top of page

PONOS ALI NAŠ EGO

Updated: Apr 25, 2020


ponos-vibracijeduse.si

Lepo in prav je, da imamo svoj ponos...ampak...za kakšno ceno smo ga pripravljeni "obdržati" na "svojem nivoju"?🤔🤔🤔

Ali je vredno, da se ga neomajno "držimo" v vsakem primeru in za vsako ceno? Ali je vredno, da nekoga zaradi svojega ponosa izgubimo, saj nam le-ta ne dovoli, da bi se dali korak nazaj in tako dovolili, da najdemo kompromis, se mogoče človeško pogovorili, nekoga pohvalili, izrekli prijazno besedo, pokazali sočutje in razumevanje... ? Ali je vredno, da zaradi svojega ponosa, nekomu prikrajšamo možnost "pravičnosti", čeprav lahko vest krepko trka in kaže na to, da nimamo "prav"? Ali je vredno, da nekomu obrnemo hrbet, ker smo za trenutek pozabili, da smo prav vsi človeška bitja? Ali je vredno, da z nekom držimo "tiho mašo", saj si baje "zasluži" kazen, ker ni ravnal po naših pričakovanjih ali pa celo "dregnil" v naš mogočen ego? Ali je vredno, da se zaradi ponosa postavljamo pred in "nad" drugimi, da tako pokažemo "svojo vrednost"?

Ali je to ponos, ali je naš ego?

Mislim, da vse to ni vredno, saj je velikokrat "vloga" ponosa napihnjena in nas lahko krepko spelje na stran poti, v nove težke lekcije, v bolečino...z namenom, da se naučimo tudi ponižnosti in sprejemanja drugačnosti. Velikokrat svoj ponos lahko zamenjamo za glas našega ega. Kako pa vemo, da je ego "na delu". Vprašajmo se, ali smo v neki situaciji / položaju mislili samo nase ali na vse vpletene? V kolikor smo mislili samo nase - je to vsekakor ego.

Včasih ima lahko ponos preveliko ceno.

Povzroči lahko izgubo nečesa,

katere vrednosti se zavedamo šele takrat,

ko tega več ni.

Kaj pa ti? Koliko ti tvoj ponos / ego resnično pomeni? Ali ga uspešno držiš na vajetih? Ali ti je že kdaj povzročal preglavice in kaj si se iz tega naučil/a? Zaupaj svojo zgodbo 🤗

Veliko blagoslovov želim vsem <3

To je moja resnica - kar ne pomeni, da je tudi tvoja.

” SREČNO NA VAŠI POTI"

Z vami in za vas Karmen Seražin Access bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

99 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page