top of page

RAZHOD - SLOVO, JE VČASIH TEŽKO

Updated: Apr 25, 2020


razhod-slovo-vibracijeduse.si

Velikokrat smo postavljeni pred dejstvo razhoda. Srečujemo se z različnimi ljudmi, preživimo določen čas skupaj in napoči trenutek, ko je razhod neizbežen. Velikokrat tako spletemo med sabo trdne vezi, katere je s časom ojačala bolečina in jok, pa tudi smeh in veliko čudovitih skupnih dogodivščin. Tako je včasih razhod in slovo, lahko bolj preprosto, včasih zelo težko in polno bolečine, a včasih pa kljub vsemu razumevanju, naše telo težko spusti "cono udobja", leta spominov, leta smeha in joka...leta osvojenih lekcij in se zjoka tudi samo. Da, leta spominov pustijo določen pečat v tvojem srcu.

Dovoliti, sprejeti in hkrati spustiti...proces, kateri lahko prinese vihar v življenje in za določen čas tudi majave noge, trpeče srce in vprašanja zakaj? Vprašaš se, čisto "človeško"...zakaj zdaj, ko smo že toliko preživeli skupaj ? Zakaj zdaj, ko smo predelali marsikatero težko lekcijo skupaj? Zakaj zdaj, ko naša duša že takoj prepozna vibracijo druge duše? Zakaj in čemu zdaj???

A v sebi točno veš - čutiš, da je napočil čas, a se upiraš...nepoznanemu, spremembi sami...upiraš se novemu učenju, ki te čaka. A vse to je le človeški obrambni mehanizem, kateri deluje avtomatsko in tu so še naša čustva, navezanost in spomini. Vse to nas drži v krču, katerega včasih težko spustimo ...čeprav je to potrebno in je v bistvu dobro za naš razvoj in osebno rast.

Zato, sprehodi se po skupnih spominih in se zahvali za vse naučeno...sprejmi, zjokaj se in nato spusti. Zaželi vso srečo...tudi za naprej...na novi poti...čeprav ločeni.

slovo-razhod-vibracijeduse.si

Razjokaj se in izlij svojo dušo,

zahvali se za vse naučeno,

ter dovoli, da se nov ciklus učenja začne.

Naj se ob tej priliki zahvalim tudi sama ... vsem, ki ste bili del moje poti in jaz vaše ... veliko smo se skupaj naučili, da smo danes to, kar smo in vsak od nas je prispeval košček mozaika v življenju drugega ... in za to, sem neizmerno hvaležna <3 Naj vsak, ki v svojem srcu čuti veter sprememb, sledi svojemu klicu...kamorkoli ga pač vleče...saj tam se začne novo učenje in nove lekcije.

Veliko blagoslovov želim vsem <3

To je moja resnica - kar ne pomeni, da je tudi tvoja.

” SREČNO NA VAŠI POTI"

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije /meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

81 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page