top of page

ANGELSKO VODSTVO za oktober


Angelsko vodstvo oktober-vibracijeduse

Tako, pozdravljamo nov mesec, zato poglejmo s kakšnimi energijami se boste po vsej verjetnosti "srečevali". Za vas predajam Angelsko vodstvo za mesec Oktober.

Tudi ta mesec je še pod vplivom zaključkov in sprememb, vendar se kažejo tudi novi začetki. Torej, zaključevanje pomembnega dela, obdobja, poglavja v vaših življenjih in hkrati začetki pomembnih življenjskih odločitev je pred vami. V miru še "zaključite", kar imate za zaključiti, nato si vzemite čas za oceno vašega življenja do sedaj z namenom, da se samozavestno in odločno podate naprej v novo smer. Dolga pot je že za vami, vendar ste pripravljeni na nove podvige in nove izzive v življenju. Pripravljeni ste.

Nekateri izmed vas boste zaključevali ljubezenske odnose, drugi prijateljske, spet tretji poslovne. Ker se srečujemo tako z zaključki, kot tudi novimi začetki, boste tako lahko spet nekateri začeli novo ljubezensko razmerje, sklepali nova prijateljstva in dobivali nove poslovne partnerje. Pod drobnogledom ta mesec so tako čustvene, kot pa tudi duhovne zadeve, kar potrjuje možnost popolne preobrazbe vašega življenja. Tako boste razmišljali tudi o zamenjavi službe in pa možnosti vaše samostojne poti naprej.

Že nekaj časa poslušate "klic" in zdaj ga tudi dejansko slišite...to je klic "usode", ki vas vabi in spodbuja, da se premaknete naprej v novo smer in vam govori, da vendar lahko počnete čudovite stvari v vašem življenju. Postavite si višje cilje, saj ste dozoreli zanje. A se boste odločili za ta korak?

Ta mesec je ugoden za razrešitev sporov, tudi sodnih...zadeve se bodo razpletle v vašo korist. Ugoden je tudi za vse tiste, kateri polagate in pišete razne izpite, teste...čaka vas tudi neko pomembno srečanje ali sestanek. Vsekakor je ta mesec naklonjen uspehom.

Nekateri izmed vas ste bili v še ne tako daljni preteklosti postavljeni v osebnih odnosih pred boleča odkritja. Ta bolečina iz preteklosti se v tem mesecu vrača k vam, da z njo "razčistite". Veliko razočaranje, žalosti, prepirov, nesporazumov in jeze...drugi pa se boste s tem najverjetneje žal srečali v tem mesecu. To predstavlja lahko vse vrste odnosov ( ljubezenski, prijateljski, poslovni, družinski ). Polagam vam na srce, da je oproščanje velik in mogočen zdravilec. Res je, da je potreben čas, da se vse "rane zacelijo", vendar tudi ta žalost bo minila in takrat boste imeli možnost razumeti namen "tega položaja" v vašem življenju. Zelo vam bo koristilo, če se boste z nekom pogovorili o tem položaju - z nekom, ki vas lahko posluša in razume. Čeprav pot za vas trenutno ne bo lahka, boste iz te situacije ven prišli veliko bolj močnejši in tako boste lahko v prihodnosti uživali boljše življenje kot do sedaj.

Možnosti v tem mesecu, tako za čustvene kot tudi poslovne zadeve kažejo srečne in uspešne razplete...zato odločitve so na vas...ali boste zavili popolnoma na ločeno novo pot ali boste staro pot popolnoma "prenovili" in šli drugačni naprej.

Pazite pa se prevelikega negativnega razmišljanja, zdravstveno pazite na ledvice, žolč, prebavila in vse kar je povezano z živčnim sistemom.

Z vami in za vas Karmen Seražin #angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / angelski readingi / numerološki vpogledi / vpogledi v karte / meditacije / osebna rast / duhovnost Vse info in naročila na e-naslov: vibracijeduse@gmail.com ali na FB strani Vibracije Duše ( ZS ) #angelskovodstvo #vpogledenergijoktober

26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page