top of page

VPOGLED & VODSTVO ZA VAS

Updated: Apr 25, 2020


Izberi-karto-vodstvo-za-vas-sporocila

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo. Vas zanima vodstvo v tem obdobju? Kaj je trenutno pomembno za vas? Katera karta vas je pritegnila?

Izbrali ste in tu je vodstvo za vas.

Vsi tisti, ki niste pred dnevi zbrali karte, lahko to storite zdaj in nato poglejte spodaj kaj vam sporoča.

 

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

razkrito-vodstvo-za-vas

1. DAMARA

Za vas se je pokazala Damara - keltska boginja rodnosti, katera prinaša mir in harmonijo v družino. Kaže nam na pomembnost odnosov, ki jih imamo tako z otroci, kot z našim notranjim otrokom. Nekateri med vami tako lahko pričakujte v letošnjem letu "prihod" nove dušice v vašo družino ali v ožjem sorodstvu. To pomeni, da se ta nova dušica odloči za prihod in je verjetnost nosečnosti zelo velika ali celo rojstvo že v tem letu. Za določene med vami je zelo pomembno, da se več pogovarjate in družite s svojimi otroci - če jih imate seveda, če ne pa z otroci svojih bližnjih. Del vašega življenjskega poslanstva je delo z otroci / vzgoja / usmeritev / zdravljenje / delavnice / svetovanja itd Nakazuje tudi na pomembnost odkritosrčnega pogovora tako z vašimi lastnimi pa tudi z drugimi otroci ( ni potrebe po "zavijanju v vatko" ). Poskrbite tudi za svojega notranjega otroka skozi igro, smeh in ohranite radovednost, navdušenje, nedolžnost in zaupljivost. Lahko se vam kmalu pokaže / ponudi nova "služba" / delo, kjer se boste ukvarjali z otroci. Lahko se pa tudi prostovoljno več družite in ukvarjate z otroci, namreč so zelo pomemben "dejavnik" na vaši poti.

2. GUINEVRA

Guinevra ( njeno prvotno ime Gwenhwyfar ) je predstavlja mogočno Keltsko boginjo plodnosti in most, po katerem so mrtvi vodeni do posmrtne ravni. V obdobju Avalona je postala Guinevra nevesta novega kralja Arturja. Ta boginja vam prinaša v življenje blagoslov ne prave, temveč tiste resnične ljubezni. Včasih kot ljudje pozabimo na pomembnost resnične ljubezni, saj jo tu pa tam zamenjamo z pravo ljubeznijo. Ko se zaljubimo, namreč vedno mislimo, da je to tista prava ljubezen...šele čez čas se pa resnično izkaže, če je tudi resnična. Skozi vsakodnevne izzive lahko spoznamo, kakšna je oseba, katera je zraven nas. Vas resnično ljubi? Vas podpira skozi življenje? Vas spodbuja, ko nam "pade" energija? Ali je ob vas v dobrem in slabem? Ali je ljubeče v odnosu le takrat, ko je vse lepo in veliko prepirov takrat, ko je najbolj potrebna prisotnost moči, vera in podpore...pomembno je, da kljub temu, da se znajdete včasih v težkih situacijah, lahko veste in čutite, da imate nekoga vedno ob sebi, kateri vam bo stal ob strani...ne glede na kaj. Ta karta vam nosi vsa ta vprašanja...poglejte svoj odnos...je vse to, kar sem zgoraj naštela? Če je odgovor da, je ta karta le potrditev, da imate pravo osebo ob sebi - sorodno dušo. Za vse tiste, kateri take osebe nimate ob sebi...prihajajoče energije vam prinašajo nekoga na vašo pot in ja ta oseba je vaša sorodna duša. Ta oseba bo imela vse te naštete lastnosti - ko se boste srečali, boste imeli občutek, da se poznata že od nekdaj. Pa še za vse tiste, kateri veste, da imate "zlatega" človeka zraven sebe, pa ste se mogoče malo "zgubili" v vsakodnevni rutini...vam boginja obljublja obnovitev strasti, malo pa ji lahko tudi sami pomagate z vnosom romantike v vaš odnos <3

Še eno sporočilo samo določenim izbrancem nosi ta boginja ( tisti za katere to sporočilo velja, boste v sebi nekaj začutili, ko boste to prebirali ).

V vas je medij- tisti, ki se lahko pogovarja z umrlimi, tisti ki lahko vodi "ujete" duše "domov", tisti kateri prenaša sporočila umrlih bližnjim na zemlji...ta del poti je tudi za vas pravi.

3. AERACURA

DA na pravi poti ste in čaka vas razcvet - bravo...vendar ne zahtevajte že takoj preveč od samih sebe. Dobro vam gre - super vam gre in lahko ste več kot zadovoljni z vašim osebnim napredkom. Čistost vaše duše vas vodi po tisti pravi poti, saj ne želite delovati tako, kot vsi drugi - vi ste posebni - vi ste čisti biser, zato se vam včasih zdi, da napredujete "počasi", vendar napredujete RAVNO PRAV. Ne prehitevajte procesa samega! Včasih se ustavite in si dovolite sprejeti vse na novo naučeno in vsa spoznanja, katera dobite na vaši poti. Ta spoznanja potrebujejo svojo rast in so pomembna, da boste v prihodnosti lahko razvijali svoj potencial na "svoj " lasten in pristen način. Ta spoznanja vam prinašajo življenjske modrosti, katere so drugim "prikrite", zato le počasi naprej in ne obupajte na vaši poti. Tudi roža potrebuje svoj čas, da zraste in razvije svoj popek v lepi cvet. Pri tem pa potrebuje vse prave pogoje. Pojdite več v naravo, dom okrasite z cvetjem, privoščite si kopel z cvetličnimi esencami / oljem.

Pri oblikovanju vaših namer / idej / ciljev se fokusirajte na vsak posamezen korak, saj so le-ti enako pomembni pri tem, da lahko uresničite tisto kar si zadate - kot sam dosežen cilj. Kmalu boste dobili jasen znak pri določeni zadevi / situacijo / nameri, katera vas zaenkrat "rahlo obremenjuje", da boste točno vedeli kako in kaj v tej situaciji delovati in kako naprej. Bodite potrpežljivi in ohranite vero. Delujte takrat, ko dobite znak in ne še zdaj!

Boginja Aeracuri vam pomaga, da lahko vaše naloge / cilje / pa tudi izzive postavite v pravo luč, da se izognete nepotrebnemu stresu. Podpira umetnike, izumitelje in vsem, kateri potrebujejo denar za nujne potrebe. Tisti, ki ste se znašli v "finančni" zagati, vam bo z veseljem pomagala - vam pa hkrati sporoča, da se bo vse razrešilo v najvišje dobro vseh vpletenih.

Oglej si ponudbe angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / angelski tarot readingi / osebna rast / duhovnost / razvoj duše Za vse informacije se obrnite na:

Spletna stran>>>vibracijeduse.si

FB stran>>>Vibracije duše

332 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page