top of page

KAM LETIJO MOJE PUŠČICE OBSODBE?

Updated: Apr 25, 2020


obsodbe-vibracijeduse.si

Danes delim z vami moje razmišljanje...

❤️ Kaj pa, če ni tako...kot mi mislimo, da je❓

Velikokrat se znajdemo v situacijah / lastni drami razmišljanja...zakaj je nekdo DRUGI na tak ali drugačen način deloval. Znajdemo se v vlogi opazovalca, katera nas še pre-velikokrat zavede v vlogo razsodnika. Upam, da vas do sedaj že velika večina VE, da sploh nimamo pravice biti SODNIK nikomur❗Pa vendar, smo "zgolj" duhovna bitja v človeški preobleki izkušnje... in zato v tem "testu" velikokrat pademo.

Vsak deluje iz naslova svojih lastnih izkušenj... na način, kateri je njemu "poznan" in "logičen". Dandanes je težko slediti tako pospešenemu tempu življenja... zato si premalokrat vzamemo čas, da se posvetimo "določenim posameznikom" in se dejansko pogovorimo o zadevah, katere je očitno potrebno razdelat.

Lahko nekdo deluje na način, kateri nam ni povšeči, lahko si mislimo, da se nam dela krivica, saj vendar smo imeli dober namen v delovanju... v očeh drugih pa izpade ravno nasprotno...lahko smo nekoga prizadeli, pa tega sploh ne vemo ( saj nas to vendar ne bi prizadelo...zakaj bi torej drugega) - nimamo enakega "merila" kot drugi. To pa ne pomeni, da drugi nima pravice biti prizadet / užaljen, le veliko lažje bi bilo, da o tem spregovori, da se mu seveda opravičimo...saj vendar ga/jo nismo želeli prizadeti... Ali pač?

Lahko imamo drugačen pogled na zadeve, kako mora nekaj biti narejeno, kako se bolj uvidevno in spoštljivo obnašati do drugih... Lahko imamo svojo sliko o tem, kaj je ljubezen...in vse drugim milijon variant pogledov na zadeve. A vse te "slike" so zgolj NAŠE slike! Kdo sem jaz ali kdo si ti, da bi si "lastil" pravico SODBE kaj in kako je PRAV? A je mogoče napisana kakšna knjiga z navodili / priporočili?

V prvi vrsti smo si ljudje zelo različni in to je pač potrebno sprejeti... Saj spremenimo lahko in SMEMO zgolj SEBE! To nam je jasno kot beli dan kajneda? Potem so tu ljudje, ki veliko jamrajo in obračajo pozornost nase, pa v resnici nimajo "podlage" za to... pa taki, ki sploh ne jamrajo, pa jim je lahko zelo težko...so taki, ki sprejmejo odgovornost za svoje življenje ( svoje delovanje) in se poskušajo prilagajati okoliščinam z namenom, da potegnejo ven najboljše za vse in taki, ki prelagajo svojo odgovornost drugim....pa se tega sploh ne zavedajo...

Evo in tukaj zdaj jaz opisujem ( beri SODIM) druge iz svoje lastne perspektive in svojih lastnih izkušenj / realnosti. Kar seveda nimam pravice... lahko le opazujem in sprejmem...brez kakršnekoli navezanosti in nato spremenim SVOJE delovanje v dani situaciji tako, kot se meni zdi pač najboljša.

Velik blagoslov v življenju je to, da si lahko vsakodnevno v interakciji z ljudmi, s katerimi vibriraš na isti frekvenci...tu ni potrebe razdelovanja, saj se razumeš brez besed. Vežejo te podobne izkušnje, lekcije, naučeno...podoben pogled na "svet". A kaj, ko moramo skozi odnose rasti in premagovati lastne omejitve razmišljanja in delovanja... Zato pa se vedno najde "nekdo", kateri nas skozi to uči, da širimo naše zavedanje in dojemanje... In z "njim / njo" sigurno ne bomo vibrirali na isti frekvenci😜

Dragi moji... dovolite si, da se učite in dovolite drugim, da se učijo...vsi se učimo...skupaj...sprejmite to,čeprav ni vedno lahko.

Jaz ne vem v popolnosti tvoje zgodbe, tvojega ozadja in ti ne veš moje... zato ti obljubim, da se bom potrudila, da ne sodim tvojega delovanja... Kaj pa ti?

Najdi moč v sebi in sledi svoji resnici

Veliko blagoslovov želim vsem <3

To je moja resnica - kar ne pomeni, da je tudi tvoja 😊❤️

” SREČNO NA VAŠI POTI"

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / Regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / Tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page