top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA MESEC DECEMBER


angelsko-vodstvo-december-vibracijeduse.si

Vstopili smo v zadnji mesec tega leta. A ste se že ozrli nazaj po tem letu? Je bilo tudi za vas veliko sprememb? Pravijo, da je sprememba EDINA stalnica življenja - a se strinjate? Jaz se vsekakor strinjam. No, v mesecu decembru nas čaka spet retrogradni Merkur. Nekaj nasvetov o tem in kako tem bolj "nežno" skozi to obdobje si preberite tukaj.

Poglejmo torej kje in kako nas energije podpirajo naprej v tem obdobju.

 

Numerološko vodilo & splošne smernice:

Mesec december bo potekal v duhu družabnosti in iskanja stikov tako v družbi kot tudi v družinskem krogu. Kazala se bo želja po tem, da se izrazimo in pokažemo svojo originalnost skozi našo nadarjenost, lahko pa se pokaže tudi naša raztresenost in morebitna prevzetnost / ošabnost - zato le pazimo na slednje. V ospredju bo "napeta" komunikacija, katera bi lahko imela pridih "prehitrega jezika" ( bolje bo, da preden nekaj izrečemo, tudi premislimo ).

Lahko bi se tudi dogajalo to, da bomo v določenih situacijah izkoriščeni ali "žrtvovani" za namen načrtov in spletk drugih ljudi v našem okolju - predvsem v službenem okolju. V zraku bo več energije raznih skrbi, težav, preizkušenj in tudi razočaranj. Do težav in skrbi lahko pride tudi na finančnem področju.

Energije števil veljajo seveda kolektivno in na splošno in je odvisno tudi od tega, kakšno vibracijo nosi mesec za vas osebno, kot vaš osebni mesec in kakšno vibracijo nosi samo osebno leto, ter vaš cikel rasti.

Angelsko vodstvo & splošne smernice:

Trenutna situacija kaže, da je naše razmišljanje nekako v preteklosti - v situaciji, kjer je bilo ranjeno naše srce. Ta situacija, ki je prinesla bolečino in žalost, se je lahko časovno dogajalo v zadnjih treh mesecih ali v obdobju treh let nazaj. Lahko je ta žalost povezana celo z občutki, katere smo doživeli v družini. Kaj se dogaja? Zakaj delamo "inventuro" in pogrevamo bolečino ter žalost pretekle situacije? Ta situacija nakazuje na način naše reakcije oz. kako smo "obvladovali" to situacijo, ter nam kaže, da bomo lahko v prihodnosti popolnoma enako reagirali, če ne bomo zavestno pretrgali tega vzorca. Tu se kaže velika pomembnost prekinitve vzorcev iz preteklosti in da zavestno preusmerimo naše mišljenje drugam ( ne pogrevajte in ne predelujte preteklih dogajanj ).

Če je le mogoče, se umaknite od tistih oseb, katere vam povzročajo žalost in bolečino. V veliko situacij je bila "vključena" tretja oseba - to so nekakšni trikotniki. Ni nujno, da so to samo in zgolj ljubezenski trikotniki, lahko so tudi: oče-mati-otrok; 1.prijatelj-2.prijatelj-vi; sodelavec-prijatelj-vi...kaže nam samo neko situacijo, katero bi morali razrešiti trije ljudje. Ozdravimo lahko to situacijo tako, da se nehamo poglabljati v to boleče obdobje, saj veliko žalosti je privrelo na plan "le" zato, ker smo to obudili. V obdobju treh tednov / treh mesecev imamo možnost to pozdraviti in se oddaljiti od te situacije, ter vseh podobnih situacij. Če v vašem srcu in duši čutite zamero, je to potrebno spustiti in oprostiti - le na ta način lahko ozdravite vašo žalost in seveda z potrebnim časom, ki celi rane. Zelo vam bo koristilo, da se z nekom pogovorite o stvareh, katere vas težijo. Iz tega položaja ven, boste postali močnejši.

Mogoče bomo začutili potrebo po: selitvi ali spremembi; potovanju; novih potezah; začetku novega življenjskega področja; prevzemanju vodilnih / mentorskih položajev; razčiščevanju odnosov ( predvsem po moški strani)

V tem obdobju bomo ugotovili tudi, kaj nam gre z lahkoto od rok, kaj pa težje.

V tem mesecu bo še potrebna discipliniranost, doslednost, red...vendar vseeno ne bodimo neomajni v naših prepričanjih, delovanju, temveč poskušajmo biti bolj "fleksibilni" do drugih, ter sprejemajmo in upoštevajmo želje, mnenja, načine tudi od drugih ljudi. Poskušajmo več gledati skozi srce, ne zgolj iz razuma.

Nikakor se ne smete predati v tem mesecu!

Vodstvo nas opozarja, da nam ni potrebno žrtvovati nežnosti za pridobivanje moči in obratno, za dosego nežnosti ne potrebujemo žrtvovati naše moči - potrebno je uravnovesiti to dvoje. Pazimo, da ne bomo delovali preveč neodvisno in samozadostno. Lahko se bomo končno zavedali naše nove identitete. Preverimo naše namene za prihodnost in povprašajmo v naši notranjosti - intuicija nam bo odgovorila. Nekatere zadeve kličejo po dokončevanju / zaključku...če smo slučajno nekaj pustili na pol, bo potrebno to izpeljati in dokončati. Določeni nameni / sanje / ideje / projekti še vedno potrebujejo določeno delo in urejanje, da se lahko v popolnosti in pravilno udejanjijo v fizični realnosti. Lahko se tudi zgodi, da dobimo neko uradno pismo.

Prepričajmo se tudi, če je res pravi čas, da storimo to, kar smo se namenili?

Nekatere zadeve je bolje, da še ne razkrivamo - kakšne skrivnosti je bolje zadržati zase in tišina je včasih zlato ( so rekli včasih starejši ljudje in ti reki velikokrat držijo ). Preverimo tudi pri sebi, kako se počutimo v določenem krogu ljudi, v določeni situaciji ali pri neki zadevi / področju - prisluhnimo si, saj to nam bo dalo veliko notranjih spoznanj, ter veliko odgovorov, katere potrebujemo za prihodnost. Prisluhnimo intuiciji, bodimo potrpežljivi in odgovori bodo prišli točno takrat, ko bo pravi čas.

Najmočnejši izziv tega meseca je odgovorno, pošteno, odprto in natančno izražanje / sporočanje naših čustev navzven. Izražajmo se brez sramu, zanikanja in ne poskušajmo le-teh potlačiti v našo notranjost. Komunikacija naj poteka v duhu spoštovanja - ne uporabljamo jo za napade / manipulacijo / opravičevanje naših dejanj in namenov. Razmerja ( še posebej ljubezenska - pa tudi druga ) v tem mesecu lahko dosežejo višji nivo, če bomo upoštevali teh nekaj nasvetov. Čustva se rahlo "umaknejo" in sposobni bomo videti skozi lino resnice, odnos pod drobnogledom, točno tak kakršen je v resnici. Dodobra se izprašajmo, kaj želimo od nekega odnosa, nato pa pomagajmo tako tej osebi, kot tudi sami sebi.

Nekateri pa lahko pričakujete nov naval "čustev", katere boste zelo težko nadzorovali - ljubezen prihaja na vašo pot in spodnesla vam bo tla pod nogami. Ta ljubezen bo ogledalo vas samih in hkrati je povezava iz prejšnjih življenj. Lahko se zgodi, da boste povabljeni na neko prireditev / družabni dogodek, ki bo zelo pomemben za vas...ali pa celo tam srečate to ljubezen.

Vseeno pa bodite previdni...in preverite resnična čustva, kajti zaljubljenost lahko hitro mine...potem pa ostane...lahko ja...ali pa tudi ne.

Kar čutite v sebi - pokažite tudi navzven!

Naj naša zunanja dejanja ter delovanje, potrdijo resnična čustva v notranjosti.

Možnosti v tem mesecu so tudi za dodatni zaslužek, kaže se delo in vlaganje truda v namene za izboljšanje prihodnosti - torej osredotočite se na vaše projekte in izvedbo le-teh. Ker bo mesec zelo "čustveno" obarvan, vam svetujem, da vsekakor svoja čustva pokažete navzven, vendar z veliko mero ljubezni, spoštovanja in razumevanja...saj bo tudi veliko "napetosti" v zraku.

V tem mesecu bodite še bolj previdni tudi na cesti.

Želim vam lep prehod v Novo Leto <3

Naj v vas cel čas tli iskrica upanja za svetlo prihodnost.

Želim vam vse dobro na vaši poti <3

Oglejte si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot vpogled tukaj

angelski-tarot-vpogled-v-prihodnost-vibracijeduse.si

Naroči svojo angelsko terapijo tukaj

angelske-terapije-vibracijeduse.si

Več informacij o regresiji tukaj

regresija-regresoterapija-vibracijeduse.si

Skupinske vodene meditacije & regresije v Sežani-dogodki tukaj

meditacije-regresije-sežana-vibracijeduse.si

Z vami in za vas Karmen Seražin #angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

76 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page