top of page

NUMEROLOŠKO VODILO ZA VAŠ OSEBNI MESEC - JULIJ 2018

Updated: Jun 5, 2020


angelsko-vodstvo-julij-vibracijeduse.si

Poznamo univerzalne in lastne numerološke vibracije števil. Univerzalno št. nam pokaže bolj splošne energije, katere nas spremljajo, lastne oz. osebne pa nam bolj približajo vibracijo števila, ki je pisana naši duši. V kolikor poznamo svoja osebna števila ( v tem primeru osebno število meseca Julija ), lahko bolje vidimo energije v katere vstopamo, kaj pričakovati v mesecu pred nami in se tako lahko bolje pripravimo nanj. Seveda pa nam skupek energij in celotnih naših števil poda celotno in bolj "natančno" sliko za naprej. Pa poglejmo kako izračunati numerološko št.vašega meseca julija, nato pa sledi vodilo za vsako število.

 

Postopek izračuna in primeri za mesec julij v letu 2018:

POSTOPEK:

1. Najprej seštejemo DAN rojstva in MESEC rojstva

2. Nato seštejemo št. tekočega meseca julija ( 7 ) in št. tekočega leta ( 2018 = 2+0+1+8 = 11 = 2 )Tekoče leto je pod vibracijo mojstrskega št. in ga načeloma ne reduciramo na enojno št., vendar bomo za splošen vpogled v energije osebnega meseca danes gledali le enojna št. in mojstrska tako izpustili.

3. Seštejemo seštevka skupaj in privedemo do enojnega št.

Bo šlo?

Nekaj primerov:

PRVI PRIMER:

Nekdo, ki je rojen 7.avgusta ( letnice rojstva ne potrebujemo )

Dan rojstva + mesec rojstva = 7+8 = 15 ( 1+5 )=6

Tekoči mesec + tekoče leto = 7+ 2=9

Seštevek zgornjih dveh št.: 6 + 9 = 15 = 6

( v tem primeru se oseba rojena 7.avgusta nahaja v mesecu juliju za leto 2018 v osebnem mesecu št. 6 )

DRUGI PRIMER:

Nekdo, ki je rojen 19.decembra

1. 1+9+1+2=13=4

2. 7+2=9

3. 4+9=13=4

( v tem primeru se oseba rojena 19.decembra nahaja v mesecu juliju za leto 2018 v osebnem mesecu št.4 )

TRETJI PRIMER:

Nekdo, ki je rojen 17.december

1. 1+7+1+2=11=2

2. 7+2=9

3. 2+9=11=2

( v tem primeru se oseba rojena 17.december nahaja v mesecu juliju za leto 2018 v osebnem mesecu št.2 )

 

Ste zračunali? Ni bilo pretežko? Seveda je to le en delček vpogleda v numerološko vibracijo za vas. Ker je univerzalno št. energij meseca julija 7, nas lahko te energije malček "blokirajo", saj bomo preveč razmišljali, analizirali...želeli se bomo umakniti v svoj svet tišine in priti do velikih spoznanj. Ali bomo do teh spoznanj prišli? Kaj se bo dejansko izluščilo iz energij tega meseca? Nekaterim se obetajo kar "pestre" energije in tla pod nogami se lahko še kako zamajejo, preden vstopimo v avgust mesec.

Spodaj so kratki opisi vašega števila za mesec julij. Za bolj polno "sliko" vodstva, si zraven preberite še splošno angelsko vodstvo za mesec julij tukaj.

kaj mi prinaša julij - vibracijeduse.si

Pa poglejmo kratko numerološko vodilo za vašo osebno vibracijo energij v mesecu juliju.

Vibracija števila 1:

V mesecu juliju ste v ugodnih energijah za vse vrste novih začetkov ( novi projekti, udejanjenje novih idej, sklepanje novih partnerstev ali razmerij...). V kolikor ste imeli neko idejo, imate podporo tega meseca, da jo preizkusite predati v realnost. V tem mesecu lahko dobite bolj jasne in izostrene vizije o svojem življenju, česa si resnično želite in kam želite priti. Dokončno rezanje "starega" z namenom postavitve nekaj "novega". V kolikor boste osredotočeni na vaše cilje, jih lahko uspešno realizirate in obirate sadove v prihodnosti. Namreč posejano seme tega meseca bo imelo za vas dolgoročne učinke - zato le izkoristite podporo teh energij. Bodite kreativni, neodvisni in originalni.

Vibracija števila 2:

V mesecu juliju lahko pričakujete več sreče v dvoje. Lahko posvetite več časa vašemu partnerju, če ste samski, pa si poiščete sorodno dušo. Energije vas bodo pri tem namreč podpirale. Tem manj poskušajte delovati sami - več v dvoje. V kolikor vam določene zadeve niso popolnoma jasne, se posvetujte z drugimi, iščite drugo mnenje in razširite vašo sliko opazovanja in dojemanja. V kolikor ste nedavno začeli z novim projektom / idejo...pričakujte napredovanje in nadgrajevanje le-tega, seveda v kolikor se boste posvetovali ali sodelovali še z drugimi. Ničesar ne počnite in zaključujte sami - poiščite pomoč, nasvet. Pazite, da imate uravnotežen odnos do drugih, pa tudi do sebe. Vodilo za vas naj bo: Kako lahko izboljšam odnos do samega sebe in odnos z drugim? Bodite bolj potrpežljivi, iskreni, diplomatski in v duhu sodelovanja.

Vibracija števila 3:

V mesecu juliju lahko pričakujete naval ustvarjalnosti in uživanja v družbi podobno mislečih ljudi. Želeli si boste več pozornosti, iskali boste stike z drugimi...kar bo lahko vodilo v uspešna sodelovanja. Ta mesec je lahko zelo razburljive narave, vendar pazite, da niste preveč razsipni, ne pretiravajte z zabavami. Poslovno in osebno lahko spoznate obilo novih ljudi / potencialno novih strank. Primeren čas je tudi za pridobivanje primerne publicitete za vas / vaše delo / ideje. Lažje se boste izražali in pokazali svoj pravi jaz. V komunikaciji bodite iskreni vendar hkrati odgovorni. Idealen mesec torej za odnose in kontakte vseh vrst ter vašo ustvarjalnost.

Vibracija števila 4:

V mesecu juliju lahko pričakujete veliko dela. Bodite tem bolj organizirani, vestni in disciplinirani, saj lahko pričakujete večjo obremenitev tako doma kot v službenem okolju. Veliko bo načrtovanja, organizacije, preoblikovanja... vse z namenom, da izboljšate vašo situacijo. V tem mesecu je tudi primeren čas, da razmislite, kaj si želite ustvariti tako v razmerju kot v karieri. Lahko začutite ali dobite popolnoma nov vpogled v določeno situacijo. Ko se s tem "soočite" in naredite načrt, kaj boste v tej smeri ( izboljšanja ) storili, začnite uvajati konkretne korake k spremembi sami. Ves vaš trud in vloženo delo, čeprav se vam bo zdelo lahko še tako zahtevno, bo v prihodnosti poplačan. Vztrajajte, saj boste naredili več, kot si mislite.

Vibracija števila 5:

V mesecu juliju lahko pričakujete možnost sprememb na vseh področjih in predvsem lahko čutite v zraku potrebo po "svobodi". V kolikor imate občutek, da ste obtičali na mestu, vas bo okolica dobesedno "silila" v spremembe in ven iz vaše cone udobja. Težave pri dogovarjanju, držanju rokov - raje se ne navezujte na nič in uživajte, potujte, raziskujte. Pričakujte veliko dogajanja in aktivnosti v vašem življenju. Vsi vaši načrti in nameni se lahko v tem mesecu popolnoma spremenijo in obrnejo na glavo. Poskušajte plavati s tokom in se ne upirajte spremembam - raje se prilagodite "toku". Lahko boste želeli poskusiti nekaj popolnoma novega, spoprijemali se boste z številnimi obveznostmi in bili priča bolj "kaotičnim" in hitrim energijam - brez skrbi, energije imate ta mesec dovolj, da ste lahko kos pospešenim energijam v vas in okrog vas. Pazite se, in dobro razmislite, preden sprejmete kakšne hitre odločitve, katere bi močno vplivale na vaše življenje!

Vibracija števila 6:

V mesecu juliju se posvetite družini, domu in negovanju vseh odnosov, katere imate radi in jih želite ob sebi. Ta mesec prinaša več harmonične energije, zato imate možnost zgladiti vsa morebitna nesoglasja, katere imate z ljudmi, ki so vam blizu. V kolikor ne boste razrešili "napetosti" v odnosih...vas čaka v bližnji prihodnosti ( čez 3-4 mesece ) težje soočanje. Ta mesec naj bo za vas mesec počitka, sprostitve, romantike...Bodite bolj razumevajoči, strpni, spoštljivi in hkrati ljubeči, predani in odgovorni. Lahko posvetite sebi več časa, urejate vaš dom in poskrbite za prijetno vzdušje med bližnjimi.

Vibracija števila 7:

Za vas bo mesecu julij podporen za globlje razmišljanje o življenju samem. Priporočljivo počivanje in potrpežljivo čakanje...na naslednji mesec. V kolikor čutite, da je čas za spremembo, sledite svoji intuiciji in se potrudite, da se premikate naprej, čeprav vam je lahko težko. Ta mesec boste čutili in se zavedali stvari, katerih drugače ne občutite ali se jih sploh ne zavedate. Omogočen vam je torej še dodaten vpogled v vaše življenje. Pomembno za vas je, da zaupate sebi in svojim občutkom, saj vam le ti nakazujejo smer in pot za naprej. Ne pozabite poskrbeti zase in ne dovolite, da vas pretirano razmišljanje vodi v slabo voljo ali celo depresivnost. Problemov si ne polagajte preveč na svoje srce - samo ozavestite, kje so in kako delovati, da odpravite določen problem. Vsem umetnikom po duši, je mesec pod to vibracijo števila zelo naklonjen.

Vibracija števila 8:

V mesecu juliju lahko pričakujete boljšo finančno podporo, več zaslužka, več sklenjenih poslov...nasploh dobre energije kar se tiče poslovanja in financ. Vendar...pazite pa na zakon "karme" oz. po domače: "Kar seješ, tudi žanješ"! V tem mesecu lahko vse obrodi dobre sadove in žetev, če ste v preteklosti delovali iz pravega, srčnega namena. Prav tako pazite, da boste tudi v tem mesecu delovali iz srca in ne iz ega. Torej, v kolikor je v vašem srcu namen, da želite sebi in drugim dobro, delujete skozi to energijo in ne zgolj iz sebičnih, materialnih potreb...se lahko nadejate obilja vseh vrst. Ne stremite po denarju, zgolj zaradi denarja samega! Ne bodite obsedeni z pridobivanjem moči in / ali bogastva, kako premagati konkurenco / tekmeca ali se celo povzpeti nad nekom! Bodite ponižni, prijazni in sočutni. Da bi dobili, morate biti pripravljeni tudi dati. Razmislite, komu lahko ta mesec tudi pomagate, mogoče darujete svoj denar, storitev ali kako drugače uravnovesite energije, v kolikor še niso. V kolikor so energije uravnotežene, pričakujte sijajen in obilja poln mesec.

Vibracija števila 9:

V mesecu juliju lahko pričakujete zastoje, blokade ali pa zgolj nežen zdrs v nov ciklus energij. Vse je odvisno od tega, kako ste odigrali svojo vlogo v zadnjem letu. Veliko ste že dali skozi, prehodili dolgo pot zadnjega leta, kjer je bilo kar nekaj preizkušenj. Če ste uspešno izpluli iz izzivov, ter se pri sebi počutite pomirjeno, vas čaka le nežen zdrs v nov ciklus. V tem primeru nežno sprejmite to, da staro odide in se pripravite na nov ciklus svežih energij podpore v naslednjem mesecu. Preverite svoje načrte in svojo pot in nadaljujte v vaši zastavljeni smeri. Ker je konec ciklusa, pričakujte, da se lahko marsikaj zaključi.

V kolikor pa se počutite ta trenutek preobremenjene, si vzemite čas zase in za razmislek. Če pri razmišljanju ugotovite, da ima življenje samo preveliko težo na vaših ramenih pomeni, da ste v preteklosti vložili energijo v napačno ali nepravo zadevo / položaj in ali sprejeli neko napačno odločitev. Sprejmite to in naredite načrt, kako boste to preoblikovali na način, da izboljšate svoje življenje. Morate mogoče sprejeti določene pomembne odločitve? Ste v službi, kjer niste izpopolnjeni, srečni...se mogoče oklepate težkega, brezizhodnega razmerja...v tem mesecu ne oklevajte spustiti tistega, kar vam ne služi več! Kaj je tisto, kar leži na vaših ramenih...veste samo vi. Ne obtičite v preteklosti, kajti preteklosti ni več in ne morete jo popraviti. Pričakujte, da se zaključuje vse staro, odsluženo, nepotrebno...zato bodite pripravljeni tudi spustiti. Osredotočite se na izboljšanje vašega življenja in naslednji mesec pričakujte nov zagon energije za izboljšanje vaše prihodnosti. Naredite prostor novemu!

Z vami in za vas Karmen Seražin

Naj v vas cel čas tli iskrica upanja za svetlo prihodnost

Želim vam vse dobro na vaši poti <3

Oglejte si ponudbo in naroči svoj angelski & tarot vpogled tukaj

Več informacij o regresiji tukaj

Skupinske vodene meditacije & regresije v Sežani-dogodki tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

246 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page