top of page

ONKRAJ KOPRENE ILUZIJ - kaj je resnica?

Updated: Apr 25, 2020


ponos-vibracijeduse.si

Zavedati se moramo, da živimo v času močnih iluzij. Saj ne, da prej nismo...vendar zdaj ( že nekaj časa) nam je dana možnost vpogleda v višjo resnico. To pomeni, da je naše vsakodnevno delo / naloga to, da odstiramo koprene iluzij v vsaki situaciji, vsakem odnosu, vsakem našem delovanju, nameri... v bistvu, kot da bi lupili sloje čebule in iskali svojo resnico... le svojo ja, ker delati moramo na sebi in spoznavati svoj resnični Jaz. To pomeni, da se moramo večkrat v enem dnevu vprašati, kaj me dotična situacija uči ali kaj sporoča le-to dogajanje o meni oz. kakšni občutki se porajajo v meni ter zakaj in od kje to prihaja? Delati moramo na samo-izpraševanju, če želimo uspešno lupiti "našo čebulo" in potem seveda ustrezno delovati v smeri vodstva. Medtem, ko odstiramo to kopreno iluzije in lupimo našo lastno čebulo, pa prihajamo vedno bolj v stik sami s seboj in svojo resnico.

Skozi delovanje in interakcijo z drugimi, pa se lahko veliko naučimo o nas samih, če seveda to sploh želimo in če smo pripravljeni tudi na odkrivanje boleče resnice o nas samih. Odkrivanje naših resnic, bolečine, nepopolnosti, vzorcev delovanja... nam prinaša možnost zdravljenja in preseganja le-tega. Če smo seveda pripravljeni na naslednjo "stopnjo" razvoja naše biti.

Naše dojemanje lahko sega onkraj koprene iluzij

Včasih pa nismo pripravljeni ne na resnico, ne na delo, katero moramo sami opraviti za izboljšanje našega počutja in življenja samega. Torej nismo pripravljeni sprejeti odgovornosti za svoje življenje in se raje držimo "vloge žrtve", ker je tako lažje. Vloga žrtve pomeni, da vedno najdemo razlog - beri izgovor ( po vsej verjetnosti v drugih ali v okoliščinah), da svojega življenja NE izboljšamo, saj je preveč drugih, ki vplivajo na to, da si ga NE MOREMO izboljšati. npr.:

- "Lahko bi bolj poskrbel/a za svoje fizično zdravje, ampak nimam časa."

( čas za vsako zadevo, si odmerjamo sami - kako in za katere zadeve si ga odmerjamo, je popolnoma naša odgovornost! Če si lahko vzameš 15min za kavo, si lahko vzameš tudi 15min za telovadbo / sprehod / meditacijo... Izbira je le tvoja )

- " Slabo voljo stresam nate, ker moram delati cele dneve - utrujen/a sem in pod prevelikim pritiskom." ( 1. slaba ali dobra volja je izbira 2. zakaj pa si dovoliš, da delaš cele dneve? 3. kaj imam pa jaz s tem? ...če si pod pritiskom, slabe volje in podobno, imaš lastne probleme in vse skupaj ti ne daje pravice, da zato spravljaš druge v slabo voljo ali se celo nespoštljivo vedeš do njih! Zamenjaj svoj pogled na zadeve in ustvari si lepši svet - izbira je le tvoja )

- "Ne morem iti zvečer ven, ker mi partner ne dovoli." ( Kaj je zate partnerstvo? Ali je to spoštovanje, razumevanje in sprejemanje ali je omejevanje, pogojevanje in dokazovanje? Vprašaj se...ali bi ti tudi tako reagiral/a, zakaj se partner tako vede do tebe in zakaj si to dovoliš? Izbira je tvoja! )

- " V tej službi ne uživam, a ostajam tu, ker me je strah, da bo drugje še slabše ali celo ostanem brez službe in dohodka. " ( Možnosti za slabšo ali boljšo službo so 50 - 50 . Ni bistvo to, da so boljše in slabše službe, bistvo je, da najdeš sebi bolj primerno. Nekomu bo tvoja služba balzam za dušo, in nekaj drugega neustrezno. Ljudje smo različni in ne vibriramo z vsem na enaki vibraciji. Najdi si primernejšo vibracijo, saj s tem ni nič narobe. Lahko ostaneš in tako nikoli ne izveš, če si lahko najdeš sebi primernejšo službo, lahko pa "tvegaš" in si dovoliš možnost za...boljše in kvalitetnejše življenje, saj v službi preživimo več časa kot doma. Izbira je le tvoja. )

- " Določeni ljudje me izkoriščajo - le jemljejo, nič ne dajejo v odnosu. Kdaj se bodo spremenili?" ( Spremenili se bodo lahko le takrat, ko boš nehal/a dajati oz. ko daš le toliko, kolikor dajejo oni tebi. Odnos in sodelovanje mora vedno biti na 50-50, nikakor manj. Pričakovanja do drugih spustite, lahko si pa postavite meje, da vas ne izkoriščajo. Ali se bodo spremenili, ali pa odšli iz vašega življenja. Izbira je vaša. )

Čas je, da stopite v svojo moč in svojo resnico, ne glede na to, kaj drugi mislijo, počnejo, kako delujejo in razmišljajo! Vsak izmed vas / nas, nosi svoj zapis in svojo resnico. Bodimo zato zvesti samemu sebi, spoštujmo resnico drugih, pa vendar ne dovolimo, da zaradi resnic drugih spreminjamo svojo.

Razmislite o vaših lastnih kvalitetah. Se trudite biti pošteni, spoštljivi, razumevajoči, ljubeči....kaj pa drugi do vas? V primeru, da se vam zdi, da nek položaj / stališče / situacija ni "pravilna" oz. poravnana na vašo vibracijo - zaupajte svoji intuiciji in telesu, saj vam sporoča resnico o vas in za vas. Če se nekaj ne ujema z vašimi vrednotami, tega enostavno NE SPREJMITE! Dojemanje ljudi je različno in vedno bo tako. Zato ne izbirajte svoje poti, glede na dojemanje drugih ljudi.

Najdi moč v sebi in sledi svoji resnici

Veliko blagoslovov želim vsem <3

To je moja resnica - kar ne pomeni, da je tudi tvoja 😊❤️

” SREČNO NA VAŠI POTI"

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

69 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page