top of page

IGRA PREHODNIH ENERGIJ

Updated: Apr 25, 2020


igra-energij-vibracijeduse.si

Včasih se lahko sprašujemo kje je je tista meja, ki na koncu loči posameznike / odnose / situacije in zakaj?

Velikokrat se izzivi pojavijo na poti zato, da se nekaj naučimo iz tega in gremo "prenovljeni" naprej ali pa, ker smo nekaj "prerasli" in je potrebno le-to spustiti in pustiti za sabo. Lekcije, ki se jih učimo so vedno obojestranske, le različne za vsakega posameznika, pa čeprav se gre za isto situacijo. Kadar pa pridemo do "obdobja", ko nikakor ne moremo več tako naprej in skupna rast ni mogoča...je znak, da se eno obdobje zaključuje z namenom, da se rodi nekaj povsem novega...

Taka obdobja so polna "trigerjev", katera sprožajo v nas različne bolečine in težke občutke. Naporno obdobje dobi svoj epilog navadno takrat, ko v odnosih / raznih situacijah ni več spoštovanja, razumevanja, "pravice", posluha za "drugo" stran, je le še oglašanje ega, kateri se na vse pretege oklepa svojega "prav".

Tako npr. lahko nekomu dovoljujemo, da se nespoštljivo obnaša do nas, dokler nismo dovolj močni, da se postavimo zase in / ali zapustimo tak odnos. Lahko se je to dogajalo že prej, pa nismo videli, lahko nismo hoteli videti, lahko iz straha ostajamo v takih navezah...ali pa...ne...odločitev je vedno naša. Kakorkoli pa, kjer spoštovanja ni, tudi prihodnosti ni.

Če ne prej, se je potrebno ustaviti in dodobra razmisliti takrat, ko se v naše razmišljanje začnejo tihotapiti mogočna vprašanja in samoizpraševanja, na katera dobimo negativen odgovor:

❗A je ta odnos / situacija enakovredna ?

❗A je ta odnos / situacijo mogoče graditi?

❗Ali ta odnos / situacija potegne iz mene najboljše ?

❗Ali sem v tem odnosu / situaciji slišan/a in razumljen/a?

❗Ali sem v tem odnosu / situaciji sprejet/a kot jaz ( ali "moram" biti/postat nekdo drug) ?

❗Ali se v tem odnosu / situaciji počutim dobro?

❗In še veliko podobnih vprašanj...

Tako kot smo ljudje različni, kateri potrebujemo tudi različne izkušnje za svojo rast in razvoj...so različne tudi meje, katere postavljamo posameznikom v različnih situacijah. Dobro ocenite svoj "položaj" in razmislite, kdo v vašem krogu nosi masko. Mogoče je celo naš obraz odet v masko in je čas, da jo snamemo, saj velikokrat smo v nespoštljivih odnosih / situacijah "primorani" vsaj nekaj časa "skrivati" svojo pravo naravo, katere se tudi sami lahko še ne zavedamo v popolnosti.

Kar nam ni namenjeno dobi svoj epilog lahko že v tem letu...nekaj pa se popolnoma zaključi šele drugo leto.

Najdi moč v sebi in sledi svoji resnici

Veliko blagoslovov želim vsem <3

To je moja resnica - kar ne pomeni, da je tudi tvoja 😊❤️

” SREČNO NA VAŠI POTI"

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / Regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / Tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

30 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page