top of page

HEJ 🙋‍♀️JE TVOJE IME SARA❓❓❓

😇DUHOVNO VODSTVO IMA SPOROČILO / PISMO ZATE ✉️ Danes med mojo "vadbo" Kirtan Kriya ( kundalini meditacije za duhovno ravnovesje ), je duhovni svet opozoril nase z imenom Sara. Vprašala sem, saj mi takoj ni bilo popolnoma jasno, ali se mi je oglasila kakšna dušica z imenom Sara, ali predajajo sporočilo za nekoga, ki se imenuje Sara 🤔Odgovor:


🥰Sara predaja Sari sporočilo🥰

Duhovno-vodstvo-od-Sare-za-Saro
Sporocilo-za-Saro

Torej, če je tvoje ime Sara, je mogoče to sporočilo prav zate🥰. Preberi si in mi sporoči, če se v njem dobiš prav ti.

Pa poglejmo sporočilo zate:


" Vidim te, kako zreš v daljavo...mogoče v prihodnost...mogoče pa je to tvoje hrepenenje po domu...dušnem domu. Včasih si zaželiš, da se vrneš domov, saj ti je na Zemlji dovolj vsega. Sara draga, svojega imena nisi izbrala naključno! V tvojem imenu je zapisana vibracija velike moči - tvoje notranje moči. To vibracijo si izbrala, da boš lažje nosila na svojih ramenih vse izzive tvoje poti, vse izkušnje, katere si si zadala izpeljati. Da, sama si si jih izbrala in to zato, ker tvoja duša ve, da vse to lahko tudi nosiš na svojih ramenih.
Draga moja, toliko vzponov, toliko padcev, toliko bolečine, toliko razočaranja, toliko različnih vibracij čustev in izkušanj si izbrala, katerih si ne bi ravno vsak drznil izbrati...a ti si si jih...ker to zmoreš! Marsikomu bi bilo že zdavnaj dovolj in bi predano rekel, da se ne gre več te "igre"...a ti ne! Čeprav velikokrat izrečeš besede v besu, da ti je dovolj...še vedno hodiš in se plaziš naprej, čez nov kamen, čez nov zid, čez novo oviro in nov izziv kateri te včasih vstavi le toliko, da malo bolj zadihaš.
Vem, da lahko v sebi začutiš to moč...če si le prisluhneš dovolj...začuti sebe...začuti tvoje mogočno ime... Sara, ponosni smo nate in na tvoje dosedanje dosežke v življenju, čeprav se ti velikokrat zdi, da ti tvoji dosežki niso nič. Bodi ponosna nase in vztrajaj naprej, tako kot smo ponosni mi nate. Opazujemo te in ti stojimo ob strani.❤️

Zavedaj se, da tam nekje...te čaka tisti občutek "domačnosti" in "pripadnosti", katerega velikokrat pogrešaš na Zemlji. Najdi svojo dušno skupino na Zemlji...to so tisti ljudje, prijatelji, ob katerih se počutiš "domače"...to je tvoja dušna skupina, katera ti bo pomagala na tvoji poti...da boš šla lažje čez vse izzive, da boš širila svojo zavest in vibracijo. Nekateri so in bodo prišli na tvojo pot le za nekaj časa...določeni pa so ali pa še bodo s teboj veliko let. Z njimi ti bo lažje.
Sara, svetloba je v vseh človeških bitjih...a določeni nosijo toliko zapisov bolečine ali pa drugih težkih zapisov, kateri zasenčijo njihovo svetlobo in tako le-ta sije malo bolj medlo. S tem, ko sama širiš svojo svetlobo in zavedanje, pomagaš tudi drugim...veliko večini na nezavedni ravni. Ostani močna, ostani trdna, saj to si izbrala.
Vedi, da je tvoj korak naprej lahko lažji, kot je bil do sedaj...če se ti tako odločiš izbrati. Kaj boš izbrala za svoj jutri? Predlagam moč".

Ime mi je Sara in rada te imam❤️


"Skrivnost sprememb je, da vso svojo energijo usmerite v gradnjo novega, ne pa v boj proti starem." - Sokrat

 


Se želiš tudi ti naučiti kako kanalizirati vodstvo?

Se želiš povezati preko angelskih kart?

Želiš prebrati vodstvo zase ali mogoče tudi za druge ljudi?

Zate sem pripravila delavnico Večer angelske prisotnosti, kjer te bom poučila kako.

Prijavi se hitro, saj je število udeležencev omejeno.


 

Tretmaji Access Consciousness® :




Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / Korekcija vida / Regresije / Meditacije / Svetovanje / Osebna rast in duhovnost / Tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Moja spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Piši na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obišči me: FB stran>>>Vibracijeduse


84 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page