top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA APRIL


angelsko-vodstvo-april-Vibracije-Duše

Mesec april je že tu, zato poglejmo kakšne energije nas čakajo.

V tem mesecu resnično poskrbite za vse svoje obveznosti!

V tem mesecu angeli močno spodbujajo vse, ki imate kakršnekoli nedokončane projekte, ideje, obljube, namene...da se tega resnično lotite, speljete in dokončate. Vzemite to kot opomnik in ponovno vzpodbudo, namreč kar že nekaj časa "premlevate" v sebi bi bilo potrebno realizirati in dokončati. Poskrbite za podrobnosti, bodite natančni, temeljiti in marljivi.

V tem obdobju boste tudi "plavali" v čustvenih vodah, namreč lahko se vam zgodi, da bo preteklost potrkala na vaša vrata. Lahko bo to ljubezen iz preteklosti, prijatelji, situacija katera vas bo na to spomnila...z namenom, da se razreši še tisti delček nerazrešenega. Lahko srečate prijatelja iz preteklosti, katero se bo sedaj razvilo v nekaj več. Mogoča so tudi razna srečanja, obdarovanja,..vsekakor več dobrote pride tako do vas kot od vas v tem mesecu. Lahko tudi srečate popolnoma novo osebo, s katero pa se boste počutili tako domače in prijetno - to bi lahko bil začetek nove ljubezni.

Vezani pari imajo odlično priložnost, da ponesejo svoje razmerje na nov nivo in se "ponovno zaljubijo". Več časa boste posvečali partnerju in / ali družini, bolj boste odprti, sprejemljivi in pripravljeni na duhovno rast, iz močnih dosedanjih čustvenih izkušenj. Zaznavali boste več pozitivnih čustev, veselja in sreče. Nove novice lahko pridejo tudi v zvezi z domom - marsikatere čaka v prihodnosti novi dom ( selitev ). Za sedaj le novica in načrti v zvezi z novim domom.

Nekatere med vami lahko preseneti novica o nosečnosti ( tudi posvojitev ), spet druge pa postavlja pred vprašanje: " Ali ste pomislili, da je del vašega poslanstva delo z otroci?" Če delate z otroci ste na pravi poti.

Mesec bo torej precej prijetno čustveno obarvan, z rahlo "mešanico" razreševanja preteklih zadev / odnosov, vendar z veliko razumevanja in ljubezni v zraku :-)

***Nasvet: V tem mesecu se resnično dvignite iz cone udobja z namenom ustvarjanja in kreiranja vašega življenja na boljše. Ta čas je zelo ugoden in vsega česar se boste lotili in bo izhajalo iz vašega srca - v prihodnosti obrodi sadove. Odličen čas razcveta, rojevanje novih projektov in idej...ustvarjalnost in trdo delo v tem mesecu, vam prinašajo bogate nagrade. Posvetite pozornost tam kjer želite, da rastete in uspevate. Zavedajte se, da si zaslužite vse dobro, tako obilje iz ustvarjanja, kot tudi obilje uživanja in razvajanja. Torej po napornem delu si takoj privoščite nekaj zase ( masaža, sprehod v naravi, odlično druženje z prijatelji...)

Seveda, skoraj bi pozabila na retrogradni Merkur, ki je stopil v "svoje gibanje" danes in konča 3.5.2017. Nekateri se ga zelo "bojijo", saj je znan po tem, da prinaša blokade / ovire na vseh področjih. Jaz gledam na retrogradni Merkur malo drugače - klikni če te zanima.

Oglej si ponudbe angelski & tarot reading tukaj

Naroči svojo angelsko terapijo tukaj

Več informacij o vpogledih v energije tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin #angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

75 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page