top of page
Angelski reading

Angelski reading ti priporočam če:

* si v situaciji, v kateri ne veš točno kako naprej

* želiš vodstvo / nasvet svojih duhovnih vodnikov

* želiš še drugačen pogled na situacijo 

* želiš več jasnosti, za lažjo odločitev

* želiš potrditev svoje intuicije ali razjasnitev

* si zgolj radoveden/radovedna

kaj ti sporoča duhovni svet

angelskireading-vibracijeduse-karmenserazin

Kaj sploh je Angelski reading?

 

Angelski reading je vpogled ( ne vedeževanje ) v energije raznih situacij, kateri vam nudi usmeritve in ljubeče vodstvo, da bi lahko lažje razumeli in se soočili z izzivi na vaši življenjski poti. To je vodstvo, ki je v danem trenutku za vaše najvišje dobro. S pomočjo raznih angelskih orodij, angelskega vodstva in svoje intuicije, vam predam sporočila, nasvete, vodstvo, katera v danem trenutku najbolj potrebujete. Nič pa ni “vklesano v kamen”, svojo prihodnost si sami kreiramo z dejanji in odločitvami, ki jih sprejemamo v sedanjosti in naša sedanjost je zgolj “rezultat” naših dejanj in odločitev, katere smo sprejeli v preteklosti.

 

Citat: “Deluje vse v kar verjamete, zato nosite v sebi čiste namene in dobro srce.”

 

Zakaj se odlociti za Angelski reading?

 

Naša življenjska pot je zelo “razgibana” in včasih naletimo na izziv, kateri nam lahko vzame precej energije, ko se z njim srečamo in v bistvu sploh ne vemo zakaj je prišel, kako ga rešiti in se z njim “pravilno” soočiti. V takih situacijah, nam lahko angeli in vodniki priskočijo na pomoč in nam prišepnejo ljubeče vodstvo, nudijo nasvete in tolažbo. Ali ste trenutno v težki situaciji / težavnem odnosu, pa ne najdete rešitve? Ali se vam določene situacije večkrat ponavljajo, pa ne veste zakaj? Ali ste se znašli pred izzivom, kateri se vam zdi nepremagljiv? Vas mogoče zanima, kaj naj bi bil vaš naslednji korak v določeni situaciji? Mogoče pa potrebujete samo potrditev, da ste na pravi poti? Imate mogoče kakšno drugo vprašanje ali dilemo? Bolj ko je jasno zastavljeno vprašanje, bolj je jasno tudi vodstvo, ki ga dobite.

 

Citat: “Samo en korak te loči od tega, da si spremeniš tok življenja na bolje. To je odločitev, da narediš ta korak.”

 

Kako Angelski reading poteka?

 

Angelski reading poteka na daljavo, po predhodnem dogovoru po e-pošti. Za vse informacije pišite na: vibracijeduse@gmail.com

Vaš Angelski reading dobite po e-pošti v pisni obliki, kjer poleg navedenih angelskih kart, dobite kanalizirana sporočila, katera vam posredujem in interpretiram s pomočjo lastne intuicije. Odgovore na vaša vprašanja dobite v najkrajšem možnem času ( do sedem dni -  upoštevajoč obseg vpogleda in tekočega dela ), seveda po prejetem plačilu ( po predračunu ) na TRR.

 

*Zaznamek*

Zaradi posebne narave dela z različnimi energijami ter samega obsega dela sem angelski reading prilagodila in umestila v več "skupin". Skozi čarobno pot dosedanjih izkušenj in duhovnega razvoja sem sledila vodstvu in vam nudila kanal, skozi katerega ste in še vedno boste, dobivali najrazličnejše informacije, nasvete, vodstvo itd., tako za vaše najrazličnejše "zemeljske / fizične"  situacije, predvsem pa za podroben vpogled vibracij vaše duše, katera se razvija in išče luč resnice za širjenje vaše zavesti. Le-ta nam prinaša blagoslove v obliki različnih uvidov v naše potenciale, lekcije, modrosti, spoznanja in še veliko več. Te uvide je potrebno sprejeti z odprtim srcem in dovoliti, da se samo vodstvo razkriva po korakih in sidra v našo božansko bit, istočasno s širitvijo našega zavedanja ter dojemanja samega sebe in svoje "vloge" v matrici tega sveta. Naša duša namreč vedno išče ljubezen in svetlobo, na najrazličnejše načine.  Kdor prisluhne vodstvu svoje duše, lahko v izzivih naše materialne / fizične realnost najde različne blagoslove za njen razvoj.

Pogoji poslovanja

 

***če je tvoja duša začutila moj zapis, bom z veseljem prisluhnila in predala vodstvo zate***

bottom of page