top of page

PRIHAJA RETROGRADNI MERKUR-SPET-poglejmo si ga malo drugače

Updated: Apr 25, 2020


Z 22.3.2018 bomo spet vstopili v obdobje retrogradnega Merkurja, katero bo trajalo vse tja do 15.4.2018

V takem obdobju se "znajdemo" tri-krat do štiri-krat na leto in marsikdo se že pred tem prime za glavo kot: "Joj, spet ta retrogradni...spet bo vse narobe..."Znano je, da se marsikaj "zgodi" v tem obdobju in marsikdo označi to za "slabo", težko, naporno, boleče obdobje. Da, deloma je v tem resnica, pa vendar lahko na to obdobje pogledamo tudi malo drugače.

retrogradni-merkur-vibracijeduse.si

Najprej pa poglejmo malo o tem, kaj nam načeloma retrogradni Merkur "prinaša" in česa naj bi se "izogibali" v tem obdobju:

* V tem obdobju pride do zamud, vse zadeve težje stečejo, dogovori padajo v vodo in se ne izpeljejo kot bi se morali, bolj previdni moramo biti pri podpisovanju listin, pogodb...

* Marsikateri odnos se konča, saj v takih obdobjih se nam razkrije tista "prava" stran ljudi, katera je velikokrat skrita za tančico maske.

* Marsikdo lahko doživi nenadno odpoved v službi ali pa popoln preobrat / šok.

* Ljudje so / smo bolj "na trnih" in po domače povedano "sitni" in vse prevečkrat pride do nesporazumov in nepotrpežljivosti v odnosih ( tako osebnih kot tudi poslovnih ).

* Več truda je potrebno vlagati v to, da nas ljudje resnično razumejo, kar smo jim hoteli povedati, več truda je potrebno za ohranjanje ravnovesja in strpnosti.

* Pravijo tudi, da je večja verjetnost nesreč in poškodb vseh vrst, zato dodatna previdnost v tej smeri res ne škodi.

* Pogosto so ljudje tudi bolj "črnogledi" kot pa pred in po retrogradnem Merkurju.

* Vsi tisti, ki ste nagnjeni k depresiji, se v tem obdobju to še ojača.

* Zadeve / situacije katere se dogajajo okrog nas vzamemo bolj osebno kot ponavadi, zato ker se z vsemi "dogaja" na drugačnem nivoju - podzavesti in na nivoju karme.

* Marsikatera nepredelana zadeva iz preteklosti se vrača v tem obdobju zato, da jo predelamo, prav tako pa tudi lahko prihajajo nagrade, katere smo si zaslužili z preteklim "delom" - vse pride naokrog.

retrogradni merkur vibracijeduse.si

Pa poglejmo kako lahko bolj pozitivno pogledamo in vzamemo "v zakup" retrogradni Merkur:

  • naredite ponovno oceno vašega življenja na vseh področjih

  • več časa si vzemite za počitek in obnavljanje vaše energije / obnovo fizičnega telesa

  • meditirajte, pojdite v naravo in posvetite več časa sebi

  • odličen čas za raziskovanje vaše podzavesti in preteklosti - vključno z preteklimi življenji ( na vseh teh področjih se lahko v tem času dokopljete, raziščete in razrešite marsikatero še "nepoznano" zadevo in situacijo z večjo lahkotnostjo, saj so vam informacije nekako bolj dostopne v tem obdobju ). Lahko se torej odločite za skupinsko ali individualno regresijo. Preberite si več o sami regresiji tukaj.

  • ocenite vaše namere in cilje / namere katere imate za vašo bližnjo prihodnost ( čeprav velja retrogradni Merkur za "težkega", lahko v tem obdobju dobite zagon energije in idej - zapišite jih, da jih spravite na plan takoj po retrogradnem

  • enostavno dovolite, da se to obdobje razplete kot se mora in poskušajte situacije katere se vam dogajajo vzeti NE-OSEBNO, saj le tako bo manj "boleče"

  • vzemite si čas, da "pobrskate" po preteklosti in najdete nekaj starega, kar lahko uporabite takoj po retrogradnem Merkurju ( to je lahko ideja, katero ste pustili nerealizirano, lahko iz neke situacije dobite "nauk" ali ovrednotite nek odnos v novi luči...)

  • v tem obdobju se poskušajte "rešiti" vseh stvari in pa tudi ljudi, vsega kar vam ne služi več v vaše višje dobro ( naredite čiščenje prostorov in odnosov )

  • sprejmite izziv strpnosti in "vse je tako kot mora biti" - ker tudi je :-) ( ko vas ljudje izzivajo, poskušajte ohraniti mirnost in se spomnite, da vsak zgolj "procesira" svoje svari / ko se znajdete v težkih situacijah se spomnite, da se to dogaja z razlogom in v vaše najvišje dobro, pa čeprav je lahko boleče in še ne vidite širše slike - v prihodnosti jo boste )

  • ker se v tem obdobju zelo izraža karma, ste lahko pripravljeni tako na velike blagoslove in nagrade, kot tudi "povračila" v malo slabši obliki...zato...veselite se nagrad in blagoslovov, ki jih boste prejeli in hkrati ne bodite prestrogi do sebe, če kaka stvar odpade in gre "narobe", da se ne ujamete v zanko samoobsodbe za pretekla dejanja. Zgolj ozavestite, se zahvalite, če je potrebno se opravičite in pojdite naprej

  • ker boste imeli z zgoraj napisanim kar precej "dela", vam bo tako to obdobje zelo hitro minilo - boste videli. Pa srečno želim.

In naj vas zgolj še enkrat opomnim: " Vse je točno tako kot mora biti."

Lepo in tem manj boleče obdobje vam želim <3

Karmen Seražin

 

Oglej si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Urnik dogodkov v Sežani tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

136 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page