top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA MESEC JULIJ

Updated: Apr 25, 2020


angelsko-vodstvo-julij-vibracijeduse.si

V mesecu juniju smo lahko delali zaključke z preteklimi dogodki / situacijami / ljudmi. Marsikje je karma odigrala svojo vlogo in pokazala drugo plat "resnice".

Večkrat smo morali jasno postaviti meje, se jasneje izražati in biti hkrati bolj razumevajoči do drugih. To ravnovesje je bilo včasih kar težavno speljati a ne? Rekli boste, kako naj jasno postavim svoje meje in sem hkrati poln razumevanja do drugih? Ključ je, da svojo resnico spoštljivo in z razumevanjem predamo drugim - torej na lep vendar jasen način. Pa poglejmo, kakšno je vodilo meseca julija.

 

Numerološko vodilo & splošne smernice julij:

Mesec julij prinaša na splošno več "umika" v svoj svet. Veliko bomo razmišljali, analizirali in secirali naše življenje, iskali smisel in vodstvo za naprej. Ta mesec bomo lahko bolj "hladni" tako do ljudi kot tudi do dogajanja okrog nas. Umsko bomo želeli priti do nekih rešitev, za izboljšanje našega življenja, na zunaj pa se bomo bolj filozofsko in skrivnostno izražali...ali pa tako delovali drugim. Vseeno pa je ta "odmik" in počitek skoraj nujno potreben, da prisluhnemo svoji notranjosti - intuiciji in opazujemo svojo okolico, z namenom odkrivanja pomembnih " podatkov " in odgovorov zase.

Pomembna dogajanja se lahko tako dogodijo ravno znotraj nas. Želja po neodvisnosti in samostojnem delovanju, nas bo tako silila, da razmišljamo še več in tako iščemo ideje in možnosti za naš naslednji korak. Lahko nas čaka tudi veliko načrtovanja za našo prihodnost.

Poskušajmo biti tem bolj "trezni", saj nas bo duhovno precej vleklo v druge dimenzije. Veliko nam bo v pomoč ravno meditacija, sproščanje, razna duhovna orodja, saj bomo iskali našo globljo resnico in modrost. V tem mesecu imamo možnost povečanja osebne rasti in razvoja, odkrivanja globokih resnic o nas samih in našemu načinu življenja.

V kolikor se ujamemo v "nižje" - neuravnotežene energije meseca, se lahko soočamo z zaprtostjo vase ali celo depresijo ter močnim pesimizmom. Lahko smo bolj živčni, paranoični, negotovi, zmedeni, površni, trmoglavi in nezaupljivi. Tlačimo lahko naša čustva, saj se v naši okolici lahko ne bomo počutili razumljene.

Ugoden mesec za umetnike, izumitelje, študij, polaganje izpitov, potovanja in umik v samoto.

Seveda je to splošno - univerzalno numerološko vodilo meseca. Bolj natančne energije za posameznika, se določi tudi glede na vaš osebni mesec.

Angelsko vodstvo & splošne smernice za julij:

Trenutna situacija kaže, da se nahajamo v obdobju nekakšnega zdravljenja. Še vedno nekako spuščamo in zdravimo pretekle energije oz. nekaj, kar se je zgodilo nekje v preteklosti. Te energije so se tako oprijele, da jih le s težavo spuščamo...počasi...počasi. Angeli, bitja svetlobe so z nami in nam pomagajo rezati te vezi, da bomo lahko napravili prostor novemu. Prihaja namreč čas, ko bomo razširili svoja obzorja, našli svojo resnico...in si dovolili novih poti in priložnosti. Poskušajmo zato, kar se največ da, ozavestiti vso preteklo bolečino, se spoprijeti z vsemi našimi notranjimi sencami, jih nato ozdraviti, prerezati in spustiti - dokončno.

Pred vrati so nove priložnosti

Vodstvo opozarja in hkrati svetuje: "V sebi čutiš premik, a težko spuščaš preteklost za sabo. Vedi, da v kolikor boš pripravljen/a spustiti...te čakajo nove priložnosti, novi blagoslovi, nove poti... in občutek bo, kot da si se ponovno rodil/a. Verjemi, da prihajajo nove, pozitivne spremembe v tvoje življenje, na katere si že pripravljen/a. Vstopi v realnost novih spoznanj in novih doživetij."

Ključ za vaš uspeh je popolna ozdravitev in rezanje spon preteklosti.

Najmočnejši izziv tega meseca se bo kazal skozi pomanjkanje vaše samozavesti in zaupanja. V kolikor si še ne zaupate dovolj in ne zaupate življenju samemu, si poiščite ustrezno pomoč. Pomagajte sami sebi z redno meditacijo, vizualiziranjem vaših ciljev ter namenov za izboljšanje življenja. Zaupajte, da je življenje popolno v vsakem trenutku...spustite strah, saj to je le maska vašega ega, ki vas drži v coni udobja. Osredotočite se na samo potovanje, odstranite vse morebitne zunanje in notranje pritiske ter dovolite, da vas življenje zapelje v popolno smer - kjer je vsega dovolj za vse.

Angeli in vodniki so cel čas z nami, nas vodijo in varujejo...kamorkoli gremo, gredo oni z nami <3

Naj zapoje tvoja duša, pesem iz globine srca...ali jo slišiš...ali jo čutiš...ali se odzoveš?

Si čudovito bitje, katero si zasluži najčistejšo ljubezen...

...verjemi vanjo in našla te bo

Vsekakor lahko rečem, da je mesec julij v znamenju velikih notranjih premikov. Vzemite si čas za oddih, razmislek, povezovanje sami s seboj, ozavestite in pozdravite čim več preteklih ran, vezi, vzorcev...kar vam ne služi več v najvišje dobro. Prihaja val globokih notranjih in zunanjih vpogledov, z namenom spreminjanja svojega življenja na bolje.Ste pripravljeni?

Z vami in za vas Karmen Seražin

Naj v vas cel čas tli iskrica upanja za svetlo prihodnost

Želim vam vse dobro na vaši poti <3

Oglejte si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot vpogled tukaj

Več informacij o regresiji tukaj

Skupinske vodene meditacije & regresije v Sežani-dogodki tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije /meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

188 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page