top of page

🙋‍♀️💞👉Preveri, če je sporočilo zate👇💞❓❓❓

😇DUHOVNO VODSTVO SPOROČILO NADANGELA MIHAELA ZATE ✉️ Nadangel Mihael je že v popoldanskem času predal svoje sporočilo za tiste, kateri ste se nedavno tega ( danes, včeraj ali par dni nazaj ) ali pa se boste v sledečih nekaj dneh znašli v neki situaciji, katera ni / ne bo ravno prijetna in vam lahko tudi ni / ne bo povsem jasna. Mogoče se vam bo na prvi pogled zdela situacija popolnoma jasna...vendar vas je / bo vsekakor na nek način presenetila oz. razočarala. Dala vam bo presneto misliti🤔🙄❤️


🥰prisluhni vodstvu nadangela Mihaela🥰

Prisluhni vodstvu Nadangela Mihaela
Duhovno vodstvo zate

👉 Lahko nekaj slišiš o nekom, kateri ti je blizu in te povedano šokira 👉Lahko te delovanje neke osebe popolnoma preseneti ( v negativnem pomenu) 👉 Dogodek / situacija povzroči veliko razmišljanja v tebi...kako se s tem spoprijeti / odločanje ali situacijo razrešiti ali zaključiti in oditi ali se umakniti.


V kolikor se ti je ali se ti bo kmalu kaj takega zgodilo, ti Nadangel Mihael sporoča sledeče:


"" Opusti vse sodbe in podobna razmišljanja! Obstaja večji načrt, katerega ti še ne vidiš in pripeljal te bo tja, kamor tudi sodiš. Včasih se "neprijetne" situacije zgodijo zato, ker preveč časa stagniraš na "mestu", a tvoja duša kliče po "več". Dovoli nam, da uredimo "ozadje" zate zato, da boš dosegel / dosegla več v življenju.
Namesto, da takoj zaideš v vzorce obsojanja in zgražanja, začni zapisovati svoje občutke, misli in vse kar doživljaš v dnevnik....piši,piši,piši...prav takoj ne boš vedel/a kaj ti je za storiti in kakšen korak ubrati naprej na tvoji življenjski poti, vendar pa se ti bo med pisanjem zbistrila slika o tem, kaj je tisto kar si želiš in kaj je tisto česar ne želiš.
Ta dotična situacija te bo pripeljala do zmedenosti zaradi nasprotujočih si občutkov, zato ti ne bo popolnoma jasno, katero pot naprej ubrati. Jasnost boš dobil/a v pisanju in ta jasnost ti bo razsvetlila naslednje korake, katere MORAŠ narediti. Zato piši, piši, piši...in me poprosi za to, da dobiš jasne vpoglede v tvojo situacijo."❤️

❤️Sem s tabo, ob tebi...cel čas❤️


Opusti vse sodbe - obstaja večji načrt, katerega tvoje oči še ne zaznajo

 


Se želiš tudi ti naučiti kako kanalizirati vodstvo?

Se želiš povezati preko angelskih kart?

Želiš prebrati vodstvo zase ali mogoče tudi za druge ljudi?

Zate sem pripravila delavnico Večer angelske prisotnosti, kjer te bom poučila kako.

Prijavi se hitro, saj je število udeležencev omejeno.


 

Tretmaji Access Consciousness® :




Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / Korekcija vida / Regresije / Meditacije / Svetovanje / Osebna rast in duhovnost / Tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Moja spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Piši na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obišči me: FB stran>>>Vibracijeduse


60 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page