top of page

12 preprostih korakov, da se povežeš s svojo INTUICIJO


VAJA, DA LAŽJE ZAČUTITE IN SE POVEŽETE S SVOJIM NOTRANJIM VODSTVOM

Vsi imamo v sebi tako-imenovani "šesti čut" / intuicijo / notranje vodstvo, katero nas lahko velikokrat popelje po čudoviti poti raziskovanja še nepoznanega in nudi uvide, katere potrebujemo v danem trenutku.


  • Kako priti do nežnega glasu, ki se oglaša v nas?

  • Kako ločiti glas intuicije od "drugih" notranjih glasov?

  • Kaj so "drugi" glasovi?

  • Kako priti do pravih odgovorov?

  • Ali ti lahko uspe?


Seveda ti lahko uspe, a najprej je potrebno disciplinirati oz. vsaj malo "utišati" lastni um / misli, da sploh lahko zaznaš drugačno vibracijo v sebi. Vseeno pa se zavedaj, da ni potrebe po popolnem utišanju misli, saj je to skoraj nemogoče. To se mi zdi, da moram resnično poudariti, da vas ne bo vodilo doseganje odsotnost misli v popolnosti. Tu namreč leži že prva "past", saj se začnete lahko neumorno truditi, da utišate vaše misli / um. S tem, ko bo vaš fokus preveč zagnan v to, boste lahko dosegli popolno nasprotje tega. Dovolj je, da svojo misel zaznaš, a se nanjo ne navezuješ / prilepiš. Lahko se "pogovoriš" z njo in ji poveš, da se ji boš posvetil malo kasneje, ter ji dovoliš, da spolzi mimo tebe. Torej:

1. Zaznaj misel oz. karkoli pritegne tvojo pozornost

2. Dovoli, da se za trenutek pokaže

3. Sprejmi jo

4. Pogovori / dogovori se z njo

5. Ne navezuj se nanjo

6. Spusti jo, naj gre naprej

7. In tako nadaljuj z vsako mislijo, ki "prileti" mimo


Vaja dela mojstra, zato si postavi namen, da boš vajo redno izvajal/a vsak dan. Priporočeno obdobje: 3.mesece

Čutim se, slišim se, zaupam si
Popolnoma zaupam svoji intuiciji

Nekaj preprostih korakov za dostop in razvijanje lastne intuicije:


1. Vzpostavi rutino / navado, kjer se boš vsakodnevno povezoval/a s samim seboj, v mirnem kotičku ( doma ali še raje v naravi ), kjer te ne bo nihče motil. Če si začetnik, začni z 10.min dnevno in stopnjuj po lastnem občutku ( mogoče vzpostavi rutino tako: 1.teden 10.min, 2.teden 15.min, 3.teden 20.min, 4.teden 25.min, 5.teden 30.min - tako lahko ostaneš naprej na 30.min dnevno ali pa povečuješ še naprej )



2. Postavi se v udoben sedeči položaj. Hrbtenica naj bo poravnana, glava nagnjena rahlo navzgor, dlani odprti in usmerjeni navzgor. Roki ležita v vašem naročju ali naslonjeni na nogah. Zapri oči in v svojem zavedanju imej namen povezovanja s svojim bistvom / svojo notranjo esenco.


3. Naredi najprej nekaj res globokih vdihov ter izdihov tako, da ko vdihneš šteješ do 5, zadržiš dih - šteješ do 4. in ko izdihneš šteješ do 7, ter iztisneš vsa zrak iz sebe ven. Opazuj in zgolj sledi svojemu dihanju. Kasneje, ko boš vajo vpeljal/a v svoj vsak dan, poskušaj vdihniti tako, da najprej napolniš svoj trebuh in šele potem svoj prsni koš in ostalo telo. Pri izdihu pa izprazniš najprej prsni koš in šele nato svoj trebuh. Namig: pri dihanju postavi eno roko na svoj trebuh, drugo pa na svoj prsni koš. Po vsaj minuti ali celo več trajajočem dihanju, postaviš roki nazaj v prvotni položaj.


4. Svoje zavedanje / pozornost postavi v svoje srce oz. v svoj prsni predel, kjer je srčna čakra ( za nekaj časa položi svojo roko ali obe na ta predel ). Postavi namen, da se povezuješ s svojim notranjim bistvom - svojo božansko svetlobo in si vizualiziraš, kako se povezuješ s to čudovito svetlobo, v svoji notranjosti - v predelu srca / srčna čakra. Barva svetlobe je lahko: bela / zelena / roza / modra. Tvoje dihanje je umirjeno in se za trenutek ( minuta / dve ) le osredotoči na to svetlobo.


5. Razširi božansko svetlobo nad tvoje celotno telo. Opazuj, kako se z tvojim vdihom ta svetloba razširi in poveča. Z vsakim vdihom je vse večja in močnejša. Božanska svetloba se širi na vse strani: navzdol, navzgor, levo, desno, spredaj in zadaj, vse dokler ni tvoje celotno telo v tej svetlobi ( predstavljaj si, da si kot v nekakšnem mehurčku te čudovite božanske svetlobe. To je tvoja najčistejša svetloba in energija, katera varuje tvoje fizično telo in vsa energijska telesa ). Vzpostavi zdaj občutek, da si popolnoma varen/varna v svojem prostoru sam/a s svojim čistim bistvom.

Zaupam svoji intuiciji
Povezujem se s svojim notranjim vodstvom

6. Narediš povezavo z Zemljo in Kozmosom tako, da si predstavljaš, kako se iz tvoje korenske čakre, katera leži nekje na dnu hrbtenice, ( kjer je trtica ) začne razpletati energijska vez navzdol v tvoje noge in v tvoja stopala. Predstavljaj si, da iz tvojih stopal začnejo poganjati korenine oz. energijske vezi, katere se počasi razraščajo navzdol vse do središča Zemlje. Nato še enkrat poravnaš svojo hrbtenico, glavo nagneš rahlo navzgor in si predstavljaš, kako se iz tvoje trtice navzgor po hrbtenici začne razpletati energijska vez, katera potuje vse do vrha tvoje glave in nato iz sredine tvoje glave ( na temenu ) še navzgor do neba in naprej do središča vesolja / kozmosa. Energijsko si zdaj povezan/a z Zemljo in središčem kozmične / univerzalne energije.


7. Svoj notranji pogled usmeriš v točko med svojima obrvema - tretje oko ( na začetku ti to lahko predstavlja težavo, zato ne oblikuj popolnosti! Počasi napreduj, kolikor lahko in bodi zadovoljen / zadovoljna z dosežkom ). Ne obremenjuj se preveč z "navodili". Naj ti služijo zgolj, kot oporna točka. Namig: da lažje usmeriš notranji pogled v točko med obrvema, si z enim prstom roke najprej z rahlimi krožnimi gibi, masiraj to točko ( pol minute do minuto ). Tudi, če ti bo težko imeti pozornost na tretjem očesu ali pa tega ne zmoreš, ta del zaenkrat spusti, oz. se z njim ne obremenjuj. Zgolj dovoli, da se zavedaš tega predela.


9. Zastavi si vprašanje: "Čista resnica, kdo sem jaz?"

Predlagam, da se vsaj 1.mesec ali več držiš zgolj tega vprašanja in ga med vajo večkrat ponoviš / ponavljaš. Šele kasneje, ko boš bolj razvil svojo povezavo in zavedanje, lahko postaviš drugačna vprašanja. Ko začutiš ( eni prej, eni kasneje - saj smo različni ), začni postavljati več vprašanj oz. postavi svoje izzive, katere imaš v to povezovanje, da dobiš uvide / odgovore / rešitev in zaupaj dobljenim informacijam! Na začetku jih lahko sploh ne bo, ali pa bodo nejasne. Bodite pripravljeni tudi na to, da boste najprej dobili "lažne" informacije. To so tisti "drugi" glasovi, kateri izvirajo iz strahov / vzorcev / prepričanj..., vse kar ste prevzeli od drugih in je potrebno "olupiti", da pridete do vaše resnice. Z razvijanjem povezave pride tudi več jasnosti in občutka za prepoznavanje "pravih" informacij.


10. Umirjeno dihaš in zgolj opazuješ svoje dihanje, ter dogajanje v sebi. Bodi pozoren/ pozorna na vse občutke in/ali druga "dogajanja" v tebi. Vse misli, strahove, občutke, morebitne notranje slike in vizije zgolj opazi in se ne čustveno navezuj! Lahko se pojavi tudi fizična bolečina. Zgolj vztrajaj v tem položaju min ali dve ( kar kasneje podaljšaš ).

Dovoli, da se samo "razkrije" - ti samo za kratek trenutek občuti in le opazuj svojo notranjo sliko.


11. Očisti se in predaj svoje "breme". Preden zaključiš vajo, predaj vse morebitne težke energije, strahove, blokade...katere si opazoval/a z izdihi navzdol po koreninah v Zemljo ali navzgor v središče kozmosa.


12. Napolni se z svežo / zdravilno energijo.

Ko predaš vse, kar te je bremenilo, zaprosi zemljo ali kozmos (lahko tudi oba ), da te napolnijo z čisto zdravilno svetlobo. Predstavljaš si, kako se iz zemlje navzgor in iz kozmosa navzdol spustita zlata žarka, katera napolnita celotno tvoje telo, vse organe, vse celice tvojega fizičnega telesa in celotno tvojo avro. Narediš ponovno vajo z dihanjem in se dodobra napolniš s to svetlobo. Zahvali se zemlji, kozmosu in sebi.


13. Vrni se nazaj

Ko si pripravljen / pripravljena, se počasi začni zavedati svojega fizičnega telesa, spomni se prostora, kjer si, pomigaj z glavo, pomigaj z rokami, pomigaj z nogami, premakni celotno telo in počasi z globokimi vdihi in izdihi odpri oči. Ostani tako še minutko in nato se vrni v svoj vsakdan.


14. Vodi dnevnik zapisov vaje

Po končani vaji, si redno zapisuj, kaj se ti je dogajalo med povezovanjem. Zapisuj si vse, kar med vajo pride ( misli, čustva, fizični znaki, vizije, občutki...). Po določenem času poglej svoj dnevnik, da vidiš kako napreduješ ( tako dobiš vzpodbudo za nadaljevanje ). Lahko boš potreboval/a 1.mesec / 3.mesece / 6.mesecev redne prakse povezovanja s samim seboj, preden boš lahko dobil/a in/ali videla resnične rezultate - NE OBUPAJ, TEMVEČ VZTRAJAJ. Obrestovalo se ti bo.


12. Zaupaj in vztrajaj!

- Zaupaj, da poteka vse točno tako kot je prav zate ta trenutek

- Zaupaj sebi, da zmoreš

- Zaupaj v višjo inteligenco / energijo

- Zaupaj v svojo povezavo

- Zaupaj, da vse informacije pridejo k tebi točno ob pravem času

- Zaupaj sestavljanki, katera se ti bo razkrivala košček za koščkom, ter bodi potrpežljiv/a do razkrivanja celote

- Zaupaj, da se ti včasih odgovori še ne "pokažejo" z določenim namenom / razlogom

- Zaupaj, da so vse informacije, katere dobivaš na različne načine prave

- Vztrajaj pri vzpostavljanju svoje nove navade / rutine, čeprav te bo lahko marsikaj odvrnilo od tega, da bi dosegel / dosegla svoj cilj / namen

- Vztrajaj kljub temu, da ti en dan ali dva ni uspelo dobiti potrebnega časa zase in za vzpostavljanje svoje povezave


Vsakodnevna praksa in zaupanje, vas lahko pripeljejo kaj hitro do tega, da boste v vsakodnevnem življenju bolj mirni, zbrani in povezani s svojim bistvom ter tako sledili intuiciji, katera vas bo vodila naprej. V vsakem trenutku se boste lahko zaustavili in za trenutek "skočili" vase, ko boste potrebovali odgovor / nasvet / vodstvo. Zelo pomembno je, da zaupate sebi in "nevidni" energiji, saj le-tako, boste postopoma lahko prišli do odgovorov, ki jih na svoji poti potrebujete. V primeru, da imate težave z zaupanjem in vero, kar zna biti na začetku kar velik izziv, se najprej povezujte s samim seboj in v mislih prosite za zaupanje ali pa si ponavljajte afirmacije, katere vam bodo v pomoč, da greste najprej čez ta izziv.

Npr.: - Popolnoma zaupam, da vedno dobim prave odgovore v sebi - Prosim kozmično energijo / Vir / Boga/ Božansko svetlobo..., da me napolni z vero in zaupanjem vase - Verjamem, da sem točno tam, kjer moram biti in da je vse v najlepšem redu - Vsak dan bolj in bolj zaupam sebi ter hvaležno odpiram in širim svoje zavedanje


Naj vam napisano pomaga na vaši poti do lastnega bistva in resnice - v najvišje dobro.


" Vse je točno tako kot mora biti. To je moja resnica, katera ni nujno, da je tudi tvoja."

Vse dobro vam želim <3

Karmen Seražin

 


Tretmaji Access Consciousness® :



Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / Korekcija vida / Regresije / Meditacije / Svetovanje / Osebna rast in duhovnost / Tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Moja spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Piši na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obišči me: FB stran>>>Vibracijeduse


139 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page