top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA MESEC MAJ

Updated: Apr 25, 2020


angelsko-vodstvo-maj-vibracijeduse.si

V mesecu aprilu je na vaša vrata najbrž potrkal občutek in vonj same spremembe. Te spremembe so se dogajale lahko znotraj ali zunaj vas - seveda pa lahko popolnoma usklajeno in na vseh področjih.

Možnost ste dobili vpogleda sami vase, v spremembe, katere je potrebno uvesti, da si zboljšate življenje. Kaj storiti? Ali skočiti? Ali obrniti in transformirati stari način življenja? Zaupate sebi in ciklu življenja, ki vas vodi in zdaj že dobro "cuka" za rokav? Ste prisluhnili svoji notranjosti? Kaj vam želi vaša duša nakazati / povedati? Poglejmo, kakšno je vodilo meseca maja.

 

Numerološko vodilo & splošne smernice maj:

Mesec maj prinaša na splošno veliko "dogajanja" in aktivnost v naša življenja, saj je mesec pod okriljem energij hitrosti, svobode in same spremembe. Predstavlja močnejše energije v smeri sprememb, gibanja, novih izkušenj. Vse se bo hitro dogajalo, mogoče lahko pričakujemo celo malo "kaotične" energije, saj bo veliko vsega in skoraj ne bo časa "zadihati" vmes. Kljub temu, bomo hitrim energijam bolj kos, kot do sedaj, saj se bomo lažje skoncentrirali na več zadev / nalog ...hkrati. Želeli si bomo spremembe same, svobode v delovanju, izražanju, iskali nov način v določenem življenjskem področju - z namenom izboljšanja seveda.

Kažejo se tako tudi možnosti spoznavanja novih prijateljev / partnerjev ( ljubezenskih in poslovnih ), lahko celo avanture in hkrati možnost "prevar" na ljubezenskem področju, sklepanje novih poslov / pogodb, možnost nove zaposlitve / kariere...veliko bomo težili k popolni spremembi nečesa.

Razmišljajmo široko ta mesec, postavimo si zdrave meje, bodimo očarljivi, radovedni, prilagodljivi, iznajdljivi in neodvisni.

V kolikor se ujamemo v "nižje" - neuravnotežene energije meseca, se lahko soočamo z nemirnostjo, nestabilnostjo, impulzivnostjo, nepotrpežljivostjo in tudi pretirano popustljivostjo in celo močnim strahom pred spremembo samo. Močna želja in potreba po vznemirljivem življenju, nas lahko "pahne" v prehitre in ekscentrične odločitve / zaključke raznih že obstoječih razmerij. Po drugi strani pa pazimo, da se ne oklepamo tistega, kar je že zdavnaj "preživelo" svoj namen in dejansko kliče po zaključku in novemu koraku naprej. Zato poskrbimo, da ne stagniramo in tacamo na mestu, saj nas bo sililo ven iz naše "cone udobja".

Seveda je to splošno - univerzalno numerološko vodilo meseca. Bolj natančne energije za posameznika, se določi tudi glede na vaš osebni mesec.

Angelsko vodstvo & splošne smernice za maj:

Trenutna situacija kaže, da se nahajamo v obdobju / prehodu, ko se en naš ciklus zaključuje, z namenom, da se drugi ciklus začne. Ta prehod je lahko poln izzivov, pa tudi bolečine. Staro se zdaj poslavlja in z eno nogo smo že v novem ciklu. V kolikor se je sprememba sama začela odvijati, ji le dovolite, da se oblikuje sama, kot se "mora"...pazite le, da sami ne boste preveč želeli vplivati na izid same spremembe, saj zaenkrat ne veste še točno, kako se bo vse izšlo in prav je tako. Ni vedno namenjeno, da vidimo celotno sliko in ni vedno namenjeno, da se spremembe zgodijo točno v smer, kot si želimo - vesolje in vodstvo nas potiska v pravo smer - mi moramo "le" slediti in se prepustiti. Trenutno se nahajamo še v obdobju, ko se dejansko še na nek način poslavljamo od naše preteklosti. Trenutna situacija nam prinaša veliko dragocenih in pomembnih lekcij - zato, smo še v njej.

Sprejmite veter sprememb - a pazite, da sami ne vplivate preveč na sam izid!

Dovolite preteklemu obdobju čas, da se zaključi in poslovi,

šele nato sprejmite pot, ki se vam počasi razkriva.

Vodstvo opozarja in hkrati svetuje: pokazale se bodo odlične ideje / navdihi / poslovne možnosti , katere lahko popolnoma spremenijo tok naših življenj, predvsem v smeri poslovnega življenja. Ali jih vidimo? Ali jih razumemo? Jih bomo sprejeli? Vodstvo nam želi pokazati, da je prišel čas sprememb in preobrazbe, ter naj zaupamo, da nam bo to prineslo obilje v naše življenje.

Sami smo želeli spremembo na poslovnem področju in možnosti za spremembo se bodo pokazale v tem mesecu. Lahko bo to več ponudb, med katerimi se bomo odločali, lahko napredovanje v trenutni službi, lahko pa vzpon novih idej za lastno poslovno pot. Vzemimo si potreben čas, da raziščemo naše "prave" želje in šele nato delajmo zaključke in dogovore.

Najmočnejši izziv tega meseca se bo kazal skozi potrpežljivost, saj bodo energije zelo "silile" k spremembi sami, mi pa se bomo morali malo "zadrževati" še v starih vodah ... ker se ni še vse "izpelo" oz. izkusilo, kar se "mora". Počakati bomo morali še malo...na končno odločitev oz. na uresničenje naših želja. Če ste želeli spremembo narediti zdaj, je odgovor NE - počakajte še malo! Hkrati pa ne obupajte, saj se v ozadju odvija vse točno tako, da se vaše želje / nameni v krajši prihodnosti tudi manifestirajo v realnost in uresničijo.

Ne bodite nepotrpežljivi - počakajte z odločitvijo,

saj se v ozadju se še vedno nekaj dogaja - to je skrito vašemu pogledu!

V mesecu maju lahko tako pričakujemo nekaj od slednjega:

veliko poslovnih ponudb / novo službo / selitev v nov dom / zaključek nekega odnosa / opuščanje starih vzorcev / zdravljenje preteklih bolečin / uspešno novo poslovno pot / preobrazba trenutne poslovne poti / skorajšnje uresničenje želja / več denarnih prejemkov / novo partnerstvo / začetek lastne poslovne poti

Z vami in za vas Karmen Seražin

Naj v vas cel čas tli iskrica upanja za svetlo prihodnost

Želim vam vse dobro na vaši poti <3

Oglejte si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot vpogled tukaj

Več informacij o regresiji tukaj

Skupinske vodene meditacije & regresije v Sežani-dogodki tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije /meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

134 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page