top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA MESEC APRIL

Updated: Apr 25, 2020


angelsko-vodstvo-april-vibracijeduse.si

Mesec marec je potekal v duhu precej aktivnega družabnega življenja. V tem mesecu se je pokazalo to, koliko in kako smo sposobni izražanja in uživanja v vseh kontaktih / stikih / odnosih.

Kam ste bili pa vi usmerjeni v mesecu marcu? Kako so se energije pri vas izrazile? Upam, da ste uravnotežili energije tako, da je bil za vas lep mesec. Seveda pa smo spet nazaj v malce "majavem" in nestabilnem obdobju retrogradnega Merkurja, ki se je začelo z 22.3.2018 in bo trajalo vse tja do 15.4.2018 ... se pravi, še cela polovica meseca, zato si le preberite nekaj o tem obdobju, če si še niste - tukaj.

 

Numerološko vodilo & splošne smernice april:

Mesec april bo potekal precej v duhu samega dela. Veliko se bomo posvečali poslovnim zadevam, postavljali temelje, iskali rešitve, na novo se organizirali, trdo delali in se "potili". V ospredju bo red, disciplina, trdnost, razvoj, organizacija, stabilnost, praktičnost. Seveda pa to ne pomeni, da se bo dogajalo le na področju službe / poslovnih zadev. Red, disciplina, trdo delo...se lahko izraža tudi v tem, kako skrbimo za lastno zdravje in bomo mogoče potrebovali malo več discipline, ko bomo začeli malo bolj skrbeti za našo fizično in psihično kondicijo. Zdaj nas sonček že vabi malo več na zrak. Bomo mogoče začeli teči, malo več telovaditi...se pravi trdo delo tudi v oblikovanju novih idej, tudi navad...mogoče preoblikovati naše "slabe" razvade v dobre navade. Vsekakor se kaže, kako bomo malo več truda vlagali v vse, kar bomo želeli nekako preoblikovati in speljati za prihodnje dobre rezultate in morebitno žetev čez čas.

Kažejo se tako, lahko malo več v tem mesecu, naši materialni interesi ( denarni posli, izoblikovanje zamisli do konca / izpeljave ), telesna dejavnost in skrb za zdravje. Manj bo časa za zabavo, saj nam ga bo kar nekako zmanjkalo. Delo, delo, delo...trud, trud, trud...disciplina in red.

V kolikor se ujamemo v "nižje" - neuravnotežene energije meseca, se lahko soočamo z otopelostjo ali celo apatičnostjo, neprilagojenostjo, nepopustljivostjo, neorganiziranostjo, neskrbnost, neučinkovitost, nemarnost, ujetost v rutino...zato poskrbimo, da se v tem ne najdemo!

Seveda je to splošno - univerzalno numerološko vodilo meseca. Bolj natančne energije za posameznika, se določi tudi glede na vaš osebni mesec.

Angelsko vodstvo & splošne smernice za april:

Trenutna situacija kaže, da se nahajamo v obdobju samo-spoznavanja. Lahko, da ste si že vzeli čas zase ali pa si ga boste v teh dneh, zato da se odmaknete od vsega sveta in razmislite ter preverite vaša prepričanja, želje, sanje in cilje. Potrebujete kot nekakšno inventuro, da vidite do kje ste prišli in če še vedno hodite po vaši poti "resnice". Mogoče je prišel čas, da spoznate, kaj v resnici čuti vaše srce in kam vas vleče vaša duša...kam, kako in s kom, si želite naprej? Si želite enako pot kot do sedaj? Eno obdobje / cikel se zdaj za vas zaključuje, potrebno je postaviti nove temelje za nov začetek. Ali bo to popolnoma nov začetek ali bo to transformacija / preobrazba starega na nov način - to bo le vaša odločitev. Seveda pa bo prva polovica meseca še polna zamud, komunikacija bo še vedno otežena ( kot, da se ne moremo ujeti na isti valovni dolžini z drugimi - mi bomo govorili eno, razumeli pa bodo nekaj popolnoma drugega ).

Kakorkoli pa, ne umikajte se svetu predolgo ali pa iz napačnih razlogov ( mogoče zato, da bi se izognili odločitvi ali sprejemanju odgovornosti ). Sprejmite začasen umik, naredite avanturo in nato sprejmite popolno odgovornost, da naredite nov korak.

Vodstvo opozarja in hkrati svetuje: da se vam v tem mesecu lahko nekaj popolnoma "sesuje" v ruševine. Seveda so to lahko različne zadeve: lahko spoznate prevare / laži v ljubezenskem odnosu / službi / med prijatelji, zruši se nekaj, kar mora "zaključiti" svoj ciklus in ni več v vaše najvišje dobro. Osvetljena vam bo neka resnica na nekem življenjskem področju- lahko vidite tudi resnico v vašem delovanju, katere do zdaj niste videli / posel ali ideja, katera je cvetela do maloprej...kar naenkrat zamre oz. ne morete več delovati na enak način. Čeprav vas bo ta "resnica" bolela in vam ne bo lahko, poskušajte razumeti to na tak način, da je resnica vedno blagoslov in vedno pride v pravem času. Ne obtožujte sebe, ne drugih, ne dramatizirajte preveč, vaše reakcije naj ne bodo preveč burne. Izkušnja je enostavno morala biti oz. se zgoditi- sprejmite to tako!

Najmočnejši izziv tega meseca se bo kazal skozi neko vašo večjo odločitev - po vsej verjetnosti v poslovnem življenju ali kot nek projekt / študij / ideja.

Ne vrzite se na vrat na nos v nekaj, na kar niste pripravljeni! Če vaše znanje / obveščenost o nečem / temelji niso dovolj dobri, vas lahko kaj kmalu v prihodnosti presenetijo nepričakovani dogodki in / ali stroški. Tudi za druga področja življenja velja pazljivost pri odločanju ta mesec. Drugače pa kar bodite usmerjeni proti svojim ciljem ( če delujejo in ste z njimi vibracijsko poravnani tako s srcem kot dušo ) in vztrajajte na svoji začrtani poti.

Ne vrzite se na vrat na nos v nekaj, na kar niste pripravljeni!

Po drugi strani pa, neka situacija, katera se dogaja v ozadju že en čas in vi nekaj pričakujete / čakate...ne boste čakali več dolgo. Dogodki so bili sproženi, dogajanje bo hitro in situacija se bo kmalu razpletla. Ne vmešavajte se, saj če boste le za malenkost hoteli "popraviti" ali vplivati na razplet...se lahko vse spremeni in obrne v drugo smer, kot pa ste pričakovali. Verjemite mi, da ne morete predvideti posledic vaših dejanj. Potrpežljivo počakajte v ozadju!

V tem mesecu boste imeli možnost dokončevanja starih zadev, pred premikom na novo, dogajale se bodo globoke notranje in zunanje spremembe, čas bo za resnico, hitro delovanje...vendar ste v notranjosti dovolj močni oz. ta moč vam je na dosegu roke - če le tako želite.

Vodstvo želi za mesec april predati še eno sporočilo:

" Ne glejte na denar le kot na edini simbol za tisto, kar potrebujete v življenju in kar življenje polepša. Ne pozabite uživati v samem procesu služenja denarja. Prav tako pa ne kopičite vseh virov, časa in sposobnosti samo zase ali pa nasprotno - ne nepremišljeno vsega tega razdajati naokrog. Ravnovesje je pravo bogastvo."

Z vami in za vas Karmen Seražin

Naj v vas cel čas tli iskrica upanja za svetlo prihodnost

Želim vam vse dobro na vaši poti <3

Oglejte si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot vpogled tukaj

Več informacij o regresiji tukaj

Skupinske vodene meditacije & regresije v Sežani-dogodki tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / Regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

115 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page