top of page

4. METODE ZA PREPOZNAVANJE VIBRACIJ VAŠE DUŠE

Updated: Aug 10, 2022


ljubezenski-odnosi-razvoj-ali-propad-vibracijeduse.si

Kako ti lahko jaz pomagam pri prepoznavanju vibracij tvoje duše?

Skozi čarobno pot dosedanjih izkušenj in duhovnega razvoja sem sledila vodstvu in vam nudila kanal, skozi katerega ste in še vedno boste, dobivali najrazličnejše informacije, nasvete, vodstvo itd., tako za vaše najrazličnejše "zemeljske / fizične" situacije, predvsem pa za podroben vpogled vibracij vaše duše, katera se razvija in išče luč resnice za širjenje vaše zavesti. Le-ta nam prinaša blagoslove v obliki različnih uvidov v naše potenciale, lekcije, modrosti, spoznanja in še veliko več. Te uvide je potrebno sprejeti z odprtim srcem in dovoliti, da se samo vodstvo razkriva po korakih in sidra v našo božansko bit, istočasno s širitvijo našega zavedanja ter dojemanja samega sebe in svoje "vloge" v matrici tega sveta. Naša duša namreč vedno išče ljubezen in svetlobo, na najrazličnejše načine. Kdor prisluhne vodstvu svoje duše, lahko v izzivih naše materialne / fizične realnost najde različne blagoslove za njen razvoj.

Če je tvoja duša začutila “klic” in iščeš odgovore ter različne načine, da bi svojo dušo in pot po kateri hodiš zdaj, bolje razumel/a,

ti bom z veseljem prisluhnila in ti pri tem pomagala.

Z različnimi “orodji” in metodami, ki jih ponujam in skozi katere lahko pridemo do veliko odgovorov, izberi tisto,

ki te pritegne na prav poseben način.

To enostavno začutiš ali pa ne, saj se delček tebe v tvoji globini premakne, ker te želi tvoja duša nekam usmeriti z namenom,

da prideš do novega razumevanja in izkušenj, ki jih potrebuješ.

Če tega tukaj ne začutiš - se ne obremenjuj in išči naprej.

V kolikor pa začutiš to vibracijo - lahko pomeni,

da je tvoja duša “našla” nekaj zate.

1. Individualne & skupinske regresije ( po metodi Jan Erika Sigdella ) >>> https://www.vibracijeduse.si/regresoterapija-regresija

2. Skupinske meditacije - tematske ( intuitivne & kanalizirane )

3. Angelski & tarot reading ( samo po e-pošti )

4. Osebno individualno svetovanje:

· poteka v prijetnem in sproščenem okolju

· skozi pogovor dobite uvide, nasvete, vodstvo za vaša pomembna vprašanja za različne življenjske situacije v katerih se nahajate

· nudi razumevanje vašega položaja z višje perspektive

· pomaga vam razjasniti in razširiti "sliko" vašega življenja

· pomaga vam razumeti osebne, družinske vzorce

· v kolikor je potrebno, skupaj določimo potrebne vaje in energijsko delo za naprej - lahko za vaše individualno delo doma ali po vaši želji tudi skupno delo ( se dogovorimo za osebna srečanja naprej )

​​

Kdaj se odločiti za svetovanje:

· ste se znašli na razpotju pomembnih življenjskih odločitev in ne veste kako naprej

· želite uvid in boljše razumevanje vašega življenja

· ste v življenjski stiski

· ste naleteli na težavo / izziv, katere sami ne znate razrešiti

· si želite konkretnih sprememb

· si želite več od življenja

· si želite uvid in razreševanja družinskih ali lastnih vzorcev, kateri vas omejujejo

ali na spletni strani http://www.vibracijeduse.si/

Za vas in z vami Karmen Seražin

vibracijeduse.si - Karmen Seražin - Partizanska c.82, Sežana

Sledi opis posameznih metod / storitev, katere vam lahko pomagajo prepoznati vibracije vaše duše ter vas popeljejo do odgovorov, ki jih iščete / potrebujete:

REGRESIJA / REGRESOTERAPIJA

- potovanje v času

ljubezenski-odnosi-resnična-ljubezen-vibracijeduse.si

Kako bi lahko dobili širši vpogled, razumevanje v življenje vzroka in posledice - karme? Kdo smo? Kje smo bili? Kam gremo? Zakaj imam jaz drugačne strahove, blokade, izzive...kot ti? Zakaj se mi določene zadeve ponavljajo in kako do razumevanja povezav z določenimi ljudmi?

​Takšna in podobna vprašanja so me vodila na pot raziskovanja in učenja. Z regresoterapijo sem dobila vpogled v veliko povezav ter odgovorov na svoja vprašanja. Si želiš odgovorov tudi ti?

Regresija je tehnika oz. metoda, kjer se v ne-hipnotičnem ( alfa stanje ) ali pa hipnotičnem stanju, vračamo v preteklost posameznika, da dobimo vpogled v travmatične dogodke, določene ponavljajoče se vzorce, iščemo karmične povezave in podobno, kateri ležijo globoko v naši podzavesti in tako nezavedno vplivajo na naše življenje. Sama izvajam nehipnotično regresijo po metodi Jan Erika Sigdella, kateri ima dolgoletne izkušnje ( več kot 30.let delovanja širom sveta ) iz lastnih individualnih terapij ( več tisoč terapij ).

Regresija je lahko zelo učinkovita pri reševanju raznih težav ( negativni vzorci, blokade, strahovi, fobije, tesnoba, nejasni občutki krivde, žalosti...) in pri odkrivanju karmičnih povezav, katere izvirajo v preteklih življenjih. Ta preteklost pa niso samo naša prejšnja življenja, temveč je lahko tudi čas našega otroštva, prenatalna doba. Regresija seveda podpira prepričanje in verovanje v reinkarnacijo - ponovno rojstvo, kar pomeni, da smo živeli že veliko število življenj pred tem sedanjim življenjem, ki ga sedaj živimo.

Po vsej verjetnosti kar 90% naših težav izvira iz preteklosti - naj si bo to iz otroštva, prenatalne dobe ali prejšnjih življenj, zato je tudi pomembno, da le te "potegnemo na plano", se z njimi soočimo in jih premagamo. Pred samo regresijo se zato najprej pogovorimo in razdelamo kaj bomo v sami regresiji "iskali" - postavimo torej namen same regresije. Soočanje in podoživljanje dogodkov iz preteklosti vam lahko seveda nudi globlje razumevanje zdajšnjega življenja in vpogled v marsikatero težavo, problem in/ali izziv, za katerega še niste našli odgovorov. Skozi zgodovino je kar veliko dokazov o tem, da je regresija za posameznika zelo koristna, kajti težki problemi na ta način najdejo rešitve in se ne vračajo več nazaj.

Povpraševanje in prijava za individualno ali skupinsko regresijo>>>https://www.vibracijeduse.si/regresoterapija-regresija

Zgoraj navedeno regresoterapijo opravljam: Karmen Seražin, z pridobljenim certifikatom in dovoljenjem izvajanja terapije po metodi Jan Erika Sigdella

SKUPINSKE VODENE MEDITACIJE

skupinske meditacije v sežani - vibracijeduse.si

Z meditacijo širimo in dvigujemo lastno zavedanje, "naučimo se odmakniti" od našega uma in se postavimo v vlogo opazovalca, pri kateri dejansko pridemo v stik sami s seboj, svojim notranjim jazom, intuicijo in širšo resnico o nas in življenju samem. Meditacija nam tako pomaga, da vidimo sebe in svet okrog sebe brez "mask", brez pričakovanj, brez iluzij in nas "trenira" stanja resnične prisotnosti.

Z meditacijo tako lahko dosegamo hitre in koristne spremembe za našo osebno rast in duhovni razvoj.

Znanstveno je dokazano, da meditacija znižuje raven stresa in tako pripomore k odpravljanju morebitnih težav ali bolezni povezanih z le-tem. Dviguje raven energije, krepi pozitivne občutke in povečuje našo efektivnost in je še hkrati najučinkovitejše alternativno zdravilo. Z meditacijo lahko uspešno premagujemo tudi jezo, depresijo, žalost. Z redno meditacijo se vse bolj in bolj povezujemo s svojim notranjim vodstvom in višjimi duhovnimi resnicami, katere nam lahko odprejo popolnoma nov svet in nove dimenzije.

Redna meditacija:

- zmanjšuje stres

- povečuje koncentracijo

- zmanjšuje depresivnost

- povečuje notranji mir

- zmanjšuje jezo

- povečuje sočutje / empatijo

- zmanjšuje tako fizično kot psihično bolečino

- povečuje samozavedanje

- zmanjšuje nespečnost

- povečuje ustvarjalnost

- zmanjšuje stopnjo raznih obolenj

- poveča stopnjo duhovne povezave

- vas regenerirain še veliko več

Študija je dokazala, da meditacija učinkuje tudi na molekularno in genetsko spremembo naših teles. Za tiste, ki razumete osnove kvantne fizike, najbrž ni presenečenje to, da ima lahko tako "preprosto dejanje" kot je meditacija, kvantni rezultat, ne samo na tistega, ki meditira temveč tudi na njegovo okolico in na ves svet ( tisti, ki redno meditirate, to že veste). Dolgo let že proučujejo in raziskujejo vplive meditacije na zunanje okolje / dogajanje / na naš svet in rezultati so to potrdili. Takšni rezultati nas torej vodijo k temu, da je meditacija zelo močno "orodje", kar lahko težko razumemo iz našega "vsakdanjega vidika". Pomaga nam dojeti, da misli resnično ustvarjajo najčistejšo obliko "fine vibracijske snovi / materije", ki prispeva k ustvarjanju vsega kar doživljamo. Ti učinki so zelo močni in spreminjajo življenje posameznika. Ko pa se ljudje zberejo skupaj z namenom uporabe usmeritve svoje duševne energije k kolektivni viziji, so rezultati dobesedno taki, da resnično spreminjajo svet.

Skupinske meditacije - tematske ( intuitivne & kanalizirane )

ANGELSKI & TAROT READING

- samo po e-pošti
angelski tarot reading vibracijeduse.si

Kaj sploh je Angelski reading?

Angelski reading je vpogled ( ne vedeževanje ) v energije raznih situacij, kateri vam nudi usmeritve in ljubeče vodstvo, da bi lahko lažje razumeli in se soočili z izzivi na vaši življenjski poti. To je vodstvo, ki je v danem trenutku za vaše najvišje dobro. S pomočjo raznih angelskih orodij, angelskega vodstva in svoje intuicije, vam predam sporočila, nasvete, vodstvo, katera v danem trenutku najbolj potrebujete. Nič pa ni “vklesano v kamen”, svojo prihodnost si sami kreiramo z dejanji in odločitvami, ki jih sprejemamo v sedanjosti in naša sedanjost je zgolj “rezultat” naših dejanj in odločitev, katere smo sprejeli v preteklosti.

“Deluje vse v kar verjamete, zato nosite v sebi

čiste namene in dobro srce.”

Zakaj se odločiti za Angelski reading?

Naša življenjska pot je zelo “razgibana” in včasih naletimo na izziv, kateri nam lahko vzame precej energije, ko se z njim srečamo in v bistvu sploh ne vemo zakaj je prišel, kako ga rešiti in se z njim “pravilno” soočiti. V takih situacijah, nam lahko angeli in vodniki priskočijo na pomoč in nam prišepnejo ljubeče vodstvo, nudijo nasvete in tolažbo. Ali ste trenutno v težki situaciji / težavnem odnosu, pa ne najdete rešitve? Ali se vam določene situacije večkrat ponavljajo, pa ne veste zakaj? Ali ste se znašli pred izzivom, kateri se vam zdi nepremagljiv? Vas mogoče zanima, kaj naj bi bil vaš naslednji korak v določeni situaciji? Mogoče pa potrebujete samo potrditev, da ste na pravi poti? Imate mogoče kakšno drugo vprašanje ali dilemo? Bolj ko je jasno zastavljeno vprašanje, bolj je jasno tudi vodstvo, ki ga dobite.

“Samo en korak te loči od tega, da si spremeniš tok življenja na bolje. To je odločitev, da narediš ta korak.”

Kako Angelski reading poteka?

Angelski reading poteka na daljavo, po predhodnem dogovoru po e-pošti. Za vse informacije pišite na: vibracijeduse@gmail.com oz. poglejte našo ponudbo na>>> https://www.vibracijeduse.si/angelski-reading-tarot-ponudba

Vaš Angelski reading dobite po e-pošti v pisni obliki, kjer dobite kanalizirana sporočila vaših angelov / vodnikov / raznih svetlobnih bitij, katera vam posredujem in interpretiram s pomočjo lastne intuicije. Odgovore na vaša vprašanja dobite v najkrajšem možnem času ( do sedem dni - upoštevajoč obseg vpogleda in tekočega dela ), seveda po prejetem plačilu ( po predhodno poslanem predračunu ) na TRR

DARILNI BON

darilni bon vibracijeduse.si

Mogoče želite podariti nekaj posebnega vašim dragim, ki jih imate radi in katerim veliko pomeni lastni duhovni razvoj. Zakaj ne bi podarili nekaj posebnega za njihovo dušo? Darilni bon Vibracije duše vam omogoča, da lahko sami izbirate storitev, katero podarjate vašim najdražjim.

Razveselite jih na prav poseben in čaroben način - hvaležni vam bodo, da jih razumete.

vibracijeduse.si Partizanska cesta 82, Sežana

134 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page