top of page

✨TEST 1-Razvijaj svoje zaznave ✨

➡️Kateri komplet kart ( izmed treh izbranimi ), največ uporabljam za svoje readinge

➡️Ta test / vadba je namenjena razvoju vaše jasnovidnosti / jasnočutnosti / vaše zaznave skozi različne čute.

➡️Ali lahko "vidite / začutite" pravilen odgovor

😇Preizkusi svoje darove / zaznave 😇

Zaupala vam bom, kateri je moj najljubši dek.

Vaš oseben vpogled v karte lahko naročite >>> https://www.vibracijeduse.si/angelski-reading-tarot-ponudba


Preden začenjate bilo-katero "duhovno delo" in energijsko povezovanje, je vaša predpriprava nujni element le-tega! To nikdar ne pozabite!

Poglej primer predpriprave spodaj

👇👇👇

Izberi-karto-vodstvo-za-vas-nebesa-čarajo-vibracijeduse.si

Moram priznati, da vam nisem dala prav lahke naloge, tako da lahko izrazim vsem vam eno pohvalno besedo "BRAVO". Namen katerega zastavite in redna vaja, vam pomaga, da si lahko izostrite vaše čute. Tudi, če zdaj niste "zadeli" pravega kupčka kart, ni to nič narobe in ne obupajte... saj res ni bila lahka naloga....vadite, vadite, vadite...


Uporabila sem karte:

  1. The original Rider Waite TAROT PACK

  2. TOT TAROT Aleister Crowley

  3. ANGELSKI TAROT Doreen Virtue


Zakaj ta naloga ni tako lahka?


Ta naloga ni lahka najprej zato, ker sem vam dala izmed vseh kart, ( katerih nimam malo ) na izbiro tiste, s katerimi se ali pa sem se največ ukvarjala.

Drugi razlog je zato, ker so prav vsi trije kupčki kart tudi tarot karte ( imam namreč veliko kart, katere so angelske, orakeljske, preroške, ciganske...niso pa vse tarot

In končno zato ker:

- kupček kart št. 3 sem včasih največ uporabljala za svoje readinge

- kupček kart št. 2 ravno v tem obdobju malo bolj raziskujem skozi arhetipe tarota, torej se mu trenutno malo bolj posvečam

- kupček kart št. 1 pa največ uporabljam za readinge, in tudi zgolj kot za karto potrditve ali hiter vpogled v določeno situacijo. Zato je kupček kart 1. trenutno moj najljubši in najbolj uporabljen dek kart🥰


No, pa imate odgovor🥰


Tako, da naj vas potolažim, saj sem vam dala kar težko nalogo. Sem se pa odločila, da vam za nagrado podam kratko sporočilo iz vašega izbranega kupčka kart. Torej tisti kupček, katerega ste zbrali, tisti ima sporočilo za vas.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Poglej ponudbo in naroči svoj vpogled v karte / angelski & tarot reading tukaj


1. KUPČEK KART:

V bližnji prihodnosti boš postavljen/a v situacijo, v kateri bo iz tvoje strani potrebna strpnost, potrpljenje in umirjenost / uravnoteženost. V tej situaciji boš hotel/a burno odreagirati, a te vodstvo opozarja, da se zadržiš. To je zate zelo pomembno.

V obdobju naslednjih 8 tednov - 8 mesecev imaš ugodne pogoje za uravnovešanje zdravja, denarnih ali pravnih zadev. Pomembno je, da poskušaš uravnovesiti in poenostaviti zadeve, katere so trenutno kaotične in neuravnotežene.

2. KUPČEK KART:

Skrb ni nič drugega kot obsedenost z prihodnjimi ali preteklimi dogodki, ki ti preprečujejo, da bi se resnično soočil/a s sedanjostjo. Zate je zelo pomembno, da v obdobju naslednjih 5. tednov - 5.mesecev poskušaš čim bolj živeti v sedanjosti. Tvoje misli, besede, dejanja...naj bodo osredotočene v dani trenutek v sedanjosti. Nič ne tavaj ne naprej in ne nazaj - zaustavi svoje skrbi! V tem obdobju imaš podporo, da se odrešiš tega vzorca skrbi.

Kmalu boš vstopil/a v obdobje, kjer se bo zate nekaj krepko spremenilo / zgodilo / uresničilo / na novo rodilo...poskrbi, da boš šel / šla v novo obdobje brez skrbi!

3. KUPČEK KART:

V obdobju naslednjih 10 tednov - 10 mesecev, se boste izredno veliko sporazumevali / organizirali in urejali svoje življenje. Rezultati bodo tesno povezani z nenadnim razcvetom in obiljem, na vseh nivojih zavesti, s pomočjo vašega daru sporazumevanja. Lahko se bo v tem obdobju za vas dogajalo tudi nekaj od sledečega:

* nekaj denarja / darilo / zapuščina / obilje

* več finančne varnosti in zadovoljstva

* sreča povezana z družino ali prijatelji, katere smatrate kot družino

* za vas bo pomembno neko družinsko ali prijateljsko srečanje / praznovanje

* spoznali boste nov krog ljudi z katerimi boste delili enake vrednote / cilje



PRIMER PREDPRIPRAVE pred "duhovnim delom":


Svetujem vam, da si vedno vzamete čas in naredite nekaj korakov za predpripravo - lahko sledite primeru spodaj ali pa najdete svoj način:

➡️ zamiži, umiri svoje misli in sprosti svoje telo

➡️ svojo pozornost usmeri in "postavi" v svoje srce

➡️ osredotoči se na občutek miru, ljubezni in čiste 100 % svetlobe

➡️ dihaj v predel svojega srce, kjer najprej izdihaš ven vse morebitne blokade / težave / ovire / težka čustva....

➡️in si nato vizualiziraš 100 % svetlobo, kako se širi navzven - najprej po tvojem telesu, nato z njo napolniš svojo avro ( vizualiziraš sebe v tem svetlobnem balončku čiste energije )

➡️ še enkrat pomakni svoje zavedanje v srce in začuti kako to svetlobo poženeš počasi navzdol skozi svoje noge, kot korenine, globoko v središče zemlje, kjer se pri-zemljiš

➡️in poženi to svetlobo še navzgor, skozi tvojo kronsko čakro, v sam izvor božanske energije in svetlobe

➡️ občuti, kako si povezan zgoraj in spodaj

➡️ z molitvijo ali priprošnjo ( na svoj način ) prosiš svoje vodnike / angele varuhe / Boga / Jezusa / Izvor 100 % svetlobe... da se povežejo s teboj v čistem namenu / ljubezni in svetlobi, v najvišje dobro vseh vpletenih ( za katere boš delal ) ter ti pomagajo odkriti pravo resnico.

➡️ zahtevaš, da dajo tvoj ego na stran, ter ti pomagajo odpreti vse tvoje energijske ter fizične čute, da boš lahko zaznaval in razumel najbolje

➡️zahvališ se jim, za pomoč in zaščito v tvojem "povezovanju"

➡️ zdaj se še enkrat osredotoči na svoje srce in 100 % svetlobo ter prosi Višji Jaz osebe, ( z katero se boš povezoval ), za dovoljenje. V kolikor ti Višji Jaz osebe dovoli, nadaljuj - v kolikor ne - pa zaključi in se ne povezuj! ( kadar vam osebe prej dajo dovoljenje, vas nekaj prosijo / vprašajo...ta korak ni potreben ).

Energijsko povezovanje z drugimi osebami, brez njihove vednosti tudi ni dovoljeno / dopustno in ni etično! To je potem energijski napad - kateri ima posledice! Tega se morate zavedati! Vedno delajte spoštljivo / v 100% svetlobi in v najvišje dobro vseh!!!

➡️ potem pa začneš s svojim opazovanjem / poslušanjem in čutenjem

➡️ lahko si pomagaš z vprašanji / lahko poskušaš osebo začutiti ...raziskujte in se učite

➡️ na koncu se zahvališ, se osredotočiš nazaj na svoje srce / svetlobo v njej / začutiš svoje korenine...narediš nekaj globokih vdihov in izdihov, ter počasi premakneš svoje noge, roke, glavo....začutiš svoje telo, se pripelješ nazaj v prostor, kjer si in odpreš oči



Povezovanje - balonček svetlobe - zaščite - energija
Energijski balonček čiste svetlobe

Sporočila so splošne narave.


Srečno na vaši poti

Piši in naroči svoj vpogled v karte tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin


Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi /

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

Recent Posts

See All
bottom of page