top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA MESEC OKTOBER


angelsko-vodstvo-oktober-vibracijeduse.si

Za ta čudoviti oktober si bomo vzeli malo več časa. Poleg angelskega vodstva bom za vas pogledala še skozi numerološki vidik in skozi sam arhetip tega meseca. Poglejmo torej kje in kako nas energije podpirajo naprej v tem obdobju.

 

Numerološko vodilo & splošne smernice:

Ker je mesec oktober numerološko gledano pod energijami št.1, so podprti vsi začetki, spremembe in utiranje novih poti. Št. 1 predstavlja moško energijo in intelekt, zato bo čutiti močno voljo po doseganju zastavljenih ciljev. Pazite la, da zastavljeni cilji niso previsoki in jih lahko dosežete, saj vas v nasprotnem primeru lahko "zablokira" energija brezobzirnega, oblastnega ter egoističnega delovanja. Negativni vidik tega št. se lahko kaže kot nemoč, nedelovanje, pasivnost, neodločnost. Možnosti se odpirajo za nove začetke, nove priložnosti, več navdiha, več idej ter same kreativnosti, nova poznanstva / stiki. Poudarjena bo neodvisnost, samoiniciativnost, originalnost, ambicioznost, samozavest, odločnost, vodenje, pogum...

Pod samo vibracijo št.10 pa nam lahko mesec oktober nudi vzpon po padcu ali pa celo izmenjavanje vzponov ter padcev in šele nato trajen uspeh. Kar bi v tem mesecu uspešno izpeljali, ( seveda v vseh projektih, kjer je ključnega pomena spoštovanje, zvestoba, srčnost, koristnost za druge...) se kažejo odlične energije za harmonijo in srečo v prihodnosti.

Če bodo vaše želje in nameni "dobri" vas bo vodilo naprej po poti dobrega, v nasprotnem primeru pa lahko doživite "padec" in soočanje z nižjo vibracijo ( več težav in preprek ).

Energije števil veljajo seveda kolektivno in na splošno in je odvisno tudi od tega, kakšno vibracijo nosi mesec za vas osebno, kot vaš osebni mesec in kakšno vibracijo nosi samo osebno leto, ter vaš cikel rasti.

Vodilo & splošne smernice skozi arhetip:

Energije nas vodijo ta mesec skozi arhetip Kolesa sreče.

Zelo verjetno je, da bomo skozi ta mesec priča močnim doživetjem in trenutkom kot so "Eureka moment", "aha moment", "nivo zavedanja se zviša", "prebujenje", "prebliski", "doživetje vrha", "veliki preboj"...nekako se bomo počutili tako, kot da smo nekaj na novo odkrili ali pa celo, da bomo prišli do novih zaključkov in hkrati začetkov. Najbrž bomo prišli do popolnoma novih spoznanj pri sebi. Kolo sreče predstavlja obilje, razcvet in širitev na vseh ravneh, če smo le pripravljeni svoj tok življenja obrniti v bolj pozitivno smer. Pri tem moramo seveda biti tem bolj nepristranski, prožni, odprti, pripravljeni na spremembe in pa tudi tveganje. Seveda nas lahko v tem mesecu "zaustavlja" navezanost na stare načine delovanja in vedenja, če jih ne mislimo preoblikovati na novo in le-te, katere je potrebno opustiti, tudi res opustimo. Odločitev je vedno v naših rokah.

Angelsko vodstvo & splošne smernice:

( glede na to, da malo zamujam z vodstvom ta mesec, se nekatere zadeve seveda že dogajajo - druge pa se še bodo )

Trenutna situacija kaže, da nam gre dobro in imamo veliko možnosti za obilje v vseh oblikah ( potrditev zgornjih vodstev). Pri tem moramo vedno paziti, da delujemo iz ravnovesja in v najvišje dobro vseh. Mogoče je dobro, da se vprašamo: " Kaj počnemo in zakaj to počnemo?" ...torej...ali hodimo v službo / opravljamo neko dejavnost / hobi iz zadovoljstva ali le zato, da zaslužimo denar? Dobro bi bilo, da naredite pri sebi analizo tega, kaj je tisto kar radi počnete iz dna duše - in ni vezano samo na denar. Torej, nekaj kar bi lahko počeli kljub temu, da lahko ne bi nič zaslužili. Seveda moramo zaslužiti - saj živimo v materialnem svetu, ne sme pa nam biti to cilj. Naš cilj mora vedno imeti namen služenja, delovanja iz srca, za najvišje dobro vseh. Če vas bo vodila misel, kako bi lahko zaslužili še več - pazite, namreč to se lahko kaj kmalu "poruši".

Vodstvo nas opozarja, da obilje oziroma izboljšanje našega položaja nam je dosegljivo le na ta način, da bomo konstantno v gibanju, delovanju, pripravljeni tudi na morebitne spremembe. Naša disciplina, red, delo se bo seveda v prihodnosti obrestovala - vseeno pa ne pozabimo na počitek!

V tem mesecu bomo najbrž odkrili novo znanje / začeli nov tečaj / nov hobi, kateri nas bo popolnoma navdušil. Iz tega zna zrasti kar veliko v prihodnosti. Pazimo, da bomo počasni in temeljiti pri lastnih premikih naprej.

Prav tako vsi tisti, ki ste se spraševali nekaj v smislu: " Ali je to to? " Je odgovor "DA" - kar vas vodstvo prosi, je to, da redno delate "bilanco stanja" zato, da preverite do kje ste prišli, zakaj in kako. Ocenite sproti vaše delovanje ter vaše motive delovanja! Torej naslednji korak naj bo več kot le to, da pobirate sadove vašega vloženega truda - skrbno načrtujte vsak korak vašega življenja, da boste lahko mirno pluli naprej. Prav tako preverimo motive delovanja drugih okrog nas - so pravi motivi v igri?

Najmočnejši izziv tega meseca nam prinaša to, da bomo morali neko zadevo zastaviti in postaviti popolnoma na novo - hočeš nočeš. Temelji neke zadeve namreč niso bili dovolj močni, zato bo prišlo do "pretresa" na tem področju z namenom, da zgradimo boljše in močnejše temelje. Kaže se navdušenje in začetek popolnoma novega potovanja - nova pot - nova smer. Lahko se nam tudi zgodi, da bomo končno pogumno in brez strahu pokazali svetu kdo smo resnično mi. Ključne besede za nas so: zaupati in opustiti vsakršen strah. Lahko se bomo popolnoma neobičajno vedli, izbirali neobičajne možnosti...pomembno je, da zaupamo in skočimo v neznano. Smo namreč na razpotju in ne moremo natančno vedeti, kam nas vodi pot.

Izberite tisto pot, ki vam je všeč, ter pojdite po njej z lahkim in pogumnim srcem.

Po tej poti pa ne bodimo neprevidni in / ali lahkomiselni, bodimo pripravljeni tudi na samozavestne "spopade" z izzivi. Kar se moramo zavedati cel čas našega delovanja je zakon vzroka in posledice! Vsako delovanje namreč nosi posledice delovanja. Zavedali se bomo lastne moči, volje in pomembnosti svojih izbir. Z obvladovanjem lastne volje, discipline, odgovornosti in univerzalnih elementov, lahko dosežemo kar koli hočemo - vsa orodja so nam na razpolago, potrebno je mogoče le izostriti lastno voljo in izpiliti svoje spretnosti.

V ospredju bo tudi "poravnava", "pravica" oz. "karma". Kaj hitro bi znali v tem mesecu ugotoviti, kako so se naša prizadevanja obrestovala. Kar smo sejali, bomo zdaj tudi želi - na tak ali podoben način. Prav tako, bomo ovrednotili vse naše odnose - še posebej tiste, v katerih se nam zdi, da ne delujejo po principu 50% za 50% ( kar daješ, tudi dobivaš ). Lahko smo bili "slepi" za neko naše delovanje, pa bomo zdaj dobili "udarec" v glavo, da se prebudimo - vse je mogoče. V tem mesecu se bo še bolj kot očitno sprehajala naša preteklost v našo sedanjost, z namenom ozaveščanja za našo prihodnost. Jaz rada rečem, da skoraj ne moremo popolnoma ločiti preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Zakaj? Tisto kar smo "počeli" v preteklosti namreč odraža naše sedanje življenje in daje zametke za prihodnost. Naša življenjska pot je vedno pod vplivom "karmičnega ravnovesja" in popolne poravnave. S svojimi dejanji zdaj, kreiramo svojo prihodnost, točno tako, kot smo s svojimi dejanji v preteklosti izkreirali to sedanjost v kateri zdaj domujemo. V tem mesecu se pa vprašajmo: " Zakaj se nam to zdaj dogaja?" in poskušajmo najti odgovor v preteklosti. Če smo storili "napake", bomo zdaj to plačevali, če smo delovali v najvišje dobro vseh in se iz srca trudili, bomo poplačani. Zdaj se nam lahko vse napake razkrijejo zato, da jih ovrednotimo, ter se na njih naučimo - za naprej.

Naj v vas cel čas tli iskrica upanja za svetlo prihodnost.

Želim vam vse dobro na vaši poti <3

Oglejte si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot vpogled tukaj

angelski-tarot-vpogled-v-prihodnost-vibracijeduse.si

Naroči svojo angelsko terapijo tukaj

angelske-terapije-vibracijeduse.si

Več informacij o vpogledih v energije tukaj

vpogledi-v-energije-vibracijeduse.si

Z vami in za vas Karmen Seražin #angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

95 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page