top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA FEBRUAR


angelsko-vodstvo-februar

Zakorakali smo že krepko v nov mesec zato poglejmo kakšne energije nas čakajo.

V tem mesecu vas angeli vodijo, da dodobra razmislite o tem kaj je tisto kar si resnično želite. Pri tem poslušajte svoje notranji vzgib / vodstvo, katero vam bo pomagalo pri neki pomembni odločitvi. V ospredju vidim predvsem "možnost" izbiranja / odločitve med dvema zadevama. Narediti / ne narediti? Izbrati to ali ono? Je to zame ali ni? Ostati ali oditi? Dokončati nedokončano / začeti nekaj novega...? Veliko bo takih in podobnih samo-izpraševanj.

Dobro naredite pregled vsega tistega, kar ste si zadali, da boste naredili / speljali / opravili. Le kaj vas zadržuje še vedno na istem mestu? Niste odločeni, če je to tisto pravo za vas. Ta korak morate narediti sami - nihče ga namreč ne bo opravil namesto vas. Opravite že s tem, da se dokončno po premisleku odločite, v katero smer boste šli in nato korak za korakom začnite in opravite z vsemi še nedokončanimi zadevami. Predvsem je poudarek na tem, da res dokončate zadeve, katere so še "odprte" tako, da jih iz načrtovanja v vaših mislih pretvorite v delovanje. Bodite temeljiti in spoštujte vse dogovore, obveze in obljube.

Vsi strahovi in skrbi, ki jih nosite v sebi so zgolj iluzija, kateri pa vas krepko ovirajo na vaši poti. Zapomnite si, da nič ne more biti tako "strašnega", kot si lahko vi v svojih mislih predstavljate, da bo. Preprosto naredite "zaključke" pri sebi in se odločite, da speljete...ko se boste končno spustili, bo šlo lažje naprej. Največ se boste namreč v tem obdobju naučili prav o vas samih. Vzemite to samozavedanje kot nekakšno pomoč pri prehodu preko ovir, katere so vas do sedaj zadrževale na istem mestu.

Del sebe skrbno "skrivate" pred svetom - zakaj? Se bojite lastne svetlobe? Se bojite biti ranjeni? Se bojite neuspeha? Se bojite...česa se bojite??? Zaupanje je ključ za vas. Zaupajte sebi, drugim in višji sili, ki deluje ne glede ali vi razmišljate o tem ali ne. Če želite prejemati, se morate najprej odpreti. Vendar nekaj vas blokira - in to ste vi sami in še vse tiste vezi iz preteklosti, katere morate prerezati. To so lahko odnosi v katerih ste bili ranjeni ali kakorkoli čustveno prizadeti in še niso pozdravljeni in pozabljeni do sedaj. Zaradi "slabih" preteklih izkušenj se tudi ne morete popolnoma odpreti, saj vas je strah...ponovne slabe izkušnje. Rezanje vezi ne pomeni, da nekoga popolnoma odrežete, saj vezi ljubezni ni mogoče prerezati. Prereže se zgolj in samo blokado na energetskem nivoju, da ne boste več toliko energetsko izčrpani in v krču strahov in skrbi.

V tem mesecu imate možnost tudi nekega poslovnega srečanja, potovanja in pričakujete lahko malo večjo spodbudo in naraščajoče obilje.

Oglej si ponudbe angelski & tarot reading tukaj

Naroči svojo angelsko terapijo tukaj

Več informacij o vpogledih v energije tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin #angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse

56 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page