski-tarot-vpogled-v-prihodnost-vibracijeduse.si

Naroči svojo angelsko terapijo tukaj

angelske-terapije-vibracijeduse.si

Več informacij o regresiji tukaj

regresija-regresoterapija-vibracijeduse.si

Skupinske vodene meditacije & regresije v Sežani-dogodki tukaj

meditacije-regresije-sežana-vibracijeduse.si

Z vami in za vas Karmen Seražin Regresije / angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

110 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page