top of page

💞 OBISK JEZUSA 💞

😇DUHOVNO VODSTVO SPOROČILO JEZUSA ZATE ✉️ Včeraj sem imela eno čudovito punco na regresiji, s katero smo dobile čudovite vpoglede v njeno preteklost. S tem popotovanjem je seveda dobila veliko odgovorov na svoja vprašanja.

V kolikor si želite raziskovati svojo preteklost skozi regresijo me kontaktirajte>>> https://www.vibracijeduse.si/regresoterapija-regresija❤️


Po končani regresiji, mi je zaupala, da je bila zelo presenečena nad vodnikom, kateri se ji je pojavil, za spremstvo - bil je Jezus. Jaz pa vem, da je on prišel z namenom, tako za njo, kot tudi zame

Sama se namreč velikokrat obračam ravno nanj, saj je energija Jezusa 100% svetloba. Če sem kdaj v dilemi, katera entiteta se mi pojavi, ali pa se pojavlja kakršenkoli dvom, in želim zgolj potrditev, da resnično delujemo v namenu 100% svetlobe, ljubezni in zdravljenja, pokličem energijo Jezusa. Tokrat nisem nikogar klicala, prišel je sam, kot njen vodnik in s tem mi je dal potrditev.


🥰prisluhni sporočilu Jezusa🥰

Prisluhni sporočilu Jezusa
Duhovno vodstvo zate

Jezus ima sporočilo tudi zate (čeprav sporočilo naslavlja z moško obliko, velja sporočilo za vse, ki vas pritegne) :


Ljubezen, ljubezen, ljubezen...dragi moj, poišči ljubezen v svojem srcu in jo deli z drugimi. S tem, ko boš dajal, boš tudi prejel. Zemeljsko življenje je prekratko, da bi se "kopal" v občutkih, katerih si v resnici sploh ne želiš. Pojdi v naravo, poglej svet okrog sebe in poskušaj dojeti ta čudež, kateri je okrog tebe.
Vem, da je včasih težko, pa vendar, svet okrog tebe je čudež, čeprav tega včasih ne vidiš. Vzemi si čas, poveži se z naravo in poveži se z ljudmi. Ko si z sočlovekom, mu resnično poglej v oči. Poskušaj ga začutiti, poskušaj razumeti njegovo pot po kateri hodi, ter pošlji mu ljubezen.
Ljubezen odpira marsikatera vrata, tudi vrata čudežev. Kadarkoli ti zmanjka vere in upanja, se lahko obrneš name, saj se ti bom odzval. Pokazal ti bom resnično ljubezen, če si boš le tega želel. Sprejmi me v svoje življenje in tako ne boš nikoli sam.
Prižgi svoj plamen luči v svojem srcu, ter ga neguj. Naj svetloba napolni tvojo bit in večna luč ne bo nikdar ugasnila. Si luč, katera sveti v temi, da lahko "izgubljeni" najdejo ponovno svojo pot. Ti si pomemben del Božje stvaritve.

❤️Ne podcenjuj se, saj si pomemben❤️



 


Se želiš tudi ti naučiti kako kanalizirati vodstvo?

Se želiš povezati preko angelskih kart?

Želiš prebrati vodstvo zase ali mogoče tudi za druge ljudi?

Zate pripravljam delavnico Večer angelske prisotnosti, kjer te bom poučila kako.

Prijavi se hitro, saj je število udeležencev omejeno.


 

Tretmaji Access Consciousness® :




Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / Korekcija vida / Regresije / Meditacije / Svetovanje / Osebna rast in duhovnost / Tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Moja spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Piši na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obišči me: FB stran>>>Vibracijeduse


24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page