top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA MESEC JULIJ


angelsko-vodstvo-junij-vibracijeduse.si

Pred nami je mesec julij, zato poglejmo kje in kako nas energije podpirajo v tem obdobju.

V mesecu juniju je bilo precej preizkušenj in izzivov, v katerih smo imeli možnost vpogleda v popolno resnico določenih položajev / situacij in odnosov. Odkrilo se nam je z namenom, da pridemo do velikih osebnih spoznanj, katere lahko nato skozi spremembe integriramo v naše življenje. Kaj ste vi spoznali v tem mesecu?

V mesecu juliju si vzemite nekaj časa zase, za umik v varno in mirno okolje, kjer se boste lahko malo odpočili in napolnili vaše energije. Do sedaj ste namreč preživeli že kar nekaj bitk in šli skozi raznorazne dogodivščine in situacije, zato si "mali" počitek vsekakor zaslužite. Vseeno, pa bodite na "preži" ter ščitite tako sebe kot tudi druge, kateri so potrebni vaše pomoči. Nekateri med vami ste pred kratkim lahko doživeli travmatično in težko izkušnjo, katera pa ne sme biti izgovor, da vas ohromi in zato lahko ne bi nadaljevali svoje poti in namer. Pozdravite se, vendar se zavedajte, da morate naprej...čas vas preganja in železo se kuje, kadar je vroče.

Še vedno morate biti usmerjeni v gradnjo in delovanje v smeri vaših namer / ciljev, za premik naprej v nadaljnje spremembe za boljšo prihodnost - zato ne dovolite si "zaspati" zdaj, saj lahko zablokirate ta proces in zaostanete.

V tem mesecu se potrudite, da se premikate naprej, čeprav vam je lahko težko. Uporabite vašo duševno moč, odločenost in ambicije, da dosežete zastavljene cilje in uspeh.

V vas se bo prebujala strast in želja, da dokončate nedokončano, saj boste pomembnost le-tega čutili v globini svojega duha in na vseh nivojih vaše zavesti ( še posebej na duševnem ). Delali boste načrte, kot bi vam voda tekla v grlo, saj se boste zavedali, da čas teče hitro naprej in želeli si boste tem prej doseči "nov prag" v vašem življenju.

Ker vas odraža karizmatičnost, zaupanje in inteligentnost ter vse to predstavlja bistvo vaše osebnosti, katera vam tudi pomaga, da lahko zase in svoje bližnje ustvarite veliko več, pazite, da vas drugi zato ne bodo jemali preveč snobovsko. Res, da boste trenutno usmerjeni bolj vase in vaše načrte, vendar poiščite ravnovesje v svoji samopodobi in svojih odnosih z drugimi ljudmi. Vaše pridobljene modrosti in vaš razum so močno orodje, če ga ne usmerjate preveč navznoter.

Vaše modrosti koristijo vsem ljudem, ne držite jih samo zase!

Proti koncu meseca ( če boste pridni seveda ) so mogoči preboji, širitev, zmaga, uresničenje na globoki ravni, še posebej na področjih ustvarjalnosti, vpogledov in zaznav. To velja tudi za preboje v zaznavanju odnosov z ljudmi ( lahko se kar naenkrat izboljšajo odnosi ) kot tudi fizično delo in trud, katerega boste vlagali v vse vaše namere za izboljšanje prihodnosti. Občutili boste veselje, radost, uspeh, kar bo posledica modrih, harmoničnih ter pravih odločitev. Za svoje dosežke lahko pričakujete tudi javno priznanje - vendar ne proslavljajte svojega uspeha predolgo. Še vedno je potreben fokus in delo.

Prvo pravo žetev in uspeh lahko pričakujete nato že v drugi polovici avgusta ali prvi polovici septembra in nato boste še v roku pol leta deležni obnove življenjske moči, širitve interesov, ustvarjali boste "nov položaj" v vseh področjih vašega življenja in tako dosegli splošen uspeh.

Doživljali boste pravo duhovno zmago, zato ne obupajte zdaj, temveč "stisnite" še malo zobe in ustvarjajte si lepšo prihodnost.

Želim vam vse dobro na vaši poti <3

Oglejte si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot vpogled tukaj

Naroči svojo angelsko terapijo tukaj

Več informacij o vpogledih v energije tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin #angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

101 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page