top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA MESEC FEBRUAR


angelsko-vodstvo-januar-vibracijeduse.si

Mesec januar je že za nami - hitro gre, ni kaj. Kako se je kaj začelo Novo leto za vas? Ste dobili nov vpogled v določene situacije? Se vam je kakšna zadeva "porušila" oz. ste naleteli na ovire? Ste zaslutili val "sprememb" v vas samih in v vašem okolju? Ste pripravljeni na nov način / novo pot / nova doživetja? Ste mogoče začutili, da je določene zadeve potrebno dokončati / zaključiti / spremeniti? Da, pred nami je vsekakor zanimivo in aktivno leto, vseeno pa se določeni koraki ne morejo sami "zgoditi" - nekatere zadeve moramo sami začeti "vrteti", da se speljejo v smer izboljšanja življenja. Kar pogumno - saj smo šele na začetku leta in do konca...imate še veliko možnosti in priložnosti. Energije meseca januarja so marsikomu odprle popolnoma nov pogled na nekatere zadeve / položaj. Pokazala se je možnost razkrivanja resnic o nas samih in o okolju, kjer delujemo. Kaj pa zdaj? Kaj s tem narediti?

Možnost imamo velikih življenjskih preobrazb v tem letu, zato se je potrebno resnično pripraviti in "zajahati" konja sprememb.

 

Numerološko vodilo & splošne smernice februar:

Mesec februar bo potekal v duhu odnosov - tako z drugimi, kot tudi odnos do samega sebe. Veliko bo sodelovanja, druženja ali iskanja nekih rešitev, katere morajo biti izpeljane v najvišje dobro vseh vpletenih. Tu seveda ne smemo pozabiti tudi nase! Čas je, da se postavimo pred ogledalo in se vprašamo: " Kakšen odnos imamo sami s seboj, kakšen odnos imamo z drugimi in kako naj to izboljšamo? "

Predvsem se bo kazala ženska energija: čustvena, intuitivna vendar vroča. V ospredju se bodo kazale lastnosti sodelovanja, diplomacije, taktičnosti in seveda timskega dela. Potreba bo po večji potrpežljivosti, skladnosti, iskrenosti ter spoštovanju, po drugi strani pa nas lahko št. dve izzove v užaljenosti, neodločnosti, nedelovanju, neodkritosti, obtoževanju, spletkarjenju, manipuliranju, iskanju napak namesto rešitev ter dvoličnosti. Vse to bo potrebno mogoče malo bolj usklajevati ta mesec v odnosih z drugimi ljudmi. Bodite prilagodljivi, vendar hkrati izražajte svoje mišljenje na spoštljiv način - pri tem pa ne pozabite na odnos s samim seboj.

Angelsko vodstvo & splošne smernice za februar:

Trenutna situacija kaže, da se v tem mesecu nekaj zaključuje in zdravi. Lahko ste se celo malo zaprli vase, saj potrebujete mir in želite samemu sebi ustvariti prijetnejše okolje. To kar se zaključuje in zdravi, je lahko situacija, katera vam je v preteklosti prinesla veliko mero izzivov. Možnosti zdravljenja le-tega so velike z namenom, da s tem resnično zaključite in greste nov korak naprej po svoji poti. To so lahko težke povezave - odnosi z ljudmi ( karmične narave ), zdravstvene težave, težka finančna situacija, izzivi v službi, izzivi v domačem okolju...imejte vero in hkrati zavedanje, da lahko vložite še malo vašega truda v namen razreševanja te situacije. Mogoče si boste zaželeli spremembe v poslovnem življenju - to pomeni lahko menjava službe oz. napredovanje in/ali drugačno izražanje ustvarjalnega dela vaše osebnosti na istem delovnem mestu. Želeli boste vsekakor nekaj doreči. Kaže se tudi možnost selitve - če do tega ne pride, pa boste nekaj spremenili v vaši okolici. Ne bojte se niti spremeniti sloga vašega življenja - kar pogumno, saj ste dosegli že veliko.

Razmišljate o resnih in konkretnih spremembah

Vodstvo opozarja in svetuje, da bodite v tem mesecu tem bolj pošteni do sebe in drugih ter iščite v vsem duhovno celovitost. To pomeni brezkompromisno gledanje nase od zunaj, z vidika vašega uma, duha in fizičnega telesa, da ohranjate svojo celovitost. Pri doseganju ciljev tako uporabite vrlino združevanja vašega uma, srca in konkretnih dejanj. To vam lahko prinese želeni pomik v nove smeri, ampak pazite...le v primeru, če boste dosegli to vrlino združevanja. V nasprotnem primeru pa svetujejo, da je bolje počakati kot delovati iz necelovitosti. To se bo kazalo pri sprejemanju pomembnih odločitev v naslednjih 3.tednih, o katerih boste vsekakor razmišljali veliko.

Pazite tudi, da vas ne bo v celoti določala samo in zgolj vaša inteligenca ( čeprav predstavlja bistvo vaše osebnosti ) ter modrost, katero ste dosegli na poti dosedanjih izkušenj. Poiščite ravnovesje v svoji samopodobi in v svojih odnosih z drugimi. Razum je močno orodje - pazite, da ne postanete preveč snobovski. Ohranjajte raje otroško radovednost, razigranost ter miselno prožnost, hkrati pa izoblikujte in predstavite svoja prepričanja in poglede. Ne prepuščajte se toku, da vas sam nosi in ne dovolite, da drugi mislijo namesto vas.

Najmočnejši izziv tega meseca se bo kazal skozi načelo osebne moči in zmožnosti voditeljstva. Čas je, da prevzamete odgovornost za življenjski slog, ki ste ga izbrali, za poklicno pot in osebno življenje. V veliki meri se lahko kažejo v tem mesecu kot izziv vaša zmožnost in sposobnost vodenja ter ohranjanje osebne moči pri novih začetkih, podvigih, premikih, prihajajočih priložnostih na različnih področjih. Lahko boste začeli graditi nove, trdne temelje nečesa, saj se bo močno izražala potreba po spremembi - tako zunanji, kot notranji. Samo spremembo poklicne poti - tisti, katerim se to že dogaja ali se bo kmalu ( katera se kaže že zgoraj ) lahko doživljate zelo stresno, saj se dogaja zelo, zelo na hitro. Ohranite vero, saj je ta preobrazba / sprememba potrebna. Preverite, če so prepričanja in postopki delovanja drugih, kateri so vas pripeljali do tega razmišljanja, da bi poklicno smer spremenili, v skladu z vašim delovanjem in prepričanjem ter v skladu z vašim srcem. V kolikor niso - je ta sprememba neizbežna, saj lahko na novi poti dosežete veliko več.

V tem mesecu boste tako iskali smisel vašega življenja. Postavljali boste pod vprašaj vse avtoritete, preverjali boste znanje drugih - jih primerjali s svojim znanjem in pridobljenimi izkušnjami. Na preizkušnji bodo vaša prepričanja. Želeli boste vse tekoče dogodke smiselno umestiti v vaše življenje - preverjali boste samo etičnost ter moralnost le-teh, luščili boste pravico od krivic, iskali lastno pripadnost...ne bo vam lahko, ne...ampak poskušajte se potolažiti s tem, da ima vaše življenje mogoče drugi - višji namen. Pazite pa, da se ne boste preveč izogibali "spremembi" sami ter da vas ne zavedejo predsodki, pristranskost, prevzetnost in lastno prepričanje v svojo ne-zgrešljivost.

Vsekakor lahko rečem, da je mesec februar v duhu sprejemanja odgovornosti za svoje življenje na vseh področjih ( predvsem se bo kazalo to skozi odnose ) in hkrati v duhu velikih / prelomnih sprememb. Naj vas poštenost do sebe in drugih vodi v tem mesecu, da se lahko na ta način izognete sprejemanju "napačnih" odločitev. Čeprav dejansko napačnih odločitev ni, lahko pa se vam dogajanje, katero vas je zdaj pahnilo v razmišljanje o spremembi, popelje po novi poti istih dogajanj - v kolikor se seveda ne boste naučili bistva te nastale situacije. Torej v takem primeru, se vam lahko ista situacija ponovi malo kasneje - le "igralci" se bodo zamenjali. Torej še enkrat pazite, da izločite bistvo in nauk za vas iz te zgodbe, preden "zajahate" konja v novo smer.

Z vami in za vas Karmen Seražin

Naj v vas cel čas tli iskrica upanja za svetlo prihodnost

Želim vam vse dobro na vaši poti <3

Oglejte si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot vpogled tukaj

angelski-tarot-vpogled-v-prihodnost-vibracijeduse.si

Naroči svojo angelsko terapijo tukaj

angelske-terapije-vibracijeduse.si

Več informacij o regresiji tukaj

regresija-regresoterapija-vibracijeduse.si

Skupinske vodene meditacije & regresije v Sežani-dogodki tukaj

meditacije-regresije-sežana-vibracijeduse.si

Z vami in za vas Karmen Seražin #angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

79 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page