top of page

💞 DANAŠNJE VODSTVO & KOZMOS💞

Updated: Apr 25, 2020


Današnje sporočilo in vodstvo modrosti nevidnih ravni🙏 "Življenje in pot, katero hodiš, je v veliki meri odvisna od tvoje izbire ❤️ Pošlji mi svoje želje, misli, kreacije in navdihe, katere želiš manifestirati v svoji realnosti. Zavedaj se, da se lahko dvigneš nad meglico k meni, začutiš vibracijo svetlobe in ljubezni, katera ti je na voljo. Človek, tvoja pot je lahko magična, če lahko uzreš lepoto vsakodnevnih trenutkov. Zaustavi se, po-vonjaj, prisluhni, dotakni se...začuti...resnično začuti moč v dogajanju okrog sebe. Vprašaj me, kar te zanima. Zaupaj mi svojo bolečino in strah...nato pa dovoli, da jo raztopim v vibracijah ljubezni vsemogočne prisotnosti mene...saj sem povsod. Kaj se dogaja? Zakaj se dogaja? Mogoče še ne veš...a vedi, da je vse v tvoje najvišje dobro...zaupaj...iz krikov bolečine, se rojeva nova vibracije tebe.


Tvoje energijsko polje je ranljivo, občutljivo...energije okrog tebe in v tebi se spreminjajo z neizmerno hitrostjo.Tega ne moreš zaznati na svoji zavedni ravni, ker tvoje fizično telo ni ustvarjeno za prepoznavanje le-tega na fizičnem nivoju, ampak na višjem nivoju tvojega eteričnega telesa. Tvoje fizično telo pa te energijske spremembe občuti kot bolečino, zastoje, blokade, katere se počasi razstapljajo. Vem, da zna fizično telo povzročati velike kreacije bolečine in vem, da ti to ni prijetno...a žal brez tega ne gre. Energija, katera se sidra, potrebuje kot nekakšno fizično manifestacijo, da se zasidra v tvoje telo. Zato lahko občutiš vso to težo in fizično bolečino v tvojem telesu.


Ohrani vero, zaupanje in potrpljenje...tudi ta proces potrebuje svoj čas...jaz sem pa tu, da ti nudim oporo in pomoč v samem procesu. Prosim te, da se večkrat "dvigneš" v svojem zavedanju k meni, da me začutiš, da ti lahko nudim več. "❤️

prepricanja spreminjajo realnost -vibracijeduse.si
Karmen Seražin / www.vibracijeduse.si

Vse kar čutite kot fizično bolečino / pritisk / teža...vse je del energij, katere se zdaj sidrajo v vas. Sprejmite te energije z zaupanjem, z ljubeznijo in dovolite, da ustvarijo spremembo za vas. Bolj, ko boste dovoljevali in bili odprti, lahkotnejši bo proces za vaše fizično telo <3


Priporočam:

* več meditacije

* več sprehodov v naravi

* razstrupljanje telesa

* spremembo prehrane ( manj sladkorja, ogljikovih hidratov a več soli, naravne hrane, veliko zelenjave )

* redne solne kopeli

* energijske vaje za pomoč pri čiščenju toksinov, blokad

* energijske vaje za obnovo življenjske energije

* sidranje zlatega žarka v vašo hrbtenico

* privoščite si več energijskih tretmajev

* privoščite si več časa zase


Eterično telo je mreža energijskih tokov / vibracij / svetlobe, katero je del obsežnejše mreže energij, katera obstaja izza vseh mikrokozmičnih in makrokozmičnih oblik. Preko te mreže in vseh energijskih linij tečejo kozmične sile, katere ustvarjajo pretok življenjskih sil preko eteričnih teles vseh oblik. Osrednja naloga eteričnega telesa je, da napaja fizično telo z energijo, ga oživlja in povezuje z energijskim telesom Zemlje in Kozmosa / sončnega sistema.


Z vami in za vas Karmen Seražin www.vibracijeduse.si

 

Tretmaji Access Consciousness® :




Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / Korekcija vida / Regresije / Meditacije / Svetovanje / Osebna rast in duhovnost / Tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Moja spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Piši na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obišči me: FB stran>>>Vibracijeduse


64 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page