top of page

💞 LJUBEZEN 💞


Ljubezen...kaj je resnična ljubezen? Ljubezen ni omejevanje, ljubezen ni pogojevanje, ljubezen ni dokazovanje...ljubezen je sprejemanje, razumevanje, spoštovanje 📷<3

Ljubimo najprej sami sebe, da bomo lahko resnično ljubili tudi druge. Namreč...dokler ne presežemo svojih lastnih vzorcev, omejitev, strahov...ne moremo popolnoma uživati v ljubezni. Zakaj?


Ko se bojimo nekoga izgubiti, pa naj si bo to, ker nočemo biti sami ali pa mislimo, da je to edina in prava ljubezen za celo življenje ali pa so nas le naučili, da "moramo pač malo potrpeti" in si lahko ne zaslužimo nekaj boljšega...ne moremo v popolnosti dajati ljubezni, saj je "omejena" z pogojevanjem, našimi vzorci, strahovi...


Mogoče mislimo, da je prav, ko partnerja omejujemo in na nek način " vzgajamo " po naših merilih - vidimo pa le naš način "prave" ljubezni...pa vidimo sploh partnerjev "pogled"? Mogoče potrebujemo le potrditev, da smo ljubljeni...zato to iščemo od partnerja in ostalih...pa je to ljubezen? Mogoče mislimo, da je taka ljubezen, ki si jo mi predstavljamo, edina prava...je pa zgolj odražanje vzgoje in "slike", ki smo jo dobili iz našega okolja. Kar smo videli - to nezavedno iščemo, saj nam je to edino znano. Šele, ko stopimo ven in vidimo "drugačno" ljubezen...se začnemo zavedati, kako ozek okvir smo ji dali.


Resnična ljubezen nam daje možnost, da rastemo skupaj, da se lahko skupaj soočimo z velikimi izzivi, katere potem poskušamo razrešiti / premagati. Vsak od nas mora zato vložiti trud, da prehodi "svoj" del poti do partnerja, z namenom, da poskušamo resnično razumeti partnerjevo "sliko" in jo nato integrirati s svojo "sliko". Popolna iskrenost, odprtost, zaupanje, spoštovanje in empatija pa nam dajo možnost, da širimo svoje zavedanje tako v partnerstvu, kot tudi v odnosih z drugimi ljudmi. Od naših in partnerjevih "lekcij" pa je odvisno, kako težavna bo ta naša pot ljubezni.


Eni sprašujejo: " Prevaral me je. Ali naj ga zapustim?" Moje mnenje oz. najprej vprašanja so: " Kaj ob tem občutiš? Daj vajin odnos, občutke, strahove pod drobnogled - kaj je "prispevalo" k temu? Ali se je to zgodilo 1x ali se ponavlja? Ali misliš, da samo on/a nosi krivdo? Zakaj? Ali misliš, da si sam/a prispeval/a delček k takšnemu razpletu? Ali se lahko z partnerjem o tem pogovoriš / ali ne zmoreš - si preveč prizadet/a? Ali lahko greš "čez" prevaro in daš še eno možnost? Kaj boš storil/a, če se to ponovi?"


Dejstvo je, da odgovor nosimo v sebi. Nekateri ne zmorejo čez to, da jih je nekdo prevaral, drugi pa lahko. Nekaterim uspe po prevari odlično zgraditi odnos, drugim ne. Zaupanje je namreč prvi ključ razreševanja. Zaupanje se podre kot hišica iz kart in zdaj ga je potrebno nazaj zgraditi. Če mislite, da osebi ne boste mogli več zaupati, najbrž nima smisla graditi naprej, če pa ocenite, da lahko...obstajajo še možnosti razvoja in rasti.

Ljubezen v partnerstvu je največja "lekcija", katero obdelujemo...na različne načine seveda. Kaj bomo iz tega potegnili, kaj se bomo naučili...nam bo čas povedal...kajti velikokrat so "najtežja" ljubezenska razmerja rezultat in poravnava karmičnega dolga.

Želim vam prelep valentinov dan 📷<3

retrogradni-merkur-vibracijeduse.si

 


Tretmaji Access Consciousness® :



Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / Korekcija vida / Regresije / Meditacije / Svetovanje / Osebna rast in duhovnost / Tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Moja spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Piši na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obišči me: FB stran>>>Vibracijeduse


15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page