top of page

KRATKO SPOROČILO ANGELOV ZA VAS

Updated: Apr 25, 2020


Izberi-angelsko-sporočilo-vibracijeduse.si

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo. Vas zanima vodstvo v tem obdobju? Želite vedeti, kaj vam sporočajo angeli?

Povežite se v mislih z angeli in naj vam razkrijejo sporočilo, ki je v vaše najvišje dobro. Karto katera vas najbolj pritegne? Če vas nobena karta ne pritegne - NE izbirajte na silo! Poglejmo tokrat v karte Angelska prisotnost za vsak dan / Doreen Virtue

Vsi tisti, ki niste pred dnevi zbrali karte, lahko to storite zdaj in nato poglejte spodaj kakšno je vodstvo za vas.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Poglej ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

razkrita-angelska-sporočila-vibracijeduse.si

1. ZAKON PRIVLAČNOSTI & PRILOŽNOST, DA OPROSTITE:

Angeli vam sporočajo, da je zelo pomembno, da ste pozorni na svoje misli in način delovanja! Ne razmišljajte preveč o stvareh / situacijah, katerih si ne želite v vašem življenju. Raje razmišljajte o tem, kaj in kako si želite. Čeprav je v zapletenih situacijah včasih res težko, je pa pomembno, da ostanete osredotočeni na to, kaj vam prinaša srečo, veselje, zadovoljstvo v vaše življenje in radost v vaše srce. Zakon privlačnosti deluje - prav za vse. Vašo vibracijo naravnajte tako, da boste dosegli srečo in zadovoljstvo. Želite spremeniti tok vašega življenja na pozitivno? Začnite uporabljati zakon privlačnosti že danes!

Vsi tisti, ki ste imeli določeno situacijo v mislih in / ali ste se znašli v vam težavni situaciji, vam angeli sporočajo, da spustite navezanost! Morate seči globoko v vaše srce in oprostite vsem, ki so kakorkoli vplivali na to situacijo - oprostite tudi sebi. Tu ste se znašli samo in zgolj zato, ker v preteklosti niste bili dovolj pazljivi na vaše misli in dejanja. Vsak nosi del svoje "krivde" oz. prispevek k tej nastali situaciji. Oprostite in pojdite naprej!

2. IGRA:

Življenje je le igra...vsi si odigravamo le vloge...kot na odru gledališke igre. Včasih so te vloge igrive, polne ljubezni in veselja, spet drugič pa zelo težke in boleče...a še vedno so le vloge. Ne pozabite tega! Kot duša se odločimo in izberemo vlogo, katero odigramo tu na zemlji drugim ljudem, zgolj zaradi tega, da se kot duša razvijamo, ne pa zaradi tega, ker bi resnično želeli nekoga prizadeti ali kako drugače raniti. Angeli vam tudi sporočajo, da poskušajte v vaše življenje vnesti več igrive energije - pomagali boste tako sebi in drugim. Igriva energija premika velikanski most navideznega prepada med ljudmi...je nevidna nit, na kateri se lahko vsi ljudje povežejo med sabo. Tudi vsakdanje obveznosti in delo lahko popestrite z igrivo energijo, saj bo vaš korak tako lahkotnejši. Igrivost privlači prijetno energijo v prostore, okolje in med ljudi...ne pozabite...življenje je le igra...kako jo želite pa vi igrati? Želite življenje polno radosti in smeha ali želite le resnost in obveznosti? Odločitev je vaša.

3. POROKA:

Angeli vam sporočajo, da so zaveze & obljube & zaprisege kot nekakšne niti, ki povezujejo ljudi v božanski in čisti ljubezni. Te niti lahko ustvarite v povezavi z drugimi ljudmi ali pa tudi sami s seboj. V tej niti se ljudje zavežejo, da bodo drugim ljudem pomagali doseči to božansko in resnično ljubezen. Zavežejo se, da bodo vložili ves svoj trud in moči, da drug drugemu pokažejo čistost ljubezni. Zavežejo se tudi samemu sebi, da dosežejo svojo božanskost. Ta karta je prišla k vam z namenom - malo ste pozabili na svojo božanskost, pozabili ste, da smo vsi božanska bitja...le spomniti se morate...ali pa vas mora spomniti nekdo, ki vam je zelo blizu in drag. Mogoče se morate spomniti, da je tudi vaša draga ljubljena oseba...s katero sta se zavezala v obljubi, da si bosta pomagala...v resnici izraz božanske ljubezni, ki je prav zdaj iščete. Najdite božansko ljubezen in svetlobo v sebi - tisto najčistejšo in našli jo boste tudi v drugih.

Skupna nit angelov za vse vas, ki ste karte izbirali je:

"Oprostite sebi in drugim - to je božanska in čista ljubezen"

Srečno na vaši poti 3

Želite svoj vpogled? Vas zanima vodstvo za naprej?

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Naroči svojo regresijo tukaj

Skupinske vodene meditacije in regresije v Sežani tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / regresije /meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

1,427 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page