top of page

KARMA

Updated: Apr 25, 2020


igra-energij-vibracijeduse.si

Danes delim z vami moje razmišljanje...

Karma oz. z bolj preprostimi besedami povedano, vsaka akcija ima svojo reakcijo / vsako naše dejanje / misel / odločitev nosi svojo reakcijo / posledico.

Učimo se tistega, kar težko razumemo, učimo se... kako je biti v čevljih drugega...skozi svojo lastno izkušnjo...čeprav je včasih težko to dojeti.

Zemlja je res "težak" poligon včasih...se strinjate? Ampak dejansko smo zato tukaj, čeprav se včasih sprašujemo: " Ma le kaj pri " Svetem Matičku" sem razmišljal/a, da sem se za to inkarnacijo na Zemljo odločil/a?“

Tu smo, da prečistimo nič koliko naših preteklih življenj, kjer smo se obnašali, delovali "neprimerno", tu smo, da dvignemo nivo naše duše...pa čeprav smo delno "ujeti v past" ( o tej pasti kdaj drugič več besed).... Hm... Ja, tu smo, da "ponavljamo" različne vloge, jih izkušamo, začutimo... Tu smo, da okusimo in doživimo največje grozote in trpljenje... Tu smo, da okusimo opojni vonj divje ljubezni in brezpogojne polnosti.... Od svetlobe, do teme... Tu smo, da smo enkrat zgoraj in drugič spodaj....Tu smo, da sem lahko jaz ti in ti jaz...Saj nikoli ne moremo biti "večno" srečni, popolni, ljubljeni, zdravi, izpopolnjeni.... To tu na tej Zemlji ne obstaja... Ni takega programa... Žal... Vsaj ne še do zdaj. To je svet dualnosti in zato mora obstajati tako svetloba kot tema, tako znotraj nas, kot zunaj nas.

Nekateri v karmo ne verjamejo... jaz pravim, da mi to da smisel, saj le kje bi drugače bil smisel vseh teh grozot, ki se po svetu dogajajo???!!! Pa ne samo po svetu... Tudi pri sosedovih ali celo v lastnem domu. Torej ni samo to, da sem se odločila, da verjamem, da se vse nekje poravna in izravna na energijskem nivoju, temveč mi to resnično daje smisel našega obstoja tukaj, ker drugače bi bilo res nesmiselno. Pa brez tega, da lahko rečem, da sem "nekaj malega" tudi doživela, tako na fizičnem nivoju kot tudi duhovnemu ( čeprav si lahko to vsak drugače interpretira).... Moje izkušnje in izkušanje so me pripeljale do tega zaključka... Kaj pa vas?

To je seveda moja resnica, kar ne pomeni, da je tudi tvoja😉Pazi danes, kako gledaš na človeka - svojega bližnjega, lahko namreč tvoja današnja akcija povzroči reakcijo, katera bo svoj epilog zaključila pri tvojemu otroku in otroku tega bližnjega, katerega si ti danes "spotaknil" 🤔Nikoli ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom....ali v naslednjem življenju.

Najdi moč v sebi in sledi svoji resnici

Veliko blagoslovov želim vsem <3

To je moja resnica - kar ne pomeni, da je tudi tvoja 😊❤️

” SREČNO NA VAŠI POTI"

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / Regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / Tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

38 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page