top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA MESEC SEPTEMBER


angelsko-vodstvo-september-vibracijeduse.si

Retrogradni merkur, se je "zaključil" in zdaj lahko bolj lahkotno zadihamo v nov mesec september, ki je že tu. Energije so bile zelo močne, marsikaj se je razčiščevalo in omogočalo nov vpogled. Poglejmo torej kje in kako nas energije podpirajo naprej v tem obdobju.

 

Trenutna situacija kaže, da boste v neki situaciji potrebovali vsa vaš pogum, moč, samozavest..., da greste na tisto pot, za katero vas vleče srce. Ne skrbite, močni ste in sposobni, varujte se le dveh skrajnosti: Ne podcenjujte svoje lastne moči in hkrati ne dovolite, da vas lahko vaša moč preveč prevzame in tako "zaslepi". Ostanite močni, pogumni, a hkrati ponižni. Lahko ste dobili na novo neko priložnost, nov vpogled na zadeve, mogoče začenjate nekaj povsem na novo.

Ker je mesec september numerološko gledano pod energijami št.9, bi se lahko še vedno dogajali zaključki in hkrati začetki. Torej zdaj je obdobje, ko se neko obdobje zaključuje, z namenom odkrivanja ali začetka nečesa povsem novega. Marsikaj lahko še "odpade"in bo boleče, čustveno napeto...Energije št.9 veljajo kolektivno in na splošno, seveda je odvisno tudi od tega, kakšno vibracijo nosi za vas osebno, kot vaš osebni mesec in kakšno vibracijo nosi samo osebno leto (malo smo pokukali še v numerologijo).

Vodstvo nas opozarja, da v vsem "novem" zagonu energije, katerega lahko čutimo zdaj, ne smemo pozabiti na našo družino, prijatelje in vse osebe, katere so nam blizu. Zaradi vseh morebitnih dogajanj, dolžnosti, povečanju opravil, bi lahko vzeli razumevanje svojih bližnjih kot samoumevno. Res je, da se je za vsako stvar potrebno potruditi in včasih "ni časa" za družino, prijatelje...vendar je potrebno ravnovesje v vseh zadevah in pri vseh stvareh. Naj vas spremlja delo, vendar vzemite si čas tudi zase in družino - na ta način boste blagoslovljeni v vseh smereh z obiljem razumevanja in tudi materialno. Uspeh na vseh področjih se gradi počasi, zato bodite potrpežljivi - tudi to je proces.

Prav tako vsi tisti, ki ste se spraševali ( ali se še vedno ) o neki zadevi ali vas je na nek način "mučila"...ne skrbite, čaka vas več radosti in čustvene trdnosti, kot si upate misliti. Možnosti so naslednje:

* lahko ste že spoznali neko novo osebo ali pa lahko to pričakujete v kratkem - bodite pozorni

* neka situacija se bo razrešila / izšla na najboljši možni način

* lahko se malo sprostite in uživate v sadovih svojega dela

Najmočnejši izziv tega meseca nam prinaša "izguba" nečesa.

Lahko vas torej doletijo razočaranja, prevare, izdaje, razdori prijateljskih, poslovnih ter ljubezenskih razmerij. Ta situacija oz. njene posledice lahko zelo močno vplivajo na vas ter na vaše bližnje - zato dobro razmislite, preden se boste končno odločili. Kljub temu, da se vam bo lahko zazdelo, da bo zelo temna noč - počakajte na jutro, da sonce obsije vašo situacijo. Možnost boste imeli "obdržati" delček tega, kar bi lahko izgubili - odvisno bo le kako se boste odločali za naprej. Še enkrat dobro premislite vse vaše korake in dokončne odločitve!

V ospredju bo tudi ponovna ocenitev vašega položaja, načrtov, ciljev, vedenja in delovanja. Mogoče se boste morali boriti in zagovarjati vaše delovanje, delo samo ali neko situacijo. Ostanite trdno na tleh, ne bojte se morebitnih "napadov", saj če so vaša prepričanja zdrava in trdna, jim malo "testiranja" ne bo škodilo. Če ocenite, da niste imeli prav ali niste delovali "pravilno", priznajte svojo zmoto - a hkrati ne popustite zgolj iz vašega lastnega strahu. Sprašujte sami sebe in poskušajte priti do jasnega odgovora, kajti globlje razumevanje nastale situacije vam lahko prinese modrost, moč in uspeh v prihodnosti. "Branite" svojo trdnjavo!

Naj v vas cel čas tli iskrica upanja za svetlo prihodnost.

Želim vam vse dobro na vaši poti <3

Oglejte si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot vpogled tukaj

angelski-tarot-vpogled-v-prihodnost-vibracijeduse.si

Naroči svojo angelsko terapijo tukaj

angelske-terapije-vibracijeduse.si

Več informacij o vpogledih v energije tukaj

vpogledi-v-energije-vibracijeduse.si

Z vami in za vas Karmen Seražin #angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

138 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page