top of page

OBČUTEK NEMOČI

Updated: Apr 29, 2020


Vedno nas najde neka situacija / položaj, v katerem se počutimo "neudobno" in dobesedno izziva našo notranjost, da se z njo soočimo. A najprej seveda nekaj časa pred tem bežimo, saj soočanje s težkimi občutki vendar ni prijetno...zakaj se ne bi izognili...če lahko.

retrogradni-merkur-vibracijeduse.si

To seveda nekaj časa deluje,vendar ne v nedogled. Prej ali slej naletimo na situacijo, katera nas popolnoma "razgali" in je tako močna, da imamo občutek, da se nam svet ruši. Poznano? Bolečina in težki občutki pridejo na površje...vse tisto, katero smo leta nabirali in umikali v našo podzavest. Enkrat se pač napolni do vrha...in pride čas, ko je potrebno "našo košarico" malce izprazniti. Načinov, kako to storiti je lahko več in najbolje je, da sami sebi poiščete najustreznejšo metodo.

V primeru, ko ne veste natančno, kaj se vam "dogaja" in od kje vse to izvira, se je seveda najprej potrebno ustaviti, si vzeti čas zase in raziskati svojo notranjost. Lahko je to poglobljeno razmišljanje v umiku v samoto za nekaj časa, lahko skozi meditacijo, lahko v pogovoru z zaupno osebo in / ali terapevtom, lahko z pisanjem nekakšnega dnevnika svojih občutkov / razmišljanj...

Veliko zadev, se nam tako lahko razkrije. Spoznamo svoje strahove, vzorce, prepričanja...svojo bolečino, katera izvira še iz preteklih izkušenj in nekako ovrednotimo naše življenje. Vsemu temu lahko nato pripišemo določen pomen in popredalčkamo. Ko pridemo do določenih spoznanj / uvidov / odgovorov in nekako uspemo videti sami sebe iz "drugačnega" zornega kota, kot na začetku situacije / dogajanja, je čas, da ugotovimo, kaj bomo z vsem tem naredili.

Marsikaj čustvenega se že med samim postopkom razkrivanja / ozaveščanja, začne samo od sebe razgrajevati in "zdraviti"... le dovoliti si moramo, da vse priplava na površje, nato pa to sprejeti...čeprav boli in spustiti. To je seveda proces, kateri traja. Potem pa pride čas, ko je potrebno to preoblikovati na način, da nam v prihodnje dobro služi. Se pravi preoblikovati naše delovanje, način življenja, spremeniti vzorce in prepričanja, katera ne služijo več... To lahko pomeni npr.: si postaviti določene meje ( zase in druge), narediti nekaj, da izboljšamo kvaliteto življenja, da nas ne pripelje spet v iste občutke in situacije, določene ljudi / položaje zapustiti, narediti nekaj samo ZASE...vsak zase bo najbolje vedel, kaj mu je za storiti. Nato pa je seveda vse to iz uma ( razmišljanja), potrebno prenesti v prakso / v fizično obliko delovanja.

Ja, brez nuje se noben čevelj ne obuje pravijo. Zdaj pa precenimo, koliko je nam nuja, da spremenimo naše življenje na boljše. Seveda je potreben trud in delovanje, seveda so vzponi in padci...a to je ritem življenja. Enkrat je sonce, drugič je dež - narava ima svoj cikel in tudi mi ga imamo, le včasih to težje sprejemamo.

Zato...ko padeš v občutek ujetosti, si dovoli, da ga občutiš v vsej njegovi mogočnosti. Ne beži stran od njega, spoznaj ga, pogovori se z njim, sprejmi ga, kot prijatelja...saj ti bo dal odgovore za jutri. In jutri lahko s temi odgovori oblikuješ svoj lepši dan.

 


Tretmaji Access Consciousness® :



Z vami in za vas Karmen Seražin

Regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

104 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page