top of page

VEČER ANGELSKE PRISOTNOSTI- Predaja angelskih sporočil za vas

Updated: Apr 29, 2020


predaja-čarobnih-sporočil-sežana-vibracijeduse.si

“Deluje vse v kar verjamete, zato nosite v sebi

čiste namene in dobro srce.”

To je večer blagodejnih in nežnih energij, v objemu prisotnosti bitij svetlobe, kateri se odzovejo na naš klic. S pomočjo angelskih kart in intuicije bom predajala sporočila angelov, vodnikov... za vas.

📌📌📌Obvezne prijave na>>>https://www.vibracijeduse.si/dogodki saj je skupina omejena na max 8.prijav 📌📌📌

KDAJ?

torek, 26.2.2019

Trajanje: 18:00-20:00 ( seveda se lahko malo razpotegne 😉😍 )

Partizanska cesta 82, 6210 Sežana ( Inkubator - stara Iskra )

Dogodek vodim Seražin Karmen

Dogodek in sama predaja sporočil / vodstva je oblikovana za skupino, ne pa individualno. Seveda se bom posvetila vprašanjem vsakega posameznika, zato je tudi sama skupina omejena na manjše št.ljudi, kar pa pomeni, da bodo predana sporočila, ki so namenjena vam, slišali / prejeli tudi ostali v skupini. Zato svetujem, da se prijavite le, v kolikor vam le-to ne predstavlja težave.

❤️ Vabljeni na dogodek, kjer lahko prejmete smernice / nasvete / vodstvo, katero potrebujete zdaj ❤️

To ni vedeževanje, ampak vpogled v energije raznih situacij, kateri vam lahko nudi usmeritve in ljubeče vodstvo, da bi lahko lažje razumeli različne situacije in izzive na vaši življenjski poti. To je vodstvo, ki je v danem trenutku za vaše najvišje dobro. S pomočjo angelskih orodij - kart, angelskega vodstva in svoje intuicije, vam torej predam sporočila, nasvete, vodstvo, katera v danem trenutku najbolj potrebujete. Razmislite, na katerih področjih potrebujete odgovore / vodstvo in se pripravite na čarobni večer. V kolikor začutite, da vas dogodek pokliče, srčno vabljeni na to izjemno in magično doživetje, kjer vas čakajo odgovori na vaša vprašanja.

➡️Želite splošno vodstvo na vaši življenjski poti ? ➡️Vas zanima kako poteka sama predaja sporočil ? ➡️ Ste se znašli v situaciji, katere ne razumete in potrebujete uvid ? ➡️ So vam angeli in druga svetlobna bitja pri srcu ?

➡️ Ste se znašli pred izzivom in potrebujete smernice ? ➡️ Vas zanima kakšna sporočila lahko prejmete od svojih vodnikov ?

To je enkratna priložnost za vas.🔝🔝🔝

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ Prijavite se na VEČER ANGELSKE PRISOTNOSTI - dogodek>>>https://www.vibracijeduse.si/dogodki

Potek dogodka:

- kratek uvod / razlaga namena predaje sporočil

- vaša vprašanja v zvezi same tematike dogodka in poteka

- kratka meditacija in priprošnja

- sama predaja sporočil

- zaključek

večer-predaje-angelskih-sporočil -vibracijeduse.si

Energijska izmenjava za udeležbo na celotnem dogodku je 30€.

Plačilo na kraju dogodka.

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ Prijavite se na dogodek>>>https://www.vibracijeduse.si/dogodki

V to ceno je obračunano le skupinsko predajanje sporočil preko kart in intuicije! Kratko predavanje in skupinska meditacija je v tej ponudbi BREZPLAČNA za vse udeležence skupinskega dogodka.

Zakaj skupinski reading / predaja sporočil?

Naše življenje je pot velikih odkritij, v kolikor seveda nosimo v svojem srcu željo po tem. Ni pa vse samo želja - je tudi zavedanje, katero težko opišemo, saj to enostavno začutimo v globini naše duše. To čutenje nas sili v iskanje odgovorov, v iskanje smisla in resnic izven tega prostora in časa. Jaz pravim, da nas poganja nevidna sila, katere ne moremo v popolnosti razumeti, še manj pa jo razglasiti za resnico, saj vsak na tej poti najde le svojo resnico. Vsako situacijo lahko spremenimo v uk, kateri nam odkriva drobce modrosti in vpogled v vibracijo naše duše, s katero lahko vplivamo na kvaliteto svojega življenja tukaj in zdaj - če si to resnično želimo. Tu sem, da ti pomagam na tvoji poti odkrivanja in tako prispevam en del k tvoji celoti, saj vsi dejansko iščemo "le" delčke samega sebe.

Skozi čarobno pot dosedanjih izkušenj in duhovnega razvoja sledim vodstvu in vam nudim kanal, skozi katerega dobivate najrazličnejše informacije, nasvete, vodstvo itd., tako za vaše najrazličnejše "zemeljske / fizične" situacije, predvsem pa za podroben vpogled vibracij vaše duše, katera se razvija in išče luč resnice za širjenje vaše zavesti. Le-ta vam prinaša blagoslove v obliki različnih uvidov v vaše potenciale, lekcije, modrosti, spoznanja in še veliko več. Te uvide je potrebno sprejeti z odprtim srcem in dovoliti, da se počasi sidrajo v vašo božansko bit.

Naša duša namreč vedno išče ljubezen in svetlobo, na najrazličnejše načine. Kdor prisluhne vodstvu svoje duše, angelov, vodnikov in drugih bitij svetlobe, lahko v izzivih naše materialne / fizične realnost najde različne blagoslove za svoj razvoj. Skozi vodstvo, predajo sporočil lahko dobimo tudi tolažbo, potrditev, oporo, razumevanje...za situacije, katere se nam dogajajo. To nam nudi v nadaljevanju tudi lažji korak naprej v zaupanju in vedenju, da se vse dogaja po božanskem načrtu in najvišje dobro vseh.

***če je tvoja duša začutila moj zapis, bom z veseljem prisluhnila in predala vodstvo zate***

individualno-medijstvo-vibracijeduse.si

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ Prijavite se na dogodek VEČER ANGELSKE PRISOTNOSTI >>>https://www.vibracijeduse.si/dogodki

Veliko blagoslovov želim vsem <3

To je moja resnica - kar ne pomeni, da je tudi tvoja 😊❤️

” SREČNO NA VAŠI POTI"


Tretmaji Access Consciousness® :

Z vami in za vas Karmen Seražin Regresije / angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

83 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page