top of page

IZMENJAVE za Access Bars® praktike v SEŽANI

Updated: Apr 25, 2020

Izberi več lahkotnosti in prijavi se na izmenjave🤗🤗🤗💖💫🌈

Imaš narejeno Access Bars® delavnico in si Access Bars praktik ter si želiš več izmenjav? Le-to je namreč pogoj, da se lahko na izmenjave prijaviš.

Vabim te, da se pridružiš skupinici z podobnimi vizijami. Dogodki bodo zaenkrat namenjeni zgolj izmenjavam Access Bars tretmajev 32-ih točk na glavi. Izmenjave telesnih procesov ne pridejo v poštev. Lahko bomo le-te zmanifestirali v prihodnosti. Kaj je še vse mogoče, da nam življenje prinese več lahkotnosti v naš vsakdan?

simbolika-duhovni-pomen-videnja-mačke

Moja želja je, da si ustvarimo več lahkotnosti in se redno zbiramo pri izmenjavah in se tako družimo. Predvidena sta termina v jutranjem / dopoldanskem času in popoldanske / večerne izmenjave. Izberi tistega, ki ti bolj ustreza👇👇👇


V kolikor ti datumi še ne odgovarjajo, se lahko tudi prijaviš in mi zraven pripišeš, da na izbrani termin ne moreš, a bi želel/a biti obveščen/a o prihajajočih izmenjavah. Tako te imam potem v bazi in te lahko povabim, ko bodo drugi datumi določeni. Povabilo na izmenjave boste dobili potem vsi, prijav pa potem sprejmem le 6. na en datum ( tu gledam seveda po vrstnem redu prijav ).


V enem srečanju boš enkrat prejel/a in enkrat podaril/a Access Bars® tretma. Kot že veš, je vsaka izmenjava edinstvena in nam vsem skupaj omogoča hitrejše spremembe tako v naših telesih kot tudi v življenju, z več zavedanja in lahkotnosti.

Kakšno čarobnost lahko ustvarimo skupaj?

Kaj je še mogoče onkraj resničnosti?

Kakšno povabilo in doprinos je prejemanje in podarjanje Access Bars® tretmaja zate, tvoje življenje in celoten svet?

Izmenjave so odlična priložnost, da izkusiš Access Bars tretma z različnimi ljudmi.

Prideš?

♥ Prijavi se ♥


Prijave so zaenkrat omejene na 5-6 Access Bars praktikov. V kolikor se prijavi neparno število, ima en/a izmenjave z mano.


V kolikor imaš prenosno masažno mizo, katero lahko prineseš s seboj, mi prosim sporoči.

Za vzglavnike, rjuhe, odeje, vodo, prigrizke je poskrbljeno.


Kaj je oz. so Access BarsⓇ?


Access BarsⓇ je niz 32 točk na glavi, ki ob nežnem dotikanju spodbujajo pozitivne spremembe v možganih in razpršijo elektromagnetne komponente stresa, misli in čustev. Ta nežna, ne-invazivna tehnika sprošča fizične in miselne blokade, ki so shranjene v telesu ter vnaša večjo sproščenost na različna področja življenja. Z aktivacijo točk se sprostijo vsi naboji, ki so ujeti v možganih in telesu. Energija se osvobodi in sprosti in na ta način se ustvari prostor za nove možnosti. Preko sprostitve te elektromagnetne energije, se začnejo brisati vse misli, občutki, čustva, blokade, avtomatizmi, omejitve…kar so lahko: napačna prepričanja, projekcije, pričakovanja, sodbe, prevzeti programi, težko čustvovanje, strahovi, obžalovanje, krivda in še veliko več, kar nam onemogoča, da bi se premaknili naprej na določenem področju življenja.


Vsaka točka predstavlja določeno področje v vašem življenju. Z nežnim dotikom teh točk torej dostopamo in brišemo energetske blokade / omejitve iz podzavesti, na različnih področjih našega življenja, katere vključujejo npr.:  zdravljenje, zavedanje, kontrola, kreativnost, komunikacija, umirjenost, ustvarjanje različnih povezav in življenjskih oblik, žalost, sreča, denar, prostor, čas… itd


Z Access Bars® tretmajem / terapijo dobesedno brišemo vsa »material«, katerega smo shranjevali življenje za življenjem. Pri vsem tem pa nam ni potrebno vedeti, kaj smo opustili in ni potrebe po soočanju z našo preteklostjo. Med eno samo terapijo lahko odstranite tudi do 5.000 ali do 10.000 let stare zapise, kateri vas omejujejo v vsakodnevnem življenju.


Kako je lahko še boljše kot tako?


Si želite:

• manj skrbi

• manj obremenjenosti

• manj stresa

• lažje soočanje z stresnimi situacijami

• več osebnih in poslovnih uspehov

• več lahkotnosti

• več izbire

• zmožnost videnja novih možnosti v življenju

• zmožnost doseganja novih sprememb v življenju

• več vsega…


Aktivacija »barsov« vpliva tako na našo zavest kot podzavest. V podzavesti torej  dostopamo in brišemo naše dosedanje blokade / omejitve ( tega in prejšnjih  življenj ), v zavedanje pa potem lažje vnašamo spremenjena stanja in gradimo naša življenja z več lahkotnosti, na novih temeljih. Ko je enkrat narejena aktivacija »barsov«, bodo le-ti sproščali / čistili / odklepali energijo, katera je v njih shranjena do konca življenja. To nam seveda prinaša več možnosti za spremembe v življenju. Hitrost sprememb pa je odvisna tudi od pogostosti prejemanja Access bars® tretmaja / terapije seveda. Več kot je terapij, večja je tudi hitrost sprememb v našem življenju. »Barsi« nam pomagajo, da postajamo vse bolj prisotni v svojem življenju, preteklost pa se ne zrcali več v prihodnost na enak način kot poprej. Z »barsi« dejansko spreminjamo verjetnost svojih možnosti v prihodnosti, katere smo na nek način pripravljeni spremeniti, a jih je potrebno le še odkleniti.


Si pripravljen/a ustvariti drugačno resničnost?


Vabim te, da preiskusiš Access bars tretma na sebi in si dovoliš izbrati nove možnosti zase .

Za individualni tretma se lahko naročiš na vibracijeduse@gmail.com.


Različnim ljudem lahko pomaga na različne načine:

• odpravlja fizično bolečino

• poveča občutek miru in lahkotnosti

• odpravlja nespečnost

• odpravlja utrujenost

• odpravlja stres

• odpravlja občutek težine

• odpravlja težke/ prisilne / vsiljive misli

• odpira prostor zavedanja v vašem življenju

in še veliko več


Omogoči si brisanje omejitev za lahkotnejše življenje z Access Bars® tretmajem tukaj


Dovoli si izbrati manj fizične bolečine z MTVSS telesnim procesom tukaj

Raziskuj svojo preteklost v Regresoterapiji tukaj


Naroči e-mail Tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / Korekcija vida / regresoterapija / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot/ Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse



44 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page