top of page

Kratko angelsko vodstvo iz Lenormand kart

Pred dnevi ste zbrali svojo darilno škatlo. Pa poglejmo, kaj vam angeli sporočajo. Za vas so želeli predati kratko vodstvo.

Karte, katere so me tokrat poklicale za predajo sporočil za vas, so čudovite karte - Gilded Reverie LENORMAND / Ciro Marchetti"s


PS: Čeprav so sporočila predana in napisana v moški obliki , velja seveda tudi za ženske.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Poglej ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj


1. DARILNA ŠKATLA:

Draga duša, lahko se ti dozdeva, kot da nosiš zelo veliko breme na svojih ramenih...breme celega sveta...a temu ni tako. Ni ti potrebno vsega tega nositi, odloči se, da danes to odložiš in potem zadihaj...zadihaj globoko, ter se malo sprosti. Potem pa pomisli.....z neko zadevo v svojem življenju odlašaš že dolgo časa...in čas je, da se soočiš s tem, ter svoje "delo" dokončaš. Ni tako težko, kot se tebi zdi. Dokler te zadeve ne dokončaš, ne boš mogel nikjer popolnoma uspeti. Sooči se in dokončaj...saj bo tvoj trud v prihodnosti poplačan.

2. DARILNA ŠKATLA:

Zate se obrača kolo sreče....do sedaj ga nisi mogel ali želel v popolnosti izkoristiti, vendar ga le daj! Vse kar si globoko v sebi razmišljal in želel, se lahko začne uresničevati že jutri...samo odloči se, da je to tvoja usoda...kajti tudi je. V preteklosti se določene zadeve niso mogle speljati tako, kot si si želel, saj ni bil pravi čas, nisi bil še pripravljen...zdaj pa je napočil čas, čas za tvoje sanje. Pred teboj je obdobje dolgoročne sreče, zato ti povem...kar želiš doseči, je na dosegu tvoje roke, samo še malo bolj se potrudi in bodi pozoren na vse, kar se dogaja okrog tebe. Ta usoda, je bila zate napisana in vnaprej določena.

3. DARILNA ŠKATLA:

Kmalu lahko pričakuješ dovršitev nečesa...nahajaš se namreč na koncu poti oz. nekega cikla. Lahko bo to zate pomenilo konec nečesa ali pa dopolnitev le-tega ( projekt / odnos / razmerje... ). Vse ima svoj začetek in konec, vse deluje v ciklih...ne pozabi...narava je tako "narejena". Pomembno je, da se ne upiraš spremembi, da ne bo preveč težavno in boleče. Za prave izbire je potreben pogum in notranja modrost...v tem obdobju bodi močan...pri vseh svojih odločitvah, katere sprejemaš.

Na vašo pot prihaja pomembna oseba.

Srečno na vaši poti

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin


Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi /

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse


Recent Posts

See All
bottom of page