top of page

👉PREVERI SAM/A PRI SEBI🧐

Updated: Apr 25, 2020


Najboljše vaje in razne lekcije so vedno tiste, katere izkusimo na lastni koži. Lahko prebiramo gradivo, knjige, poslušamo predavatelje, nasvete...nekaj bo sicer ostalo tega "znanja" tudi v našem spominu...vendar...naredi tisto ( kar lahko seveda ) in preveri, če zate drži. Ni nujno, da bo prva tehnika / vaja pri tebi obrodila sadove...lahko pa bo tretja ali četrta🙂

Želiš ustvariti in kreirati spremembo, s katero bo tvoje življenje bolj preprosto, bolj lahkotno, bolj veselo in manj naporno?

prepricanja spreminjajo realnost -vibracijeduse.si
Karmen Seražin / www.vibracijeduse.si

Naredi torej sam korak k temu in najprej razišči: ➡️ kje si želiš spremembo? ➡️preveri katera so tvoja prepričanja, katera ustvarjajo to kar imaš sedaj ( tisto kar si želiš spremeniti na bolje seveda ) ➡️poskušaj ugotoviti ali so to prepričanja, katera si sam/a ustvaril/a ali si jih "pobral/a" iz okolice ➡️ spremeni svoje prepričanje o tej zadevi ➡️treniraj nekaj časa...saj nič se ne zgodi iz danes na jutri ➡️potem pa poglej, kaj je zate ustvarilo novo prepričanje

ps: piši si svoje ugotovitve v zvezek, saj se ti bo še marsikaj razkrilo ob tem, ko boš raziskoval/a sebe.

Preveri torej sam/a pri sebi, če resnično deluje🤗


Vam povem eno zgodbico❓

Pa poglejmo primer👇 Štefka ima prepričanje ( katero mimogrede izvira najprej iz vzgoje staršev ), da je življenje težko, trdo in je potrebno v marsikateri situaciji potrpeti. Ker ima tako prepričanje, trdo dela vsak dan. Tudi kadar ji je težko in bi šla raje na sprehod ali počivati, se temu odpove, saj so jo naučili, da je v življenju potrebno pač potrpeti. Saj bo počivala zvečer, ko gre spat. Težko pričaka večer in vsa utrujena po večerji leže v posteljo.

Spomni se, kako rada bi šla neobremenjeno na en sprehod, vendar ve, da mora trdo delati še nekaj dni, saj je za počitek vendar namenjena nedelja. Ne spodobi se, da bi se kar med tednom obrnila stran od dela in šla na sprehod ob potoku za urico, dve...še malo...še 4.dni in bo nedelja...takrat si bo lahko odpočila in šla na sprehod. Z grenkim priokusom, žalostna in s težino v svojem srcu zaspi.

Tako se Štefki ponovijo še trije dnevi...počuti se slabo in zboli. Končno je prišla nedelja, Štefka pa ne more na sprehod, saj ima visoko vročino in vse jo boli. Dan za počitek in sprehod gre tako mimo, ko ona leži v postelji. Zdaj razmišlja, kako bo morala nadoknaditi ta dan, da bo lahko vse potrebno naredila. Njene misli so, da saj vendar lahko malo potrpi in gre delati še v nedeljo dopoldan...takrat se še sme...popoldne pa raje ne...se ne spodobi.

Kaj bi se zgodilo, če bi Štefka vsaj malo omilila in spremenila svoja prepričanja? Kaj bi se zgodilo, če bi si dovolila sprehod takrat, ko si je to zaželela? Kako bi se lahko drugače razvila zgodba? Ali bi bila Štefka še vedno žalostna? Kaj bi bilo lahko drugače, če bi poslušala sebe, namesto drugih?

Z vami in za vas Karmen Seražin www.vibracijeduse.si

 



Tretmaji Access Consciousness® :




Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / Korekcija vida / Regresije / Meditacije / Svetovanje / Osebna rast in duhovnost / Tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Moja spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Piši na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obišči me: FB stran>>>Vibracijeduse

66 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page