top of page

RETROGRADNI MERKUR bo spet pretresel "naš svet" ali pa ne

Updated: Apr 25, 2020


Z 26.7.2018 bomo spet vstopili v obdobje retrogradnega Merkurja, katero bo trajalo vse tja do 18.8.2018

Ali se bo to obdobje majali in "rušilo" v "naših svetovih", je v veliki meri odvisno tudi od nas samih. Vprašajmo se koliko dela smo na sebi že naredili, kako sprejemamo našo notranjost in kako gledamo na "svoj" svet? Kako se pa odzovemo na "trigerje" naše okolice? Odvisno je tudi od tega, kakšno astrološko karto imamo...namreč določene to obdobje celo podpira :-) Ali ste med temi srečneži?

Poglejmo na obdobje retrogradnega merkurja malo bolj "nežno" in bodimo pripravljeni na "delo" v svojem notranjem in zunanjem svetu.

retrogradni-merkur-vibracijeduse.si

V takem obdobju se "znajdemo" tri-krat do štiri-krat na leto in marsikdo se že pred tem prime za glavo kot: "Joj, spet ta retrogradni...spet bo vse narobe..."Znano je, da se marsikaj "zgodi" v tem obdobju in marsikdo označi to za "slabo", težko, naporno, boleče obdobje. Da, deloma je v tem resnica, pa vendar lahko na to obdobje pogledamo tudi malo drugače.

Najprej pa poglejmo malo o tem, kaj nam načeloma retrogradni Merkur "prinaša" in česa naj bi se "izogibali" v tem obdobju:

* V tem obdobju pride do zamud, vse zadeve težje stečejo, dogovori padajo v vodo in se ne izpeljejo kot bi se morali, bolj previdni moramo biti pri podpisovanju listin, pogodb...

* Marsikateri odnos se konča, saj v takih obdobjih se nam razkrije tista "prava" stran ljudi, katera je velikokrat skrita za tančico maske.

* Marsikdo lahko doživi nenadno odpoved v službi ali pa popoln preobrat / šok.

* Ljudje so / smo bolj "na trnih" in po domače povedano "sitni" in vse prevečkrat pride do nesporazumov in nepotrpežljivosti v odnosih ( tako osebnih kot tudi poslovnih ).

* Več truda je potrebno vlagati v to, da nas ljudje resnično razumejo, kar smo jim hoteli povedati, več truda je potrebno za ohranjanje ravnovesja in strpnosti.

* Pravijo tudi, da je večja verjetnost nesreč in poškodb vseh vrst, zato dodatna previdnost v tej smeri res ne škodi.

* Pogosto so ljudje tudi bolj "črnogledi" kot pa pred in po retrogradnem Merkurju.

* Vsi tisti, ki ste nagnjeni k depresiji ali drugim podobnim "težavam", se v tem obdobju vse to še ojača.

* Zadeve / situacije katere se dogajajo okrog nas vzamemo bolj osebno kot ponavadi, zato ker se z vsemi "dogaja" na drugačnem nivoju - podzavesti in na nivoju karme.

* Marsikatera nepredelana zadeva iz preteklosti se vrača v tem obdobju zato, da jo predelamo, prav tako pa tudi lahko prihajajo nagrade, katere smo si zaslužili z preteklim "delom" - vse pride naokrog.

retrogradni merkur vibracijeduse.si

Pa poglejmo kako lahko bolj pozitivno pogledamo in vzamemo "v zakup" retrogradni Merkur:

  • naredite ponovno oceno vašega življenja na vseh področjih

  • več časa si vzemite za počitek in obnavljanje vaše energije / obnovo fizičnega telesa

  • meditirajte, pojdite v naravo in posvetite več časa sebi

  • odličen čas za raziskovanje vaše podzavesti in preteklosti - vključno z preteklimi življenji ( na vseh teh področjih se lahko v tem času dokopljete, raziščete in razrešite marsikatero še "nepoznano" zadevo in situacijo z večjo lahkotnostjo, saj so vam informacije nekako bolj dostopne v tem obdobju ). Lahko se torej odločite za skupinsko ali individualno regresijo. Preberite si več o sami regresiji tukaj.

  • ocenite vaše namere in cilje / namere katere imate za vašo bližnjo prihodnost ( čeprav velja retrogradni Merkur za "težkega", lahko v tem obdobju dobite zagon energije in idej - zapišite jih, da jih spravite na plan takoj po retrogradnem

  • enostavno dovolite, da se to obdobje razplete kot se mora in poskušajte situacije katere se vam dogajajo vzeti NE-OSEBNO, saj le tako bo manj "boleče"

  • vzemite si čas, da "pobrskate" po preteklosti in najdete nekaj starega, kar lahko uporabite takoj po retrogradnem Merkurju ( to je lahko ideja, katero ste pustili nerealizirano, lahko iz neke situacije dobite "nauk" ali ovrednotite nek odnos v novi luči...)

  • v tem obdobju se poskušajte "rešiti" vseh stvari in pa tudi ljudi, vsega kar vam ne služi več v vaše višje dobro ( naredite čiščenje prostorov in odnosov )

  • sprejmite izziv strpnosti in "vse je tako kot mora biti" - ker tudi je :-) ( ko vas ljudje izzivajo, poskušajte ohraniti mirnost in se spomnite, da vsak zgolj "procesira" svoje svari / ko se znajdete v težkih situacijah se spomnite, da se to dogaja z razlogom in v vaše najvišje dobro, pa čeprav je lahko boleče in še ne vidite širše slike - v prihodnosti jo boste )

  • ker se v tem obdobju zelo izraža karma, ste lahko pripravljeni tako na velike blagoslove in nagrade, kot tudi "povračila" v malo slabši obliki...zato...veselite se nagrad in blagoslovov, ki jih boste prejeli in hkrati ne bodite prestrogi do sebe, če kaka stvar odpade in gre "narobe", da se ne ujamete v zanko samoobsodbe za pretekla dejanja. Zgolj ozavestite, se zahvalite, če je potrebno se opravičite in pojdite naprej

  • ker boste imeli z zgoraj napisanim kar precej "dela", vam bo tako to obdobje zelo hitro minilo - boste videli. Pa srečno želim.

In naj vas zgolj še enkrat opomnim: " Vse je točno tako kot mora biti."

Lepo in tem manj boleče obdobje vam želim <3

Karmen Seražin

 

Oglej si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Raziskuj svojo preteklost - regresija / regresoterapija tukaj

ali klikni na sličico spodaj za več informacij

Skupinske meditacije in regresije v Sežani -

poglej urnik dogodkov tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

109 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page