top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA MAREC


angelsko-vodstvo-marec-Vibracije-Duše

Mesec marec je že tu, zato poglejmo kakšne energije nas čakajo.

Klic vsem nosilcem svetlobe v tem mesecu!

V tem mesecu angeli močno spodbujajo vse vas, ki posvečate svoj namen / delo / usmerjenost v iskanje luči in služenju z višjim namenom tu na Zemlji. Ste namreč zelo močan "lightworker" in vaše služenje se prav v tem mesecu spreminja v pravi blagoslov.

Znotraj vas je usidrana tako močna svetloba, da že s svojo prisotnostjo pomagate drugim ljudem pri transformaciji in jim prinašate veliko blagoslovov, pa naj se tega zavedajo ali pa ne. Veste, nekateri so prišli tu na zemljo "zgolj" pomagati in to na ta način, da jim ni "potrebno" kaj dosti storiti, temveč je njihova prisotnost "dovolj", saj pomagajo pri transformaciji same Zemlje in višanju zavesti vseh bitij tu na Zemlji. Kljub temu, naj vas to ne zaustavi na vaši poti - postavite sami sebi "večje zahteve", saj VI ste sposobni doseči velike cilje, s katerimi lahko osebno pomagate širšemu krogu ljudi.

Tako imate v tem mesecu še posebno energijsko podporo angelov, vodnikov...da oblikujete vaše ideje, namere in jih spremenite v realnost. To je vaš klic in to je del vašega poslanstva.Vaša duhovna moč in svetloba so vam "dani" zato, da s tem nekaj naredite in da najdete zadovoljstvo v tem, ko te darove z pravim namenom kanalizirate. Ne skrbite, popolnoma ste varni pri tem, saj ko kanalizirate in z pravim namenom ( ljubezni in čiste svetlobe ) "uporabljate" to božansko moč, lahko doživite harmonijo na vseh vaših področjih delovanja. Bolj ko se boste povezali in zaupali v svojo lastno duhovno moč, bolj bo le-ta pogosto in enakomerno tekla skozi vas.

Kljub temu, da čutite nekakšno "napetost" in lahko "bojujete" pravi boj sami s seboj, vam ob strani stoji Nadangel Mihael. Lahko ste rahlo zmedeni, kako to vašo moč uporabljati ali pa imate občutek, da ste "pod kontrolo" oz. vas nekaj "drži nazaj". Naj vas še enkrat opomnim, da ste zelo močni in se resnično posvetite vašemu poslanstvu, saj če vas zamika živeti "le običajno življenje", vam to na dolgi rok, ne bo prineslo pravega zadovoljstva. Vaša duša vas bo celo življenje klicala in opominjala.

***Nasvet: Vsakič, ko začutite ta občutek napetosti, prosite Nadangela Mihaela za pomoč, da boste lahko z milostjo in hvaležnostjo stopili v svojo božansko moč. Nadangel Mihael vam pomaga na vaši pot in je vaš "zaveznik", zato ne oklevajte in ga večkrat pokličite v pomoč - še posebej takrat, ko potrebujete samozavest, se postaviti zase in za resnico, pri vzpostavljanju vaše moči, za zaščito in vodstvo. On namreč izkoreninja vse učinke strahu, vam daje pogum, pomaga narediti vaš naslednji korak na duhovni poti, pomaga vam pri iskanju vašega življenjskega namena...

V tem mesecu vas tudi vile prosijo, da jim pomagate ohranjati ravnovesje v naravi. Lahko pomagate počistiti in urediti okolico, se posvetite vrtnarjenju, počistite odpadke iz narave... Pojdite v naravo in pošljite blagoslov zdravljenja vodi, zemlji, rastlinam, živalim...in pa tudi vilam. Narava vas podpira in vile vam bodo "vrnile" blagoslov z obiljem tako na materialnem kot tudi duhovnem področju.

Oglej si ponudbe angelski & tarot reading tukaj

Naroči svojo angelsko terapijo tukaj

Več informacij o vpogledih v energije tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin #angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

96 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page