top of page

IZRAČUNAJ NUMEROLOŠKO VODILO ZA SVOJ TEKOČI MESEC - JUNIJ 2020

KRATKO VODSTVO ZATE za mesec Junij - numerološko vodilo za št. osebnega meseca


Poznamo univerzalne in lastne numerološke vibracije števil. Univerzalno št. nam pokaže bolj splošne energije, katere nas spremljajo, lastne oz. osebne pa nam bolj približajo vibracijo števila, ki je pisana naši duši. V kolikor poznamo svoja osebna števila ( v tem primeru osebno število meseca Junija ), lahko bolje vidimo energije v katere vstopamo, kaj pričakovati v mesecu pred nami in se tako lahko bolje pripravimo nanj. Na ta način nam lahko pomaga pri sprejemanju odločitev v tekočem mesecu. Seveda pa nam skupek in kombinacija naših osebnih numeroloških števil ( katerih ni malo ) lahko poda bolj celotno in "natančno" sliko energij, katere gledamo. Vseeno pa nam lahko število osebnega meseca nudi vpogled v delček energij, v katere vstopamo. Naj vam bo to v pomoč ❤️


Nekateri ste že izračunali svoje število. Tisti pa, ki še niste, lahko storite to zdaj.


Pa poglejmo kako izračunati numerološko št. tvojega osebnega meseca ( junija ), nato pa sledi napisano splošno vodilo za vsako število posebej.

 

Postopek izračuna in primeri za mesec junij v letu 2020:

Vse kar potrebuješ, so:

- seštevek tvojega dneva in meseca rojstva

- seštevek tekočega meseca in leta ( ti dve števili seštejem jaz zate in ti zaupam kot enojno število, katero boš prištel/a k svojemu dobljenemu seštevku. To je št. 1)


Postopek izračuna števila osebnega meseca pojasnjen na kratko:
👉Izračunaj svoj dan rojstva + mesec rojstva + št. 1
( zreducirano na enojno število )

PODROBNO POJASNJEN POSTOPEK IZRAČUNA:


1. Najprej seštej svoj DAN rojstva in MESEC rojstva in dobljeni seštevek, če je potrebno reduciraj do enomestnega števila


Nekaj primerov:

- rojeni 12.decembra ( 1+2+1+2= 6 )

- rojeni 29.novembra ( 2+9+1+1=13 in še reduciraš do enomestnega št. tako, da sešteješ dobljeni števili 1+3=4 )

- rojeni 9.september ( 9+9=18 / 1+8= 9 )


2. Zdaj pa k temu svojemu dobljenemu številu le še prištej število 1


3. V kolikor je potrebno, reduciraj do enomestnega števila

Bo šlo?


Torej če ponovim zgornje primere in dodamo še seštevek meseca in leta:

- rojeni 12.decembra ( 1+2+1+2= 6 ) še prišteješ št. 1 ( 6+1=7 )

V tem primeru se oseba nahaja v mesecu juniju za leto 2020 v osebnem mesecu št. 7


- rojeni 29.novembra ( 2+9+1+1=13 in še reduciraš do enomestnega št. tako, da sešteješ dobljeni števili 1+3=4 ) in prišteješ št. 1 ( 4+1=5 )

V tem primeru se oseba nahaja v mesecu juniju za leto 2020 v osebnem mesecu št. 5


- rojeni 9.september ( 9+9=18 / 1+8= 9 ) in prišteješ št. 1 ( 9+1=10 / 1+0=1 )

V tem primeru se oseba nahaja v mesecu juniju za leto 2020 v osebnem mesecu št. 1


 

Si izračunal/a število svojega osebnega meseca? Ni bilo pretežko? Seveda je to le en delček vpogleda v numerološko vibracijo zate. Ker je univerzalno št. energij meseca junija 1, nas lahko te energije dobesedno potisnejo v nekaj novega. Ta mesec nas prav lahko poživi in oživi, saj podpira nove ideje, začetke, ustvarjanja, prodajo...


Spodaj so kratki opisi vašega števila za mesec junij. Za bolj polno "sliko" vodstva, je seveda potreben bolj osebni vpogled v več numeroloških št. posamezne osebe.

kaj mi prinaša julij - vibracijeduse.si


Se želiš povezati preko angelskih kart?

Želiš prebrati vodstvo zase ali mogoče tudi za druge ljudi?

Zate sem pripravila delavnico Večer angelske prisotnosti, kjer te bom poučila kako.

Ker bo ta delavnica prvič, ti samo tokrat nudim zelo UGODNO PONUDBO!!!

Možnosti za prijavo imaš v dopoldanskem ali popoldanskem terminu. Izberi svojega in klikni za prijavo👇👇👇


Nauči se prejeti vodstvo preko kart
Delavnica prebiranja sporočil / vodstva preko angelskih kart

😇Prijavi se hitro, saj je število udeležencev omejeno😇



Pa poglejmo kratko numerološko vodilo za vašo osebno vibracijo energij v mesecu juniju za leto 2020


Vibracija števila 1:

V mesecu juniju ste v ugodnih energijah za vse vrste novih začetkov ( novi projekti, udejanjenje novih idej, sklepanje novih partnerstev ali razmerij...). V kolikor ste imeli neko idejo, imate podporo tega meseca, da jo preizkusite predati v realnost. V tem mesecu lahko dobite bolj jasne in izostrene vizije o svojem življenju, česa si resnično želite in kam želite priti. Dokončno rezanje "starega" z namenom postavitve nekaj "novega". V kolikor boste osredotočeni na vaše cilje, jih lahko uspešno realizirate in obirate sadove v prihodnosti. Namreč posejano seme tega meseca bo imelo za vas dolgoročne učinke - zato le izkoristite podporo teh energij. Bodite kreativni, neodvisni in originalni.

Vibracija števila 2:

V mesecu juniju lahko pričakujete več sreče v dvoje. Lahko posvetite več časa vašemu partnerju, če ste samski, pa si poiščete sorodno dušo. Energije vas bodo pri tem namreč podpirale. Tem manj poskušajte delovati sami - več v dvoje. V kolikor vam določene zadeve niso popolnoma jasne, se posvetujte z drugimi, iščite drugo mnenje in razširite vašo sliko opazovanja in dojemanja. V kolikor ste nedavno začeli z novim projektom / idejo...pričakujte napredovanje in nadgrajevanje le-tega, seveda v kolikor se boste posvetovali ali sodelovali še z drugimi. Ničesar ne počnite in zaključujte sami - poiščite pomoč, nasvet. Pazite, da imate uravnotežen odnos do drugih, pa tudi do sebe. Vodilo za vas naj bo: Kako lahko izboljšam odnos do samega sebe in odnos z drugim? Bodite bolj potrpežljivi, iskreni, diplomatski in v duhu sodelovanja.

Vibracija števila 3:

V mesecu juniju lahko pričakujete naval ustvarjalnosti in uživanja v družbi podobno mislečih ljudi. Želeli si boste več pozornosti, iskali boste stike z drugimi...kar bo lahko vodilo v uspešna sodelovanja. Ta mesec je lahko zelo razburljive narave, vendar pazite, da niste preveč razsipni, ne pretiravajte z zabavami. Poslovno in osebno lahko spoznate obilo novih ljudi / potencialno novih strank. Primeren čas je tudi za pridobivanje primerne publicitete za vas / vaše delo / ideje. Lažje se boste izražali in pokazali svoj pravi jaz. V komunikaciji bodite iskreni vendar hkrati odgovorni. Idealen mesec torej za odnose in kontakte vseh vrst ter vašo ustvarjalnost.

Vibracija števila 4:

V mesecu juniju lahko pričakujete veliko dela. Bodite tem bolj organizirani, vestni in disciplinirani, saj lahko pričakujete večjo obremenitev tako doma kot v službenem okolju. Veliko bo načrtovanja, organizacije, preoblikovanja... vse z namenom, da izboljšate vašo situacijo. V tem mesecu je tudi primeren čas, da razmislite, kaj si želite ustvariti tako v razmerju kot v karieri. Lahko začutite ali dobite popolnoma nov vpogled v določeno situacijo. Ko se s tem "soočite" in naredite načrt, kaj boste v tej smeri ( izboljšanja ) storili, začnite uvajati konkretne korake k spremembi sami. Ves vaš trud in vloženo delo, čeprav se vam bo zdelo lahko še tako zahtevno, bo v prihodnosti poplačan. Vztrajajte, saj boste naredili več, kot si mislite.

Vibracija števila 5:

V mesecu juniju lahko pričakujete možnost sprememb na vseh področjih in predvsem lahko čutite v zraku potrebo po "svobodi". V kolikor imate občutek, da ste obtičali na mestu, vas bo okolica dobesedno "silila" v spremembe in ven iz vaše cone udobja. Težave pri dogovarjanju, držanju rokov - raje se ne navezujte na nič in uživajte, potujte, raziskujte. Pričakujte veliko dogajanja in aktivnosti v vašem življenju. Vsi vaši načrti in nameni se lahko v tem mesecu popolnoma spremenijo in obrnejo na glavo. Poskušajte plavati s tokom in se ne upirajte spremembam - raje se prilagodite "toku". Lahko boste želeli poskusiti nekaj popolnoma novega, spoprijemali se boste z številnimi obveznostmi in bili priča bolj "kaotičnim" in hitrim energijam - brez skrbi, energije imate ta mesec dovolj, da ste lahko kos pospešenim energijam v vas in okrog vas. Pazite se, in dobro razmislite, preden sprejmete kakšne hitre odločitve, katere bi močno vplivale na vaše življenje!

Vibracija števila 6:

V mesecu juniju se posvetite družini, domu in negovanju vseh odnosov, katere imate radi in jih želite ob sebi. Ta mesec prinaša več harmonične energije, zato imate možnost zgladiti vsa morebitna nesoglasja, katere imate z ljudmi, ki so vam blizu. V kolikor ne boste razrešili "napetosti" v odnosih...vas čaka v bližnji prihodnosti ( čez 3-4 mesece ) težje soočanje. Ta mesec naj bo za vas mesec počitka, sprostitve, romantike...Bodite bolj razumevajoči, strpni, spoštljivi in hkrati ljubeči, predani in odgovorni. Lahko posvetite sebi več časa, urejate vaš dom in poskrbite za prijetno vzdušje med bližnjimi.

Vibracija števila 7:

Za vas bo mesecu junij podporen za globlje razmišljanje o življenju samem. Priporočljivo počivanje in potrpežljivo čakanje...na naslednji mesec. V kolikor čutite, da je čas za spremembo, sledite svoji intuiciji in se potrudite, da se premikate naprej, čeprav vam je lahko težko. Ta mesec boste čutili in se zavedali stvari, katerih drugače ne občutite ali se jih sploh ne zavedate. Omogočen vam je torej še dodaten vpogled v vaše življenje. Pomembno za vas je, da zaupate sebi in svojim občutkom, saj vam le ti nakazujejo smer in pot za naprej. Ne pozabite poskrbeti zase in ne dovolite, da vas pretirano razmišljanje vodi v slabo voljo ali celo depresivnost. Problemov si ne polagajte preveč na svoje srce - samo ozavestite, kje so in kako delovati, da odpravite določen problem. Vsem umetnikom po duši, je mesec pod to vibracijo števila zelo naklonjen.

Vibracija števila 8:

V mesecu juniju lahko pričakujete boljšo finančno podporo, več zaslužka, več sklenjenih poslov...nasploh dobre energije kar se tiče poslovanja in financ. Vendar...pazite pa na zakon "karme" oz. po domače: "Kar seješ, tudi žanješ"! V tem mesecu lahko vse obrodi dobre sadove in žetev, če ste v preteklosti delovali iz pravega, srčnega namena. Prav tako pazite, da boste tudi v tem mesecu delovali iz srca in ne iz ega. Torej, v kolikor je v vašem srcu namen, da želite sebi in drugim dobro, delujete skozi to energijo in ne zgolj iz sebičnih, materialnih potreb...se lahko nadejate obilja vseh vrst. Ne stremite po denarju, zgolj zaradi denarja samega! Ne bodite obsedeni z pridobivanjem moči in / ali bogastva, kako premagati konkurenco / tekmeca ali se celo povzpeti nad nekom! Bodite ponižni, prijazni in sočutni. Da bi dobili, morate biti pripravljeni tudi dati. Razmislite, komu lahko ta mesec tudi pomagate, mogoče darujete svoj denar, storitev ali kako drugače uravnovesite energije, v kolikor še niso. V kolikor so energije uravnotežene, pričakujte sijajen in obilja poln mesec.

Vibracija števila 9:

V mesecu juniju lahko pričakujete zastoje, blokade ali pa zgolj nežen zdrs v nov ciklus energij. Vse je odvisno od tega, kako ste odigrali svojo vlogo v zadnjem letu. Veliko ste že dali skozi, prehodili dolgo pot zadnjega leta, kjer je bilo kar nekaj preizkušenj. Če ste uspešno izpluli iz izzivov, ter se pri sebi počutite pomirjeno, vas čaka le nežen zdrs v nov ciklus. V tem primeru nežno sprejmite to, da staro odide in se pripravite na nov ciklus svežih energij podpore v naslednjem mesecu. Preverite svoje načrte in svojo pot in nadaljujte v vaši zastavljeni smeri. Ker je konec ciklusa, pričakujte, da se lahko marsikaj zaključi.

V kolikor pa se počutite ta trenutek preobremenjene, si vzemite čas zase in za razmislek. Če pri razmišljanju ugotovite, da ima življenje samo preveliko težo na vaših ramenih pomeni, da ste v preteklosti vložili energijo v napačno ali nepravo zadevo / položaj in ali sprejeli neko napačno odločitev. Sprejmite to in naredite načrt, kako boste to preoblikovali na način, da izboljšate svoje življenje. Morate mogoče sprejeti določene pomembne odločitve? Ste v službi, kjer niste izpopolnjeni, srečni...se mogoče oklepate težkega, brezizhodnega razmerja...v tem mesecu ne oklevajte spustiti tistega, kar vam ne služi več! Kaj je tisto, kar leži na vaših ramenih...veste samo vi. Ne obtičite v preteklosti, kajti preteklosti ni več in ne morete jo popraviti. Pričakujte, da se zaključuje vse staro, odsluženo, nepotrebno...zato bodite pripravljeni tudi spustiti. Osredotočite se na izboljšanje vašega življenja in naslednji mesec pričakujte nov zagon energije za izboljšanje vaše prihodnosti. Naredite prostor novemu!

Omogoči si brisanje omejitev za lahkotnejše življenje z Access Bars® tretmajem tukaj

Dovoli si izbrati manj fizične bolečine z MTVSS telesnim procesom tukaj

Raziskuj svojo preteklost v Regresoterapiji tukaj


Naroči e-mail Tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/


247 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page