top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA MESEC NOVEMBER


angelsko-vodstvo-november-vibracijeduse.si

Kako hitro se čas vrti, kajneda? Vstopili smo v mesec november. Poleg angelskega vodstva bom za vas pogledala še skozi numerološki vidik in skozi sam arhetip tega meseca. Poglejmo torej kje in kako nas energije podpirajo naprej v tem obdobju.

 

Numerološko vodilo & splošne smernice:

Ker je mesec november numerološko gledano pod energijami št.11, ( kar je hkrati tudi mojstrsko št.) nosi v sebi posebne - visoke vibracije, katere zahtevajo predvsem zrelost in veliko prizadevanja, da jih lahko "obvladujemo". V tem mesecu se bomo tako lahko zelo veliko predajali svojim sanjam, vizijam...katere bi radi še uresničili in imajo zelo velik potencial, vendar moramo biti na uresničenje le-tega tudi dobro pripravljeni. Vložen pretekli trud in trdo delo nam lahko nudi zdaj čas potrpežljivega razvijanja teh projektov, sanj, vizij...v realnost ali pa se lahko v nasprotnem primeru srečamo s svojimi lastnimi notranjimi boji in konflikti ( če se nismo naučili, kar bi se "morali" in notranje dozoreli za "tisto nekaj", kar smo si zamislili).

Bodimo potrpežljivi, odprti za duhovne resnice in prisluhnimo svoji intuiciji - odkrivala nam bo lahko "zadeve" iz preteklosti, katere smo mislili, da smo jih že predelali in dodelali...a mogoče pa ni še vse tako, kot mislimo, da je. Prav tako imamo lahko več "težavic" v odnosih z drugimi ljudmi ( ljubezen ter kariera ) ter naletimo na več zahrbtnosti, razočaranj, prevar. Raznolikost raznih čustev nas torej lahko sreča v tem mesecu. Lahko bomo nihali od občutka poguma in moči, imeli velika pričakovanja in sanje do občutka obupa, žalosti in bolečine.

Energije števil veljajo seveda kolektivno in na splošno in je odvisno tudi od tega, kakšno vibracijo nosi mesec za vas osebno, kot vaš osebni mesec in kakšno vibracijo nosi samo osebno leto, ter vaš cikel rasti.

Vodilo & splošne smernice skozi arhetip:

Energije nas vodijo ta mesec skozi arhetip Sle & Moči

Zelo verjetno je, da bomo skozi ta mesec priča razkrivanju vseh naših notranjih demonov - vzorcev, strahov...predvsem iz preteklosti, z namenom da jih presežemo in nadvladamo, s pomočjo svojih lastnih darov in talentov, ki jih imamo. Sla in moč hodita z roko v roki. Naša notranja energija sije in žari navzven s tako močjo, kot smo jo do sedaj, z našo rastjo in duhovnim razvojem dejansko "dosegli". Torej, če se ne počutimo še dovolj močne, se bo to še kako razkrivalo v tem mesecu. Možnosti pa so zelo velike, da se namensko odločimo, da prerežemo "stari način delovanja", kateri nam ne služi več, ga preoblikujemo, saj lahko v svoji notranjosti odkrijemo neomejene zaloge moči.

Torej, kljub odkrivanju vseh notranjih demonov, bomo odkrivali tudi lastno ustvarjalnost, spoznavali lastni dar zaznav ( vizije, intuicije ) in strast do življenja ter osebno moč.

Moč je v nas samih, da preoblikujemo tisto, kar se nam v tem mesecu "pokaže" kot nepotrebno, preživeto, nepopolno, odvečno...staro, katero ne služi več svojemu namenu. Poudarjena je namreč moč lastne izbire.

Lahko se zgodi, da popolnoma spremenite smer vašega delovanja ali pa končno speljete stare projekte / namere.

Angelsko vodstvo & splošne smernice:

Trenutna situacija kaže, da nam gre kar dobro in že žanjemo sadove našega preteklega dela. Se pravi vse, v kar smo vlagali naš trud in srčnost v preteklosti, se zdaj odvija skladno z našo srčno namero in nam prinaša darila, blagoslove ( lahko v obliki denarja, razrešenih situacij, zaključenih projektov...). Poseben blagoslov tega meseca je izboljšanje fizičnega počutja in zdravja nasploh. Pripravljeni smo na naslednjo stopnjo razvoja in čas je, da se lotimo večjih izzivov - vendar previdno in s prizadevanjem. Nikakor si ne smemo dovoliti, da bi zdaj postali površni ali pa da bi "zaspali" na svojih dosedanjih dosežkih. Lahko si bomo zaželeli, da bi raziskovali nova področja, se oprijeli novega zanimanja, odkrili nove strasti, se izobraževali.

Vodstvo nas opozarja, da okrepite svoje zaupanje v samo vodstvo, saj vam bodo stvari le-tako postale še bolj kristalno jasne in zadeve se bodo same spontano razvijale naprej v smeri vaše poti. Vsaka vrata so odprtina za svetlobo, skozi katera se vam lahko razkriva Absolutno - zaupajte v svoje bistvo! Samospoštovanje in zaupanje omogoča izžarevanje vse energije jasnosti izražanja, ki vam je trenutno na voljo. V tem mesecu lahko pride do raznih priznanj, zaradi vaših dosedanjih zaslug, katere ste nudili soljudem in / ali skupnosti. Podporo imate za nove projekte, razreševanje odnosov. Nikakor pa ne izgubite upanja in ne vrzite puške v koruzo - vztrajajte in zaupajte, da se vse zgodi v pravem času ( če se še ni ). Zamislite si življenje, kakršno si ga želite ter se začnite truditi v tej smeri - oblikujte svoje načrte skladno s "širšo sliko". Pričakujete lahko obetaven nov začetek nečesa.

Najmočnejši izziv tega meseca nam prinaša mojstrstvo in urjenje v čustveni nepristranskosti. Vse situacije je potrebno gledati skozi oči realnosti in nepristranskosti ter seveda brez našega nadzora. Opustiti je potrebno vsakršno negativno čustvovanje ( ljubosumje, lastništvo, nerazumevanje, manipulacijo, zapeljevanje, strah pred izgubo / samoto in ostale obrambne mehanizme ), da bi lahko ljubili predano, zvesto, globoko...na bolj duhoven način. Na ta način se nam ponuja čustvena trajnost in zvestoba. Pomembno je ohranjati stara čustva in hkrati spreminjati / preoblikovati stare vzorce delovanja, ki niso več potrebni. Le na ta način bomo zmožni globoke, sprejemajoče in hkrati odmaknjene - duhovne ljubezni.

Ne bomo več imeli želje se zadrževati v situacijah, katere čustveno razdvajajo ljudi. Želeli si bomo več in to zahtevali tudi v naših odnosih.

Izberite vero in pogum - zastavite si višje cilje ter namere za prihodnost!

V ospredju bo lahko tudi občutek ujetosti, nemoči, pomanjkanje samozavesti, preobremenjenosti in strah pred ukrepanjem - vedite, da je to le "privid" oz. senca vaših notranjih demonov. Čeprav si boste lahko zaželeli, da bi se postavili v vlogo žrtve, poskušajte razmišljati pozitivno. Lahko se vam neka situacija zdi brezizhodna, vendar ponovna ocena in pogled na to situacijo vam lahko razkrije tisto pravo resnico. Ko pa dobite jasen vpogled v resnico nastalega položaja, je potrebno ukrepati in sprejeti odločitve o spremembi le-tega. Če boste poskrbeli za ustrezne spremembe, boste tudi primerno nagrajeni.

Čeprav nosijo angeli poseben blagoslov zdravja v tem mesecu, PAZITE, da ne pretiravate v vašem delu in obveznostih ter se tako izčrpate. Poskrbite, da boste imeli dovolj časa tudi za zabavo in da razporedite delo tudi drugim in / ali zmanjšajte količino vašega dela. Če ste že utrujeni od obširnega dela, poskrbite za ustrezne spremembe! Upočasnite tempo delovanja tako, da bo vaše življenje bolj udobno. V nasprotnem primeru pa vas lahko čakajo tudi zdravstvene težave.

Naj v vas cel čas tli iskrica upanja za svetlo prihodnost.

Želim vam vse dobro na vaši poti <3

Oglejte si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot vpogled tukaj

angelski-tarot-vpogled-v-prihodnost-vibracijeduse.si

Naroči svojo angelsko terapijo tukaj

angelske-terapije-vibracijeduse.si

Več informacij o vpogledih v energije tukaj

vpogledi-v-energije-vibracijeduse.si

Z vami in za vas Karmen Seražin #angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

103 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page