top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA MESEC JANUAR


angelsko-vodstvo-januar-vibracijeduse.si

Vstopili smo v Novo leto z novimi načrti, nameni in polni želja. Kaj nam to leto prinaša? Kakšno je bilo, to ravnokar zaključeno leto za vas? Upam, da vas niso spremembe preveč "zamajale" iz vašega ravnovesja.

Leto 2017 je bilo pod univerzalnimi energijami št. 1, zato se je lahko marsikaj dokončno zaključevalo in hkrati začelo na novo.

Poglejmo najprej na hitro numerološko št. celotnega leta :

Prihajajoče leto 2018 pa je pod energijami mojstrskega št. 11, oziroma "nižje" vibracije št.2.

Mojstrsko št. nosi posebej visoko in močno vibracijo, deluje v smeri eteričnega ter duhovnega in je tudi "težje" obvladljivo. Vsa mojstrska št. pa nam prinašajo zelo velik potencial za osebnostno rast. Seveda obvladovanje tako visoke vibracije, zahteva našo pripravljenost, zrelost in veliko prizadevanj. V tem letu lahko tako pričakujemo možnost velikih življenjskih preobrazb. Do izraza bo tako prišla naša intuicija in bolj jasno videnje duhovnih resnic. V tem času se lahko bolj izrazi tudi naša senzibilnost, zato je potrebno paziti, da se ne usmerimo v naše lastne strahove, temveč je potreben fokus na nek "zunanji cilj". V tem letu bomo lahko izrazili svojo moč, vendar z opiranjem na vero. V raznih situacijah nam bo vera še kako rav prišla - zato ne izgubimo upanja za ustvarjanje / delovanje po višjih duhovnih resnicah.

Vibracije št. 2 nam nosi usklajevanje, potrpežljivost, prilagodljivost, sodelovanje, skromnost, iskrenost, uslužnost, timsko delo, partnerstvo...mogoče se bo kazala potreba po diplomatskem in taktičnem delovanju. Energija št.2 je ženske narave - čustvena, bolj počasna ampak vroča in predvsem predstavlja zakon sodelovanja. Torej vse te energije so nam v podporo in jih zato tudi uporabljajmo v ta namen.

"Slabša" plat teh energij nam lahko prinese razne spletke, manipulacijo, upiranje, neodkritost, obsojanje, varanje, boječnost, dvoličnost, zaprtost vase, notranje konflikte in celo samouničenje...zato pazimo, da se ne "ujamemo" v teh nižjih energijah.

 

Numerološko vodilo & splošne smernice januar:

Mesec januar bo potekal v duhu sprememb, utiranja novih poti in novih začetkov. Predvsem se bo kazala močna moška energija v doseganju ciljev, naši neodvisnosti ter originalnosti. Vsako samo-iniciativno, kreativno, ambiciozno delovanje je dobrodošlo. Pazimo le, da si ne zastavimo "prevelikih" ciljev, katerih ne bi zmogli doseči ali pa, da bi "pozabili" na samo dogajanje in proces poti do cilja. Sam proces je namreč bolj pomemben kot pa dosežen cilj v duhu :"Za vsako ceno je potrebno doseči sam cilj". Ne - pazimo raje, da ne bomo delovali preveč sebično, egoistično, oblastno, posesivno ali celo arogantno in tiransko! Energije so močne - potrebno jih je uravnovesiti skozi srce. Priporočljivo je tudi "delo" na srčni čakri - ljubezen, sprejemanje, odpuščanje...čiščenje starih zamer in sprejemanje sebe v vsej svoji "nepopolnosti" ter podobno.

Angelsko vodstvo & splošne smernice za januar:

Trenutna situacija kaže, nekakšno notranje nezadovoljstvo ali dolgočasje ali zgrešene priložnosti. Lahko ste se potopili vase in iščete odgovore, lahko niste popolnoma zadovoljni z vašim življenjem / službo / delovanjem...nekako vas vidim, da stojite na neki točki, iz katere se ne morete premakniti. Naj vam povem, da veliko priložnosti leži okrog vas, a potrebno je odpreti oči, poizkusiti nekaj novega, na drugačen način...ne veste še točno kako - iščete pa odgovore ter načine, da izboljšate lastno situacijo. To je lahko zapleten in težak partnerski odnos ( manipulacija, psihično ali celo fizično nasilje ). Ali vztrajati in biti še v takšnem odnosu? Potrebno se bo odločiti - zakaj bi si dovolili takšno ravnanje? Vsak človek si zasluži ljubezen in spoštovanje ! Razmislite, kaj vi dajete in kaj je tisto kar prejemate. Kdo si zasluži vašo ljubezen? Lahko so to tudi težave v službi oz. nekaj kar škoduje poslu - mogoče je potrebno zamenjati okolje / način / nekaj dodelati ali zamenjati? Mogoče ste v službi, kjer ne cenijo vašega truda in dela? Ali veste, da navadno tam, kjer se odnosi na delovnem mestu zelo "poslabšajo" in postanejo težavni, se navadno "dela" odskočna deska za nekaj novega - to bi lahko bilo nekaj povsem vašega - mogoče vaš sp, vaš produkt, vaše ustvarjanje in delovanje - razmislite. Blagoslov novega skozi trenutne težave. Obrnite fokus in iščite kaj, kako ...bi začeli nekaj na novo, v drugačnem okolju.

Vaša moč in sijaj se lahko pokaže v vsem svojem sijaju

Vodstvo opozarja, da je v tem trenutku in čez celotno mesečno obdobje potrebno opustiti vsakršno obsojanje ali iskanje krivca - sprejmite, občutite sočutje in oprostite - tako sebi kot drugim. Ko nekomu oprostite, še ne pomeni, da odobravate njegovo delovanje ali pot po kateri hodi - oprostite in sprejmite zaradi sebe! V vsem in vsaki situaciji iščite rešitve tako, da nikomur ne škodite in da bodo vse strani tudi zmagovalci. Potrebno bo veliko ljubezni, sočutja in strpnosti, vendar morate vedeti, da ste močnejši kot si mislite.

Iskali boste tudi nove pustolovščine, veliko bo duhovnih spoznanj in z pomočjo notranje modrosti lahko dosežete mogočne stvari. Mogoče boste morali v tem mesecu bolj zagovarjati svoja stališča tako v partnerskem odnosu kot poslu. Pri svojem delu bodite dosledni, poskrbite tudi za dober zunanji izgled, saj to vam bo odprlo lahko mnoga vrata.

Najmočnejši izziv tega meseca bo nova ljubezen ali obuditev že obstoječega odnosa. Možnosti so, da odnos v katerem ste, duhovno zraste in vi se ponovno zaljubite v vašega partnerja ali pa v vaše življenje vstopa nova oseba, katera bo zamajala tla pod nogami. Obetajo se pozitivna, iskrena čustva, veselje, radost, sreča, pravo prijateljstvo... prava povezanost. Seveda bo to lahko tudi neko prav posebno prijateljstvo - zelo dušno povezano. Mogoče bo to nekdo, ki nosi nekakšno uniformo.

Medtem pa za nekatere druge pomeni, da bo vaš izziv iskanje oz. delovanje na področju zdravljenja / medicine / zdravilstva na več načinov. Lahko boste sami začeli lasten preboj na teh področjih - kot lastno delovanje za pomoč drugim. Lahko pa se kažejo vaši izzivi skozi lastno bolezen, katera se bo / se je pokazala v tem mesecu. Te težave bodo predvsem v predelu hrbtenice ( predvsem moški ), prsi, pljuča, želodec in ženski "predel"( jajčniki, maternica ). V tem primeru vam karte obetajo tudi izboljšanje zdravstvenega stanja, vendar postopoma.

Vsekakor bo neka novost, ki bo "vstopila" v vaše življenje - lahko prinaša odrešitev ali pa breme / zastoj, vendar jo sprejmite! Če se pokaže ta novost kot breme, bo to pokazatelj na vašo notranjost, ki je razdvojena. Lahko kaže na "težavo" z katero se nočete soočiti oz. spopasti, saj je lahko za vas preveč boleča in težavna. Lahko celo upate, da se bo vse rešilo samo - vendar se ne bo! Potrebna bo odločitev, saj le vi sami imate možnost, da nadaljujete in odločitev, katero odlašate - končno speljete. Potrebno bo malo več notranjega in pa tudi zunanjega "boja". Zmorete!

V poslu se bodo rojevale nove ideje, v partnerstvu je mogoča nosečnost in kažejo se vsesplošne novitete na vseh življenjskih področjih.

Naj v vas cel čas tli iskrica upanja za svetlo prihodnost.

Želim vam vse dobro na vaši poti <3

Oglejte si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot vpogled tukaj

angelski-tarot-vpogled-v-prihodnost-vibracijeduse.si

Naroči svojo angelsko terapijo tukaj

angelske-terapije-vibracijeduse.si

Več informacij o regresiji tukaj

regresija-regresoterapija-vibracijeduse.si

Skupinske vodene meditacije & regresije v Sežani-dogodki tukaj

meditacije-regresije-sežana-vibracijeduse.si

Z vami in za vas Karmen Seražin #angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

118 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page