top of page

💞KO SE VSE RUŠI - ali vztrajaš na svoji poti?💞

Lahko je ostati na začrtani poti, po kateri te vodi srce, ko je vse jasno, brez preprek in raznih izzivov. Kaj pa, ko te nekaj "ustavi" in "poskrbi" za to, da se lahko vse okrog tebe začne rušiti? No, vsaj ti misliš, da je temu tako. Na poti svoje preobrazbe in uresničenja svojih namenov / prepričanj / sanj, je potrebno pokazati vztrajnost, predanost, ljubezen, vero...tudi takrat, ko je najtežje in so ovire lahko tako velike, da že misliš, kako bi šel korak nazaj, mogoče celo odnehal in pozabil na vse skupaj.


Na srečo ali pa žalost, nikoli ne moremo iti nazaj temveč le naprej. Lahko je težko in mislimo, da bomo "zaustavili" svoj razvoj, vsaj za trenutek, a resnica je ta, da nas bo naša duša vedno silila naprej, srce prišepetavalo pot, po kateri si resnično želimo hoditi. Lahko to "ustavimo" za trenutek - da zadihamo in si naberemo novih moči, vendar kaj kmalu je potrebno iti naprej. Naša notranja bit namreč ne bo nikdar srečna, če se ne odzovemo vibraciji, ki nam jo pošilja.

Srce in duša te vabita iz globine, ker ti to zmoreš❤️❤️❤️

Pot srca je prava pot
Vztrajaj na poti srca


Kako prepoznaš pot svoje duše?


Vprašanja, katera ti bodo pomagala odkrivati tvojo pot:

* Kdo si ti - V RESNICI? Sprašuj se vsak dan!

* Kaj je tisto, kar resnično rad/a počneš?

* Kaj je tisto, kar ti nudi resnično notranje zadoščenje?

* Kaj je tisto, kar te resnično izpopolnjuje?

* Kaj je tisto, kjer ti dobesedno "zaigra" srce in telo?

* Če bi ti to nekdo vzel / onemogočil...ali bi bil nesrečen / nesrečna?

* Kaj počneš rad/a v svojem prostem času?

* In zelo pomembno vprašanje: zakaj, bi rad/a počela te stvari? Od kje izvira vzrok temu?

- Ali je to zgolj zato, da dobiš potrditev / priznanje iz svoje okolice?

- Ali to izvira zgolj iz pričakovanj do tebe?

- Ali je to resnično tvoje?


Pri spoznavanju sebe, te lahko "šokira" dojemanje resnice o tem, da smo kot posamezniki v velikem obsegu "oblikovani" iz vzgoje, družbe, postavljenih pravil / norm ... lastnih strahov, pričakovanj... in zelo majhen procent je tistega, kar je resnično in "golo" naša bit. Luščenje slojev resnic o sebi je dolgotrajno delo, saj nam ni vse vidno takoj, na prvo žogo. Hkrati pa nam osvobajanje in "delo" na sebi v tej smeri prinese marsikatero boleče spoznanje, spremembe in težke situacije, zaradi katerih smo lahko postavljeni pred težko izbiro...nadaljevati z raziskovanjem sebe ali ne?


Dodatna vprašanja / razmišljanja, ko ugotavljaš kdo si ti:

* Kateri del mene je "oblikovan" zgolj iz vzgoje in okolice?

* Kateri del mene je "oblikovan" in izhaja zgolj iz mojih lastnih pričakovanj in pričakovanj drugih do mene?

* Kateri del mene "oblikujejo" razni vzorci, katere sem povzel/a od drugih?

* Kateri del mene "oblikujejo" moji lastni strahovi in blokade?

* Kateri del mene "oblikujejo" moja prepričanja in moji pogledi?


Marsikdo ima zgrešeno sliko o tem, da ko se posameznik poda na "duhovno" raziskovanje samega sebe, mu bo le-to prineslo zgolj srečo, zadovoljstvo, lažje življenje...in nenazadnje, da bodo našli "tisto", kar jim "manjka". Človeška narava je "čudno" zložena in nekako vedno stremimo po nečem, kar še sami včasih ne znamo definirati in običajno nam vedno le še nekaj "manjka"... do tiste "sreče", ki jo iščemo ;-)


To "srečo" je pa skoraj nemogoče definirati, namreč nekdo je srečen, če ima streho nad glavo ( ker je bil prej brez nje ), drugi je srečen ko je ljubljen ( ker ga prej nihče ni ljubil ), tretji pa takrat, ko doživi poslovni in finančni uspeh in tako bi lahko naštevala v nedogled. A takšna "sreča" je navadno kratkotrajne narave in najti je potrebno povsem nekaj drugega...najti je potrebno SEBE in nato sebe postaviti v ta "sistem" tukaj na Zemlji, kar pa ni tako enostavno. Marsikomu prinaša "duhovna pot" raziskovanja veliko bolečin, preden se sploh zave določenih "resnic". In konec koncev...kaj pa je resnica? Nihče ne ve zagotovo, vsi smo zgolj iskalci! Vsak lahko pride le do tistega, kar sam začuti za svojo resnico in nič drugače ( vsaj zaenkrat je to moja resnica ). In v kolikor te je potegnila ta "duhovna" pot, vedi, da se ji ne moreš izogniti, saj te bo vedno potiskalo naprej. In znašel / znašla se boš tudi tam, popolnoma na dnu, ko si boš zaželel/a, da na to pot nikdar ne bi stopil/a. Tvoja želja bo, da bi šel / šla nazaj...kot je nekoč bilo...a tvoja zavest in tvoja duša tega noče...hoče le naprej.


Zato pojdi naprej...po poti boš razrešil/a in zamenjal/a marsikatero prepričanje / vzorec / navado...in pojdi naprej...zamenjal/a boš lahko družbo / službo / dom... in pojdi naprej, kajti delo na sebi se nikdar ne konča in nihče ti z gotovostjo ne more dati popolnih in resničnih odgovorov zate. Vsak, katerega začutiš, ti lahko nudi košček sestavljanke, ko sestavljaš sam/a sebe in raziskuješ svojo resnico...in nič več kot le-to. Ni čudežne odrešitve in ni čudežne palčke...vsak zase najde le svoj košček resnice...pa še to večkrat zamenjamo ❤️❤️❤️



Pri raziskovanju svoje poti ti bo v pomoč, da se nasloniš na naslednje in le-to poskušaš vpeljati v svoj način življenja:

* Spusti NADZOR svojega uma, ter se PREPUSTI toku življenja, da te vodi

* Ne išči VARNOSTI v drugih, temveč jo poišči v svojem srcu, ter ZAUPAJ v življenje

* Odpri se zgodbi okolja in dovoli si zaznati SINHRONOST na tvoji poti. Življenje samo te namreč vodi skozi znake / simboliko.

* Zapomni si, da kljub določanju časa, živiš v BREZČASJU ( tvoje telo ima določen čas a tvoja energija / bit / duša / esenca nima omejitve )

* Izzivaj vsak dan vse že dorečeno in "zaključeno", tako boš spoznal/a, da zaključki v bistvu ne obstajajo - torej NE ZAKLJUČUJ ničesar! Dovoli, da so vsi tvoji miselni zaključki lahko popolnoma drugačni.

* Skušaj se izogibati razsojanju / presojanju sebe in drugih / situacij / življenja - ne bodi sodnik, temveč vadi EMPATIJO in vživljanje v vsako izkušnjo / situacijo. Dopusti možnost, da je lahko vse, povsem drugače od tvojega trenutnega pogleda in razmišljanja.

* Ne išči brezglavo SMISLA v svojem življenju, temveč najdi v svoji duši / srcu VERO v obstoj VIŠJEGA SMISLA obstoja in kreacije vsega kar je in kar smo.

* Zapolni si, da je tvoja želja zgolj navezanost na "nekaj" - bodi tem bolj NENAVEZAN/A na osebe / situacije / želje / na vse kar obstaja / ne obstaja / bi lahko obstajalo

* Poskušaj začutiti SVOBODO v samem obstoju / kreaciji vsega in v svojem delovanju ( popolna svoboda "žal" ali na srečo, tukaj na Zemlji ne obstaja ). Obstaja le "delna" svoboda, katero poskušaj dojeti. Zaživeti svobodo je tukaj misija nemogoče - vsaj zaenkrat. Dopuščam možnost, da lahko nekoč nekje...tudi to uspe❤️❤️❤️


Želim ti veliko zanimivih dognanj in resnic na tvoji poti

Omogoči si brisanje omejitev za lahkotnejše življenje z Access Bars® tretmajem tukaj


Dovoli si izbrati manj fizične bolečine z MTVSS telesnim procesom tukaj

Raziskuj svojo preteklost v Regresoterapiji tukaj


Naroči e-mail Tarot reading tukaj


Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / Korekcija vida / regresoterapija / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot/ Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse


42 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page