top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA MESEC AVGUST


angelsko-vodstvo-junij-vibracijeduse.si

Pred nami je mesec avgust, lunin mrk - 7.8. je za nami, čaka nas spet retrogradni merkur, v katerega bomo vstopili 13.8. in bo trajal vse do 5.9., vmes pa nas obišče še sončev mrk 21.8. Energije zelo močne, zato bo lahko avgust mesec zelo "pester" na vseh področjih - tako na zunaj, kot tudi znotraj nas. Poglejmo torej kje in kako nas energije podpirajo v tem obdobju.

 

Trenutna situacija kaže, da smo na preizkušnji trdnosti naše volje in sposobnosti. Odraža se lahko v spoznavanju lastnih meja in omejitev ter skozi disciplino. Skozi lastno "bitko", tesnobo, furstracije ali celo spor, lahko zdaj spoznavamo našo lastno moč in vse svoje šibke točke. Tako lahko zdaj bolj občutimo omejenost ali ovire, na poti lastnih ustvarjalnih naporov ter izražanja. To obdobje je lahko malo tesnobno in konfliktno, vendar nam daje možnost dodatnega vpogleda v našo notranjost in podporo pri opuščanju vseh načinov obnašanja, kateri povzročajo samo tesnobo in konflikte. Ti vzorci izvirajo iz družinskega naslova in čas je, da jih začnemo opuščati.

Vodstvo nas opozarja tudi na veliko količino energije, katera si želi biti uporabljena zdaj. Torej nikakor ne zadržujmo tega, kar imamo v sebi ( ideje, projekte, naloge, sanje, talente...). Naša duša se želi izraziti, zato ji je to potrebno postopoma omogočiti, saj se v nasprotnem primeru energija zadržuje in tako ustvarjalna energija pada. Ko nam ustvarjalna energija pada, se lahko znajdemo v stanju nedelovanja in posledično se lahko "slabo" počutimo.

Lahko tudi, da smo se že znašli v tekmovalni situaciji / okolju ali pa bomo tekmovali dejansko sami s seboj ( mogoči so spori, tožbe, sprejemanje težkih odločitev, ovire, kompromisi ).

V kolikor tekmujete z drugimi, naj vam pojasnim, da na koncu vedno tekmujete le s samim seboj. Zunanje okolje nam namreč odraža le tisto, kar potrebujemo za našo rast in duhovni razvoj. Pri "tekmovanju" naj vas vodi dobro srce in resničen, pravi namen! Vsekakor bodite najboljši, vendar ne zato, da bi se dokazovali ali celo bog ne daj, prizadeli / uničili nekoga. Vašo tekmovalno energijo in zagon uporabite le za izboljšanje sebe in / ali celotne družbe. Zaupajte vase in vedno poskušajte najti rešitev, katera bo odgovarjala vsem vpletenim.

V tem mesecu se lahko "znajdemo" večkrat v skrbeh za lastno finančno varnost, položaj, zdravje in pa kvaliteto odnosov z drugimi ljudmi ( način in uspešnost komuniciranja ). Moramo se zavedeti tega, da te skrbi izvirajo zgolj iz našega dvoma o lastnih sposobnostih in ne-sigurnosti / pomanjkanje samozavesti in lastne moči.

Če npr.: potrebujete kakršnokoli pomoč, se pozanimajte, kakšni viri so vam na razpolago in kako vam lahko drugi pomagajo, da si lahko potem pomagate sami. Ne razmišljajte preveč in spustite skrbi. V tem mesecu imamo namreč močno podporo v tej smeri. Lahko pridemo tako do: dodatne finančne pomoči oz. lahko priteče nekaj več denarja; dobimo nasvete ali vodstvo ljudi iz področij katere potrebujemo in nam bo prišlo prav za naprej. Tako, kar povprašati za pomoč ta mesec.

Ozrite se zdaj tudi v obdobje 5.-tih let nazaj. Kaj se je takrat dogajalo?Poskušajte se spomniti in primerjati situacije takrat in zdaj. Ali ste mogoče zdaj v podobnem položaju / situaciji, vendar se gre mogoče le za drugo življenjsko področje? ( lahko je tudi isto področje, če takrat niste zbrali poguma za soočenje in razrešitev ). Tako lahko zdaj v tem mesecu "podoživljamo" ali ponavljamo košček zgodovine / preteklosti, z namenom razrešitve oz. izboljšanja.

Najmočnejši izziv tega meseca nam prinaša lastna transformacija in možnosti velikih ter nepričakovanih sprememb, katere so na prvi pogled lahko pozitivne ali pa negativne ( večje so možnosti za zaključevanje odnosov, selitev, odpovedi v službi ali napredovanja...). Čas je, da opustimo vse, kar nas "stiska" ter omejuje, da se lahko preobrazimo in gremo po poti rasti naprej v novo življenje. Izziv in hkrati podpora bo tako vse zaključevanje in začenjanje hkrati. Staro bo počasi odpadalo in zamenjalo se bo z novim. Vsakršno upiranje tej preobrazbi bo le bolj "boleče". Seveda se lahko tudi "zaprete" nazaj vase in počakate, da te energije minejo. Tako se boste potem lahko ponovno vrnili v vaše "staro" življenje, katero pa niti približno ne bo več tako, kot je bilo. Idealno priložnost imamo zdaj, da prebrskamo svojo podzavest, premagamo lastne omejitve in vzorce, ter nekaj naredimo za izboljšanje našega življenja in življenja drugih ljudi. Sposobni smo narediti spremembo in globinsko preobrazbo nas samih! Če se zdaj ne bomo hoteli soočiti z nujno potrebnimi spremembami, nas proti koncu leta ( november ) lahko čaka "prisiljena" opustitev nečesa, kar bi lahko bilo še bolj "boleče".

V ospredju bodo tako naš pogum, moč, želja po spremembi, ustvarjanje, načrtovanje, izražanje skozi svoje talente / darove, sledenje poti našega srca in duše, "piljenje" voditeljskih sposobnosti in sposobnost ustvarjanja kompromisov in premirja. Tudi rahla odmaknjenost s skrbjo nas bo "pobožala" z namenom opuščanja, za kasnejše bolj uspešno napredovanje.

Poskušajmo si zamisliti v tem mesecu, da gremo skozi nekakšno najstniško obdobje "zorenja" in razvoja lastne identitete. Na zadeve je zdaj potrebno pogledati z vidika nepristranskosti - tako bomo videli situacije dejansko take kot so, ne pa take, kot si mi želimo, da bi bile. Odnosi bodo lahko malo "napeti" v tem obdobju, saj lahko pride do tega, da se bomo morali "spopadati" z vsemi slabostmi v naših razmerjih. Veliko bo odločanja in izbiranja med dvema možnostma. Lahko so to odločitve med dvema službama, ostati ali oditi, tako v službi, ljubezni, različna partnerstva, združevanje dveh zadev v eno ali ločevanje in podobno.

Več možnosti je tako tudi za nova partnerstva, poroke kot tudi za "tretje" osebe v vseh odnosih ( ljubezenskih, poslovnih, prijateljskih...). Torej "tretje" osebe bodo lahko "moteči" dejavnik v nekem odnosu, prav tako pa je lahko tudi veliko obremenjujočega dela "moteči" dejavnik v odnosu. Svetujem vam previdnost, razumevanje in sočutje v komunikaciji z drugimi.

Nekateri lahko sprejemamo odločitve, katere bodo zelo pomembne za našo prihodnost - ni pa nujno, da se bomo odločili že v tem mesecu. Nekateri se boste lahko odločali in končno odločili v obdobju 9.-tih mesecev, a vsekakor bo veliko razmišljanja v tej smeri. Torej med retrogradnim merkurjem ( 13.8. - 5.9. ) raje nič ne podpisujte in se ne dogovarjajte - možne so ovire, zamude, blokade.

Naj v vas cel čas tli iskrica upanja za svetlo prihodnost. Vaše sanje, ki jih nosite za izboljšanje življenja, se lahko uresničijo.

Želim vam vse dobro na vaši poti <3

Oglejte si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot vpogled tukaj

angelski-tarot-vpogled-v-prihodnost-vibracijeduse.si

Naroči svojo angelsko terapijo tukaj

angelske-terapije-vibracijeduse.si

Več informacij o vpogledih v energije tukaj

vpogledi-v-energije-vibracijeduse.si

Z vami in za vas Karmen Seražin #angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

72 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page