top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA MESEC AVGUST

Updated: Apr 25, 2020


angelsko-vodstvo-avgust-vibracijeduse.si

V mesecu juliju smo imeli možnost umika v svoj svet, z namenom iskanja rešitev za našo boljšo prihodnost. Priporočljivo je bilo tudi, da smo si vzeli nujno potreben oddih - počitek. Pa ste si ga vzeli ali čutite še vedno"težko obremenitev"?

Malček bolj naporno je lahko bilo ( in je še vedno ) zaradi vseh mrkov in retrogradnega Merkurja, kateri bo z nami do 18.8.2018. Še vedno je veliko napetosti v vseh odnosih, saj delamo pri sebi razne zaključke in nove začetke. Pa poglejmo, kakšno je vodilo meseca avgusta.

 

Numerološko vodilo & splošne smernice avgust:

Mesec avgust prinaša na splošno več energije delovanja, manifestiranja in pobude, kjerkoli želimo ustvarjati spremembo v našem življenju. Močneje bomo občutili lastno odločnost in odločnost drugih okrog nas in našo lastno moč. Stremeli bomo v uresničevanje naših namenov za boljšo materialno / finančno neodvisnost ali vsaj izboljšanje našega dosedanjega položaja. V ospredje pride tako energija discipliniranosti in reda.

Mesec avgust je tudi pod oznako pravice in karme, zato pazimo, da delujemo skozi srčno energijo in s pravim namenom, saj se vse lahko kaj hitro "spreobrne" v povračilo energij - naj bodo torej energije dobre. V kolikor bomo moč uporabljali s slabim namenom, nam le-to lahko prinese kaos in uničenje.

Veliko bo še "karmičnih povezav" oz. čiščenje same karme ter premagovanja lastnih lekcij. To se bo največ kazalo ravno skozi odnose, zato imejmo v mislih to, da nismo žrtve, temveč je to le "igra" karme, katera "mora" odigrati svojo predstavo. Pozorni pa bodimo na vse, kar nam taki odnosi / situacije sporočajo o nas samih! Lahko se zato dogajajo zaključki in novi začetki.

V kolikor se ujamemo v "nižje" - neuravnotežene energije meseca, se lahko soočamo z zlorabo moči, pretiranim materializmom in obsedenostjo z denarjem. Poudarek je lahko še na lastnem egu, pomanjkanju sočutja, pretirani oblastnosti, kontroli in zahtevnosti do drugih.

Ugoden mesec za resnično osredotočanje v to, kar si želimo za svojo prihodnost ( naše želje, cilji, nameni, ideje...), saj se bo vse hitreje manifestiralo v našo realnost. Pozorni bodimo tudi na našo notranjost in kaj se v njej dogaja, saj bo le-ta zdaj še bolj vidna na zunaj. Torej naravnajmo dobro naš fokus in si ne dovolimo, da nas negativno razmišljanje in drugi kakorkoli "zmotijo" v našem namenu. Drugi nam le "igrajo" vloge, da se naučimo in gremo čez naše lastne lekcije. Več imamo seveda tudi možnosti zaslužka, raznih dodatnih prilivov denarja, ter drugih materialnih nagrad.

Seveda je to splošno - univerzalno numerološko vodilo meseca. Bolj natančne energije za posameznika, se določi tudi glede na vaš osebni mesec.

Angelsko vodstvo & splošne smernice za avgust:

Trenutna situacija kaže, da se še vedno nahajamo v obdobju izboljševanja našega življenja. Lahko ste spoznali nekoga, kateri vam bo pomagal v tej smeri ali pa ste se odločili že za novo pot ( nova zveza, partnerstvo, nova služba... ). V kolikor ste že v ali tik pred "novim", vam le-to res prinaša določeno mero sreče, udobja in obnovitve. Vsi tisti, ki niste še pred vrati "novega", si pa "novo" želite, preverite svoje lastne namene in namene drugih v tej povezavi. Po vsej verjetnosti so v vaši bližini ljudje, ki imajo drugačne motive kot vi sami, zato razmislite dobro o vaši skupni poti z njimi - to vam namreč na dolgi rok ne prinaša zadovoljstva in sreče. Bodite pozorni na sledeče:

- v kolikor čutite pomanjkanje "prave" komunikacije

- v kolikor pri komunikaciji niso upoštevane integritete vsakega posameznika

- v kolikor nameni drugih niso skladni z vašimi

- v kolikor niso jasni skupni cilji

V tem se seveda lahko tudi sami najdete - preverite, če sami delujete na način, zgoraj naštetih alinej. Če ste vi ta oseba, spremenite delovanje do drugih, saj pomanjkanje prave komunikacije največkrat povzroča nerazumevanje. Bodite bolj odprti. V kolikor pa čutite to od vašega okolja, je mogoče potrebno razmisliti kako spremeniti vašo pot, da boste izboljšali lastno kvaliteto življenja.

Preglejte okolje, v katerem se nahajate - želite še tam ostati?

Vodstvo opozarja in hkrati svetuje najprej, da se v našem okolju nahaja oseba, kateri ne smemo zaupati vseh skrivnosti in zaupnih podatkov. Lahko je to le nezanesljiva oseba, lahko pa je ta oseba nepoštena in nas lahko na nek način opehari / razočara / izda v prihodnosti - zato previdnost ni odveč.

Drugi nasvet in vodstvo pa je, da se z vnemo lotimo zadev, katere smo nedavno načrtovali. Čas je za nadaljevanje oz. naslednjo stopnjo ukrepanja. V tem obdobju še posebej pazimo, da bomo spoštovali svoje obveznosti, izpolnjevali vse obljube...bili vestni, marljivi in pošteni. Dobro delo in namen, nam namreč prinaša tudi temu primerne blagoslove, nagrade, obilje.

Ključ meseca je, dober srčni namen in usmerjen fokus uma

Najmočnejši izziv tega meseca se bo kazal skozi "težave", s katerimi se enostavno bomo morali spoprijeti. Ne moremo mimo njih, jih zaobiti ali zamižati pred njimi...vendar dolgoročno...je ta situacija pozitivna. Kaže se bolj živčno, razgreto in razdražljivo ozračje, katero pa ne bo tako dolgo trajalo. Lahko pričakujemo spremembe doma ali pa v službi / poslovnih smereh.

Po vsej verjetnosti bo ta situacija / obdobje, vključevala jezo drugih ljudi, možne pa so tudi pravne ter druge težave, fizične narave. Vsekakor je obdobje, katero najavlja malo večjo spremembo in katera nam bo dala nove vpoglede v že obstoječe razmišljanje spreminjanja naše smeri / poti. Iz tega obdobja ven, bomo prišli v "aha" trenutek, kjer se bomo zavedali kako močno si želimo / hrepenimo po nečem bolj smiselnem v našem življenju. Zavedali se bomo, da "tisto", kar nam je nekoč veliko pomenilo in nam prinašalo zadovoljstvo v naše življenje...zdaj bledi in navezanosti več ni. Občutili bomo tudi fizično ter energijsko izčrpanost, zaradi prevelikega razdajanja drugim. Če še nismo izbrali do sedaj...bomo postavljeni pred pomembno odločitev / izbiro.

"Čas pred sončnim vzhodom je najtemnejši"

Verjemi & zaupaj v vesolje, da je vse točno tako kot mora biti.

Vsekakor lahko rečem, da je v mesecu avgustu možnost preobratov / sprememb in dogajanja zelo, zelo velika. Zaradi mogočnosti energij in lastne osebne moči, bomo bolj kot kdajkoli prej pripravljeni na sprejemanje pomembnih odločitev. Kaže se možnost preobrazbe in dovršitve - prag med starim in novim je zelo tanek...odločitev, če prestopimo čez ta prag, je pa samo naša. Čas je primeren, da popolnoma odrežemo ali odstranimo vse tisto, kar ne služi več v naše najvišje dobro. Kaj je "tisto" - bo vsak pri sebi najbolj vedel ;-) , saj bo v tem mesecu, še kako v ospredju.

Z vami in za vas Karmen Seražin

Naj v vas cel čas tli iskrica upanja za svetlo prihodnost

Želim vam vse dobro na vaši poti <3

Oglejte si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot vpogled tukaj

Več informacij o regresiji tukaj

Skupinske vodene meditacije & regresije v Sežani-dogodki tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

237 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page