top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA JANUAR


angelsko-vodstvo-januar

Zakorakali smo v popolnoma nove energije Novega Leta in v mesec januar. Najprej poglejmo angelsko vodstvo za ta mesec.

V januarju imate odlično energijsko podporo v vseh vaših novih začetkih. Čemur boste ta mesec posvečali pozornost, to bo raslo in obrodilo sadove v prihodnosti.

Najprej dodobra naredite pregled / analizo preteklosti z namenom, da izločite še vse tiste delčke, katere vam ne služijo več v najvišje dobro. Lahko boste tudi presenečeni nad določenimi zadevami, saj vas v tem mesecu lahko tudi "šokira" določena resnica. Eno poglavje se je namreč zaključilo, naučili ste se veliko in čas je za nov, svež začetek. Česa pa? ...se nekateri sprašujete...

Čas je za vse nove ideje in navdihe, vse skrite želje in poslanstva vaše duše. Čas je da se zazrete vase in se vprašate; kaj je tisto kar vas navdušuje, o čem sem razmišljal/a prejšnje leto, kaj je potrebno še zaključiti, kaj je potrebno začeti, kaj radi počnete...namreč v tem mesecu se vam lahko razkrijejo resnice o vsem tem in še veliko več. Lahko boste uvideli, da nekaj v kar ste usmerjali vašo pozornost, namene in delo v prejšnjem letu - sploh ni za vas, lahko boste odkrili nekaj popolnoma novega, lahko boste zamenjali službo, krenili v popolnoma novo smer...zato raziskujte in predvsem delujte. Vsekakor ste pred pomembnimi odločitvami, zato kar samozavestno naprej.

Res je, da so pred vami zahtevni in naporni začetki, vendar naj vam položim na dušo to, da vaša samodisciplina in moč vaše volje vas lahko ponese še daleč...PRIPRAVLJENI STE NA TA KORAK.

Vsi tisti, ki ste že v "utečenih vodah" in ne boste spreminjali poti, vas čaka zdaj nagrada. Vaše preteklo delo se je obrestovalo, vložili ste veliko truda in vaše energije, zato lahko pričakujete napredek in pomemben dosežek. Lahko boste napredovali v službi, lahko dobite priznanje, lahko se vam bodo zdaj gladko začeli odvijati vaši projekti, v katere ste vlagali trud.

Pa ne pozabimo na vse tiste, kateri ste "reševali" ljubezenske težave prejšnje leto. Ja, res je bilo naporno in težko, vendar če ste "preživeli" do sedaj imate podporo, da zgradite popolnoma na novih temeljih vaš odnos. V lanskem letu se je marsikaj porušilo - z namenom seveda in sedaj imate možnost gradnje, na boljši osnovi. Če ste šli narazen - je prav tako, če ste ostali kljub težavam skupaj - je prav tako, namreč to vas je naredilo močnejše, prevzeli ste nov način razmišljanja in delovanja in pripravljeni ste pogledati na zadeve z višje perspektive. Čestitam.

Vsi tisti pa, ki niste popolnoma prepričani v vaše razmerje imate čas v tem mesecu, da naredite analizo in sprejmete odločitev. Naj bo za vas vodilo to: "V popolnosti sem iskren/a do sebe in do moje okolice". Iskrenost v srcu in duši vas bo peljala po pravi poti.

Z vami in za vas Karmen Seražin #angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse

69 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page