top of page

REGRESIJA - pripravljenost potovanja v preteklost


Kaj sploh to je regresija in čemu njen namen?

Regresija po metodi Jan Erika Sigdella, je tehnika oz. metoda, kjer se v ne-hipnotičnem ( alfa stanje ) ali pa hipnotičnem stanju, vračamo v preteklost posameznika, da dobimo vpogled v travmatične dogodke, določene ponavljajoče se vzorce, iščemo karmične povezave in podobno, kateri ležijo globoko v naši podzavesti in tako nezavedno vplivajo na naše življenje. Sama izvajam nehipnotično regresijo po metodi Jan Erika Sigdella, kateri ima dolgoletne izkušnje ( več kot 30.let delovanja širom sveta ) iz lastnih individualnih terapij ( več tisoč terapij ).

Povpraševanje in prijava za individualno regresijo>>>https://www.vibracijeduse.si/regresoterapija-regresija

Regresija je lahko zelo učinkovita pri reševanju raznih težav ( negativni vzorci, blokade, strahovi, fobije, tesnoba, nejasni občutki krivde, žalosti...) in pri odkrivanju karmičnih povezav, katere izvirajo v preteklih življenjih. Ta preteklost pa niso samo naša prejšnja življenja, temveč je lahko tudi čas našega otroštva, prenatalna doba. Regresija seveda podpira prepričanje in verovanje v reinkarnacijo - ponovno rojstvo, kar pomeni, da smo živeli že veliko število življenj pred tem sedanjim življenjem, ki ga sedaj živimo.

Po vsej verjetnosti kar 90% naših težav izvira iz preteklosti - naj si bo to iz otroštva, prenatalne dobe ali prejšnjih življenj, zato je tudi pomembno, da le te "potegnemo na plano", se z njimi soočimo in jih premagamo. Pred samo regresijo se zato najprej pogovorimo in razdelamo kaj bomo v sami regresiji "iskali" - postavimo torej namen same regresije.

Principi regresoterapije:

( povzeti po Jan Eriku Sigdellu tukaj )

V sami regresiji pa je zelo pomembno da se:

* prepustimo in zaupamo v potek same regresije, saj je voden tudi s strani vodnikov in vašega višjega jaza

* prebijemo do ključnih in vzorčnih situacij v vaši preteklosti z namenom, da jo še enkrat podoživite in ozavestite

* vztraja v tej situaciji, da občutite vse prisotne emocije in morebitne fizične občutke

* vse negativne čustvene energije izniči in zdravi ( na duhovnem nivoju )

* ponovno preveri, če je ostalo še kaj negativne čustvene energije v dani situaciji in

ponavlja proces osvobajanja, če je to še potrebno

* odkrije vse zavedne in nezavedne občutke krivde ter se jih osvobodi

* ozavesti vse karmične povezave ( izkušnja v preteklosti - problem danes /

izkušnja žrtve - predhodna izkušnja storilca )

* doseže sprava s preteklostjo, s samim seboj in z vsemi dušami - kjer je to potrebno

* nadomesti vse osvobojene negativne čustvene energije s svetlobno energijo

Če sami niste prepričani ali je individualna regresija pravi odgovor na vaša vprašanja, vam vsekakor priporočam najprej skupinsko regresijo. Pošlji povpraševanje na vibracijeduse@gmail.com

regresija-regresoterapija-vibracijeduse.si
popotovanje-v-preteklost

Se tudi sami sprašujete?

  • Kdo sem?

  • Kje sem bili/a?

  • Kam grem?

  • Zakaj imam jaz drugačne strahove, blokade, izzive...kot ti?

  • Zakaj se mi določene zadeve / situacije ponavljajo?

  • Kako do razumevanja povezav z določenimi ljudmi?

  • Zakaj so določeni odnosi tako težavni in polni izzivov?

  • Kaj mi želi "povedati" situacija, v kateri sem se znašel /znašla?

  • Kako bi lahko dobili/a širši vpogled, razumevanje v življenje vzroka in posledice - karme?

Soočanje in podoživljanje dogodkov iz preteklosti vam lahko seveda nudi globlje razumevanje zdajšnjega življenja in vpogled v marsikatero težavo, problem in/ali izziv, za katerega še niste našli odgovorov. Skozi zgodovino je kar veliko dokazov o tem, da je regresija za posameznika zelo koristna, kajti težki problemi na ta način najdejo rešitve in se ne vračajo več nazaj.

Nekaj primerov težav / izzivov:

* nepojasnjeni zavedni ali nezavedni strahovi / panični napadi

* ponavljajoči se destruktivni vzorci

* težavni medsebojni odnosi

* nerazrešeni občutki krivde

* razne blokade

regresija-regresoterapija-pretekla-življenja-vibracijeduse.si
resgresija-regresoterapija

Včasih so blokade pred samo regresijo tako močne, da do same regresije sploh ne pride

Ste se tudi vi, vsi navdušeni prijavili na skupinsko ali individualno regresijo, pa ste si "premislili" zadnji trenutek? Ne imejte slabe vesti - kajti blokada je lahko tako zelo močna, da vas od tega lahko odvrne in posledično seveda svoj "zmenek" prestavite na bolj primeren čas - ko bo "pravi čas".

Sami namreč ne moremo "izsiliti" nekih informacij, če na to še nismo pripravljeni ali pa mogoče ni nastopil še pravi čas za vpogled v določeno zadevo / situacijo. Mogoče se izkušnja zdaj šele dogaja v tem življenju, vendar jo še nismo v popolnosti izživeli na ta način, da bi nam bil omogočen vpogled v njo oz. razumevanje le-tega. Velikokrat sami mislimo, da smo pripravljeni na to, ko pa se bliža "zmenek" postajamo vse bolj nemirni, lahko se pojavijo celo fizični znaki blokad ( bolečine na različnih predelih telesa ), začnemo dvomiti ali pa se bojimo "soočenja" s samim seboj / morebitnimi težkimi situacijami iz preteklosti. Mogoče si celo dopovedujemo, da ne potrebujemo nič "vedeti"...da, blokade lahko pokažejo svoje zobe. Je pa res, če čas ni "pravi"...se regresija enostavno ne zgodi! Navadno že sami čutimo, ko smo na to pripravljeni - zato, prisluhnite sebi!

Po drugi strani pa, preden se zgodi sam "zmenek"( že takoj, ko se prijavite / dogovorite za regresijo ), je zastavljen namen, da boste nekaj razreševali iz preteklosti. To vas posledično izzove v razmišljanje in vrednotenje vašega življenja ( tudi nehote in kar malo "vsiljeno" ). Tako se lahko začnete "sprehajati" po vašem življenju in določene situacije / zadeve se vam kar vsiljujejo v vaše misli. Sploh nočete in ne želite razmišljati o tem, stran pa ne gre - noče iti, saj vas pripravlja na tematiko, katero naj bi v sami regresiji razreševali. Tudi realnost začne delovati v "prid" vaši regresiji. Ljudje okrog vas se začnejo drugače obnašati kot navadno, postavljeni ste pred "nove" izkušnje, katere so vezane v preteklost...lahko se tega zavedate in uspete prepoznati, lahko pa tudi ne.

Lahko pa se seveda zgodi, da pridete na sam “zmenek”, pa se tam začnejo pojavljati raznorazne blokade, katere rešujemo seveda v sami regresiji. Odzove se namreč naš “naravni mehanizem samoobrambe”, saj marsikatere pretekle izkušnje nočemo več podoživeti, ker je bilo samo doživetje boleče / težko / travmatično.

" Če čas ni pravi, se regresija enostavno ne zgodi."


Individualna regresija ( regresoterapija ) lahko nudi zelo veliko informacij / odgovorov in hkrati tudi pokaže na blokade, kjer je posameznika mogoče še nezavedno ali zavedno strah soočenja ali bolj globokega vpogleda v zapise duše. Velikokrat je to posledica travmatičnih izkušenj iz preteklosti, katere posameznik »ne želi« podoživljati ponovno. Strah je lahko zelo "moteč" dejavnik pri uspešnosti same regresije - ni pa nujno. Lahko se izkaže za nasprotno in je mogoče pravi čas, da določenim zadevam "pogledate v oči", sploh če sami čutite, da je čas za razreševanje in vpogled v vašo preteklost. Vsekakor poskušamo vse morebitne blokade sproti v sami regresiji razreševati, da pridemo seveda do ključnih preteklih doživetij, katere so za vas pomembne.


Namen regresije je, da pridemo do čim več informacij in izkušenj v vaši preteklosti že v eni sami regresiji, katere se potem tudi energijsko podpre ( duhovno »zdravljenje« v sami regresiji ). Izkušnje nakazujejo, da se ljudje po regresiji počutijo bolje in se tudi v različnem časovnem obdobju dejansko njihove blokade sprostijo in izničijo. V regresiji gremo namreč skozi "težke" pretekle izkušnje in ravno to, da ponovno podoživite te izkušnje, dobite vpogled vanje, nudi razreševanje in »zdravljenje«. Velikokrat ljudje sami poročajo, da spoznajo tudi veliko o svojih vzorcih in njihovih povezavah, katere prej sploh ne opazijo. Tako imajo tudi možnost dela na sebi v prihodnosti, saj lahko svoje vzorce, katere zdaj vidijo, počasi in zavestno tudi preoblikujejo.

Lahko pa se zgodi, če se določena izkušnja v tem življenju, ( katera je vezana na preteklost ) še ni popolnoma izživela, je vpogled lahko tudi le "delen" ali onemogočen. Po domače povedano: če ne osvojimo vsaj del namena določene izkušnje, skozi katero gremo, oz. nismo pripravljeni v našem nezavednem tega "spustiti", lahko do same regresije / vpogleda sploh ne pride.


Pošlji povpraševanje za Individualno ali skupinsko regresijo na: vibracijeduse@gmail.com


Skupinska regresija je lahko kot nekakšna predpriprava za individualno regresijo, saj tako lahko dobite vpogled v samo tehniko in je hkrati manj intenziven proces kot pa individualna regresija - ni pa nujno, saj ni pravila ( nekateri lahko zelo močno doživljajo izkušnje ). Na ta način lahko tudi preverite koliko ste "pripravljeni" na takšno popotovanje raziskovanja vaše preteklosti. V kolikor je meditacija, joga in podobno vaša redna praksa, lahko pričakujete "lažji" dostop do informacij na ta način / skozi to tehniko – ni pa to pravilo. V skupinski regresiji vas navadno vodim do ključnih dogodkov v vaši preteklosti, kateri vpliva na vaše trenutno življenje oz. do enega prejšnjega življenja z namenom odkrivanja vzrokov travmatičnih dogodkov in karmičnih povezav ( vzrok - posledica ), katere vplivajo na vaše življenje tukaj in zdaj.


Potek skupinske regresije: * najprej bomo šli na srečanje z vašim vodnikom * peljala vas bom v otroštvo te osebe, kot katero se boste podoživljali * šli bomo skozi en obrok v takratnem življenju * vodila vas bom v telesni stik z drugo osebo * peljala še v dogodek, kjer boste doživeli eno zelo močno čustvo * nato pa še v situacijo, kjer boste z eno osebo, katera vam je zelo blizu * vodila vas bom še skozi proces same smrti in nato ponovno k vodniku, da boste lahko ovrednotili življenje, katerega boste podoživljali in gledali * za konec pa naredimo še duhovno zdravljenje

ta tehnika regresije ne poteka v hipnozi!

​Čas trajanja je cca 1:30h


V kolikor se zgodi, da do izkušnje / razkritja / odgovorov skozi to tehniko ne pridete ( popolnoma nič ), vam nudim čas, da se ne to popotovanje pripravite ( meditacija in podobno "delo" na sebi ) in se še 1x brezplačno udeležite skupinske regresije, kadar začutite, da ste na to pripravljeni. Skupinska regresija je namreč tako zastavljena, da ne moremo odstranjevati blokad posameznikov.


V kolikor ste dobili saj delen vpogled, vendar vam "dogajanje" ni popolnoma jasno, vam svetujem več meditacije / branja knjig o podobnih tematikah / vse, kar širi vaše zavedanje. Delo na sebi in potreben čas, vam bodo omogočili odgovore, ki jih iščete v prihodnosti - vztrajajte. Odgovori pridejo vedno, ko smo jih pripravljeni videti / sprejeti / predelati / se soočiti.... ♥

Kako vem, kdaj je pravi čas za regresijo?

Vsak pri sebi najbolje čuti, kdaj je čas za regresijo. Nekateri tega sploh ne začutijo - nimajo potrebe po tem ( če se ne kaže potreba, se v regresijo ne hodi zgolj iz radovednosti ), drugi ne verjamejo v to, tretji pa bi raziskovali svojo preteklost in povezave “non-stop”. Prvi znak, da se vam lahko odgovori začnejo odkrivati je to, da vas močno pritegne, da bi na samo regresijo prišli. Ni pa pravila - prav je, tako kot čutite sami, vseeno pa veljajo določena priporočila.

Individualna regresija je zelo intenziven in globok proces, v katerem poskušamo dobiti vpogled in ozavestiti čim več karmičnih povezav ter dogodkov / situacij, katere se navezujejo na zdajšnje življenje in s tem povezane težave. Zato je to tudi časovno daljši “proces”, v katerem raziskujemo vse dokler, nam vodniki in vaš Višji jaz to tudi dovolijo. To lahko pomeni 2h, 3h ali pa tudi več. Načeloma, naj bi se po individualni regresiji dopustilo čas, da se življenje "zgodi" in se sam proces le-tega manifestira tudi v realnost ( ocenjujejo čas 6.mesecev - lahko tudi manj ali več ). V tem času, naj ne bi hodili na ponovno regresijo.

Če pa ste bili predhodno na skupinski regresiji, je mogoče dobro dovoliti kakšen teden, da se "dobljene informacije" nekako usidrajo, nato pa boste začutili ali ste pripravljeni na individualno regresijo ali ne. Med skupinsko in individualno regresijo pa ni potreben čas čakanja. Na skupinsko regresijo lahko pridete vsakič, ko vas le-ta pritegne ( ni omejitev ).

Naj vam zaupam eno svojo izkušnjo:

Leta nazaj sva se s takratnim partnerjem soočala z mojo "neplodnostjo". "Borila" in "trudila" sva se, na vse mogoče načine, da bova zanosila...seveda vsak na svoj način in v dobri veri ter namenu, da nam uspe. Ta "pot" je bila polna izzivov ter psihično in fizično zelo naporna. Sledile so leta raznoraznih preiskav, poizkusov, vsakoletne operacije, IVF postopki...vse neuspešno. Po določenih letih, je tudi sam odnos popolnoma "izgubil" svoj smisel in "reševanje" zakona ni več obrodilo sadov, zato sem se odločila, da to prekinem - tako vezo samo, kot vse nadaljnje postopke in "težnjo" po otroku. Zavestno sem "umaknila" del življenja na stranski tir in začela obračati svoj tok življenja v povsem drugo smer. Takrat so se začele spremembe, katerih si niti v domišljiji ne bi zamišljala, niti ne bi verjela, če bi mi kdo rekel, kaj vse bo to potegnilo za sabo.

Z leti procesiranja in "zdravljenja" same sebe, sem prišla do točke, ko se mi je "zdelo", da so vse rane zaceljene, da sem odpustila tako drugim kot sebi in da je čas za popolnoma novo poglavje v mojem življenju. Težko pričakovanje in želja po otroku se je spremenila v sprejemanje "realnosti" take kot je. Če bo bo, če ne pa tudi ok. Vsaj čutila sem, da čutim tako, vendar od časa do časa, se je našel "nekdo", kateri je stopil na moj "žulj", za katerega sem mislila, da je v popolnosti ozdravljen. Zdaj sem se že zavedala tega, da okolica oz. ljudje, s katerimi smo v interakciji, zgolj "igrajo vloge" na raznorazne načine, da vzpodbudijo v nas to, da se zazremo vase ter pridemo do vzroka našega delovanja / ozavestimo bolečine / najdemo skriti "temnejši" del sebe ...in še veliko več. Kljub temu, da sem se zavedala, da je tam notri še nekaj, kar v meni povzroča bolečino...ni bil čas, da bi to globlje raziskovala. Leta tečejo....

...kmalu me čaka skupinska regresija. Pripravila sem si že nekaj vprašanj z katerimi nameravam iti v regresijo. Hm, pa se "zgodi" en dan pred regresijo...v moje misli se prikradejo dogodki izpred nekaj let nazaj, ravno v to tematiko - problem neplodnosti, težave v takratnem odnosu...bolj ko sem te misli odrivala stran, bolj so se "vsiljevale". Vozim se in le kaka urica me še loči od regresije. V moje misli se kot po tekočem traku začnejo nizati vprašanja za samo regresijo ( katera so bila seveda čisto drugačna, kot sem sprva mislila in si jih skrbno pripravila ). Seveda sem se odločila, da to sprejmem in da je očitno prišel čas, da se soočim s to "težko" preteklo zadevo.

Skupinska regresija mi je nudila odgovore na vsa vprašanja, ki sem jih dobila dan prej in med samo vožnjo v avtu. Soočenje sama s seboj v enem izmed preteklih življenj je bilo mučno in težko... ko sem prišla ven, je bila prva moja misel: " Ne morem odpustiti sama sebi". Ne znam vam opisati svoje bolečine in stiske, ki sem jo takrat čutila...ko podoživiš sam sebe v drugačni vlogi - v življenju, kjer sem drugim povzročila trpljenje...čutiš sovraštvo do sebe in se sprašuješ: " Kako sem lahko to storila?"...a zdaj sem dobila povezavo. Odkrilo mi je nov list v samem razumevanju in zavedanju. Mogoče vam v prihodnosti zaupam celo zgodbo in podoživljanje točno tega življenja.

Vzrok ter posledica - oziroma kar "po domače" recimo:

"Kar sem sejal/a, bom tudi požel/a"

Kako globoko pa razumemo to, da ima vsako delovanje tudi svojo posledico?

regresije-vibracijeduse.si
regresije-regresoterapija

Kaj pa če...?

Kaj pa...če smo živeli že veliko življenj v preteklosti in to ni edino življenje, ki ga živimo? Kaj pa...če smo "slabo" sejali v preteklosti in se zdaj to odraža v tem sedanjem življenju in realnosti? Kaj pa...če je tako veliko delcev naše duše ostalo "ujetih" v preteklih dogodkih, da se nikakor ne moremo in ne znamo "sestaviti" v sedanjosti? Kaj pa...če smo nekomu povzročili toliko trpljenja, da moramo sami zdaj skozi to izkušnjo? Kaj pa...če potrebujemo odpustiti in spustiti dogodke / osebe iz preteklosti, da bi lahko zadihali z polnimi pljuči?

Kaj pa...če smo tako "dobro" sejali v preteklosti, da nam določena področja v življenju tečejo kot "namazana", brez večjih naporov ter z veliko nepričakovane pomoči iz vseh smeri? Kaj pa...če smo se v preteklosti, na vso moč trudili razumeti resnično ljubezen in smo razdajali svojo nesebičnost in dobroto, kljub temu, da so nas lahko "teptali" na vsakem vogalu - zdaj pa en delček že razumemo, kaj to resnična ljubezen je in lahko že brez dvoma nekako "vemo", da to tudi resnično obstaja...tam nekje...v spominu naših celic je...in tega ne moreš več zanikati?

Moje mnenje je, da smo mi vsi tako majhen "delček" celote oz. "veličine", katere si sploh ne moremo zamisliti in hkrati v odvijanju nekakšnih ciklov narave same ter celotnega vesolja v neskončnosti - preveč, da bi lahko razumeli z našo stopnjo zavedanja v tem času in prostoru. In seveda, naše zavedanje se širi ter vedno bolj se povezujemo z "izvorom" modrosti vsega, kar je...a preteklo bo še veliko vode, preden bomo v popolnosti razumeli kdo v resnici smo in kaj je bistvo našega obstoja. Eno življenje je premalo, da bi odkrili modrosti tega sveta, kaj šele sebe in kaj šele univerzuma samega.

Zame osebno, pomen "zgolj" živeti in umreti - kot nekateri učijo: "eno je samo to življenje", nima pravega smisla. Velik smisel mi pa da, reinkarnacija sama. Živeti in umreti znova in znova...dokler ne uspemo "preklopiti" tega prehoda iz življenja v življenje. Življenje zame je "le" vzrok in posledica, katera se odraža skozi tisoče ali celo milijon let, kjer se sprehajamo skozi raznorazne izkušnje "poravnav" in ustvarjanja ravnovesja. Vsak išče resnico na svoj način - kaj pa tebi duša govori?

" Vse je točno tako kot mora biti - to je moja resnica, kar ne pomeni, da je tudi tvoja."

Povpraševanje in prijava za individualno ali skupinsko regresijo>>>

 

Oglej si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj


Več o regresiji tukaj

Naroči se na regresijo tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin


Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski tarot readingi


Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

Recent Posts

See All
bottom of page