top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA MESEC JUNIJ

Updated: Apr 25, 2020


angelsko-vodstvo-junij-vibracijeduse.si

Ali vas je v mesecu maju dohitel veter sprememb? Se je dogajalo vse na hitro? Ste sprejemali konkretne odločitve za vašo boljšo prihodnost?

Mogoče ste se ujeli v lastne strahove pred spremembo samo ali pa ste po dobrem samo-izpraševanju prišli na koncu meseca do drugačnega zaključka, kot ste ga imeli v mislih v začetku meseca. Energije so vsekakor dajale možnost vpogleda iz višje perspektive. Poglejmo, kakšno je vodilo meseca junija.

 

Numerološko vodilo & splošne smernice maj:

Mesec junij prinaša na splošno več druženja in skrb za druge ( še posebej v družinskem življenju in skupnosti ). Močno se bo izražala energija potrebe po odgovornosti v vsakdanjem življenju. Več bomo tudi pozorni na samo lepoto, ubranost in enakomeren ter zdrav ritem življenja. V tem mesecu se bo tudi denar obrnil v dobro tistim, ki trdo delajo - več ga bo, možnosti dodatnega zaslužka se kaže in / ali podporo od drugih ljudi, tako finančno kot pomoč pri samem delu / opravilih / obveznostih. Torej "tisti pridni" boste materialno preskrbljeni, pa tudi pomoč vam je na dosegu roke - brez skrbi.

Pomembna dogajanja se lahko dogodijo v družini, ljubezenskih in družinskih odnosih, pa tudi v odnosih z prijatelji. Karma lahko zaigra svoj ples, kjer bi čustva prišla na površje - to lahko prinese tudi razveze in zaključke določenih odnosov.

Poskušajmo biti bolj razumevajoči, strpni, spoštljivi in hkrati ljubeči, predani in odgovorni. V tem mesecu posvetimo malo več našega časa sami družini in ohranjanju ljubečih odnosov. Bodimo pravični in velikodušni - v nasprotnem primeru nas bo "pravica" poiskala sama.

V kolikor se ujamemo v "nižje" - neuravnotežene energije meseca, se lahko soočamo z kritiziranjem, vmešavanjem, svojeglavostjo, pristranskostjo, trmo, posesivnostjo...tako svojo lastno, pričakujte pa to seveda tudi od drugih. Tako boste lažje razumeli, kaj se vam dogaja in iz česa izvira. Na neki točki lahko celo izgubimo pogum, postanemo preveč popustljivi do drugih in sebe, zbežimo v svoj svet - se tako umaknemo odgovornosti. Torej pazimo, da se v te energije ne ujamemo, v kolikor pa se, se potegnimo ven iz tega.

Seveda je to splošno - univerzalno numerološko vodilo meseca. Bolj natančne energije za posameznika, se določi tudi glede na vaš osebni mesec.

Angelsko vodstvo & splošne smernice za maj:

Trenutna situacija kaže, da se nahajamo v obdobju nekakšne žalosti oz. pred nami je čas, ko moramo pozdraviti in spustiti pretekle dogodke / situacije, katere so se nam "zgodile". Lahko je tudi čas, ko smo obstali na neki točki, ko se še ne moremo premakniti naprej. Lahko smo imeli določene načrte, kateri so se izjalovili, lahko smo odkrili neko bolečo resnico...kakorkoli, ta položaj se bo v prihodnosti izboljšal in odkrilo se bo tudi spoznanje o namenu tega položaja. Če je potrebno, oprostite sebi in drugim, ter si dovolite premik naprej. Poskrbite za zdravo prehranjevanje in fizično kondicijo, da boste imeli podporo pri težavnem trenutnem izzivu. To vam bo nudilo dodatno energijo.

Spustite preteklost - naj odide, dovolite novi energiji, da pride.

Vodstvo opozarja in hkrati svetuje: "Branite svoja prepričanja / odločitve in hkrati modro izbirajte svoje bitke." Mogoče bomo malo bolj izzvani v tem mesecu - v družini, službenem okolju, prijateljski odnosi, z namenom, da se postavimo zase in zahtevamo svojo pravico. Vztrajajte, bodite pogumni, ne umikajte se iz položaja in pokažite svojo samozavestnost. Recite DA, če si nečesa želite in recite NE, če nečesa nočete - jasno in trdno. Svojo resnico povejte z ljubeznijo in razumevanjem do vseh vpletenih, v vaši energiji naj se čuti trdnost. Bodite zvesti sebi in svojim vrednotam, ter ne počnite ničesar zgolj iz občutka krivde. Pri svojih bitkah in odločitvah poslušajte svoje srce - ne razuma.

Ključ za vaš uspeh je vaša lastna moč, trdnost, samozavest in osredotočenost.

Najmočnejši izziv tega meseca se bo kazal skozi vdore lastnih nadležnih ter negativnih misli, veliko skrbi in morebitne bolezni, katere bodo izhajale iz preobremenjenosti. Nekako se lahko še oklepate preteklosti ali določenih strahov zato le dovolite, da to spustite in usmerite vašo pozornost na čudovite priložnosti, katere lahko ponuja življenje v prihodnosti. Pozor, v kolikor se boste oklepali nizkih energij, se le-te lahko uresničijo v prihodnosti, zato odmislite vsak morebitni slab izid. Spustite vsakršno negativnost, katero čutite v določenem položaju in jo zamenjajte z bolj pozitivno energijo. Ne razmišljajte o tem, kaj se "lahko" negativnega zgodi, razmišljajte raje o pozitivnem izidu. Z vero je vse mogoče.

V ospredje bo prišla tudi dodatna energija, katera bo klicala k nujnosti neke spremembe. Lahko se nekdo izseli od vas ali se celo sami preselite na boljšo lokacijo ( nanaša se tako na dom kot službo ). Lahko se bo zgolj pokazala nujnost spremembe v tej smeri - da začnete delati na temu, da zamenjate "svojo lokacijo".

Zaupajte svojim občutkom, bodite zvesti samemu sebi - ne bojte se odkriti vaš pravi jaz. Ne obremenjujte se s tem, kaj si bodo drugi mislili. Ko ste zvesti sebi, namreč dovolite tudi drugim možnost, da vas vzljubijo točno takšne kot ste.

Bodite zvesti svojemu pravemu jazu!

Z vami in za vas Karmen Seražin

Naj v vas cel čas tli iskrica upanja za svetlo prihodnost

Želim vam vse dobro na vaši poti <3

Oglejte si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot vpogled tukaj

Več informacij o regresiji tukaj

Skupinske vodene meditacije & regresije v Sežani-dogodki tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

102 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page