top of page

ČASOVNI READING - vprašaj: Kdaj se bo zgodilo?

DOVOLI, DA TI ANGELI IN VILE PODAJO VODSTVO ZA TVOJE VPRAŠANJE


➡️te zanima, če se bo in kdaj se bo nekaj zgodilo / uresničilo / zaključilo ?

➡️vprašaj angele in vile

➡️lahko dobiš jasen odgovor ali pa vodstvo, kako ravnati v dotični situaciji za katero sprašuješ


Navodila, preden izbereš svoje sporočilo:


☑️Zamiži, naredi nekaj globokih vdihov in izdihov

☑️Umiri svoje telo in misli ter se poveži s samim seboj in tvojim notranjim bistvom

☑️Predstavljaj si, kako se iz tvojega srca navzven širi čudovita, biserno bela svetloba, katera zajame tvoje celotno telo in auro. To je najčistejša svetloba, katera te varuje in hkrati povezuje z Zemljo in kozmosom

☑️Naredi še nekaj globokih vdihov in izdihov v to čudovito svetlobo

☑️Pomisli na določeno situacijo ali postavi vprašanje za določeno področje v tvojem življenju, kjer bi želel/a časovno opredeljen odgovor ( Npr.: "Kdaj se bo ta situacija izboljšala? Kdaj dobim novo službo? Kdaj se uresniči moj projekt / ideja? Kdaj se izboljša moja finančna situacija? )

☑️Z zaupanjem poprosi svoje vodnike / angele za vodstvo in se zahvali za odgovor, kateri naj izhaja iz 100% svetlobe in ljubezni v najvišje dobro vseh

☑️Izberi število, ki te najbolj pritegne

☑️Če te nobeno število ne pritegne - NE izbiraj na silo, saj tokrat zate lahko ni pravi čas izbiranja sporočila

☑️Poglej spodaj vodstvo tvojega izbranega števila

☑️Na koncu tega zapisa / bloga lahko v zahvalo stisnete ❤️in tudi komentirate predano vodstvo

Hvala vam in hvala angelom / vilam, za podano vodstvo🙏

Odgovarjajo magične vile in angeli iz kart avtorice Doreen Virtue.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Poglej ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj


1. ODPUŠČANJE:

Dragi moji, spustite se v svoje srce in poskušajte začutiti svetlobo, ljubezen in povezanost, ki je znotraj vas.

V tvojem srcu vidimo veliko rano, katero ti lahko pomagamo zaceliti, le poveži se z nami in pošljemo ti zdravljenje. Sprašujemo te zdaj, komu moraš odpustiti, pa ne moreš??? V tvojem srcu vidimo nekakšno jezo, bes, osebno zamero, krivdo. Nekateri gojite to nizko vibracijo energij do drugih, nekateri pa do sebe. Spusti to, saj kljub temu, da čutiš upravičenost do teh energij, zadajaš le sam/a sebi bolečino s tem, ko se jih oklepaš. Čas je, da odpustiš drugim in sebi in ko boš to storil/a, bo tvoje zastavljeno vprašanje / želja / situacija dobila svoj epilog in čas bo za nove priložnosti v tvojem življenju. Prosimo te, da greš v naravo, zaprosiš nas in naravo, da te očisti-mo vseh nižjih energij, katere so se nabrale v tvojem energijskem polju, v fizičnem telesu, v tvojem umu, čustvih...odpusti sebi, odpusti drugim, opusti obsodbe, spusti vlogo žrtve - saj si močnejši / močnejša od tega, spusti preteklost, osredotoči se na sedanjost.

V kolikor boš poslušal/a in upošteval/a naše vodstvo, se nove priložnosti lahko pokažejo že čez 6.mesecev.2. RAZBREMENITEV:

V tvojem življenju se trenutno dogaja velika transformacija, katera ti bo nudila mogočno duhovno preobrazbo. Čas je, da se pomakneš naprej in zapustiš situacijo, katera je nezdrava zate. Čas je za spremembo! Do sedaj, si z odločitvijo nekako zavlačeval/a, bodisi zaradi strahov pred samo prihodnostjo ali pa pred reakcijami drugih ljudi. Naj te ne skrbi, kaj ti bo prihodnost prinesla! Naj te ne skrbi, kako bodo tvojo odločitev sprejeli drugi! Ne razmišljaj o vsem tem, saj ti mi stojimo ob strani in te vodimo. Si želiš lepše, boljše, srečnejše življenje? Razbremeni se ! Obrni se na nas, da ti omogočimo bolj lahkoten prehod iz nezdrave situacije v bolj zdravo. Prej, ko se dokončno odločiš in narediš to spremembo, prej se lahko nadejaš bolj zdravega načina življenja. Zaupaj svoje resnične občutke nekomu, kateremu zaupaš. Začni načrtovati že danes, da bo tvoj odhod iz nezdrave situacije tem bolj lahkoten. Razbremenitev trenutnega vprašanja / situacije se lahko zgodi že v roku 3.mesecev ( v kolikor upoštevaš naše vodstvo ) in izboljšanje življenja v roku 1.leta. V kolikor pa se z trenutno situacijo / položajem ne boš želel/a soočiti zdaj - te čaka ponovitev čez 1.leto. Vsekakor se kaže, da se bo to "obdobje" dokončno zaključilo nekje do junija 2020.

3. KONEC / ZAČETEK:

Lahko se posloviš od vsega starega ZDAJ in pozdraviš vse novo, ki prihaja. Nahajaš se tik pred vrati novega, boljšega življenjskega cikla. Neko poglavje se ravnokar zaključuje, zato se lahko počutiš tudi rahlo zmedeno / depresivno / zgubljeno...a ta trenutni cikel, te je in še uči pomembnih in dragocenih lekcij. katere boš vzel/a s seboj na svojo novo pot in delil/a z novimi ljudmi v novih situacijah. Popolnoma si pripravljen/a! V sebi nosiš znanje / darove / talente / modrost in sposobnost, da le-to jasno pokažeš. Tvoj začetek poti se je ravnokar začel in uresničenje se bo lahko dogajalo 1.mesec ( za nekatere ) ali do 1.leta. Za nekatere bo to nov dom, za druge nova služba ali napredovanje, uresničenje ideje / zamisli, samostojna pot naprej, lahko se neki odnosi zaključijo in spustijo stari načini razmišljanja in delovanja...zato usmeri zdaj svoj fokus in namen v začetek vsega novega.

4. POMLAD / NOVICE:

Odgovor na tvoje vprašanje / situacijo oz. uresničenje tvoje želje pride v času naslednje pomladi. Vseeno pa se lahko nadejaš veliko blagoslovov v smeri tvojega vprašanja že pred samo pomladjo. Tvoj dosedanji fokus, namen, želja...namreč že zdaj privlačijo situacije, v katerih boš našel / našla veliko veselja / dogajanja in ti prinašajo različne oblike obilja. Ohrani fokus in vero, spusti morebitne skrbi in dovoli, da se v ozadju "pripravlja" scenarij zate. Takrat pa prejmeš tudi neke novice - izkoristi svojo izvirnost in iznajdljivost, saj te čaka nov podvig! Pričakuješ lahko uspešen projekt ali druge nove začetke.

5. JESEN / OBILJE:

V času naslednje jeseni se bo vse zložilo skupaj tako, kot se mora in lahko pričakuješ, da se tvoje sanje uresničijo ali pa za nekatere druge na novo rodijo. Tisti, kateri že nekaj časa delujete na svojem zastavljenem vprašanju, ter ste se v preteklosti močno trudili - pričakujte v jeseni tudi obilne rezultate in nagrade. Tisti, kateri ste šele zdaj na novo oblikovali vaše vprašanje / idejo / zamisel in prej niste nič delovali v tej smeri, pričakujte, da se vam bodo nove ideje o tem rodile jeseni. Lahko se zgodi tudi neko šolanje / tečaj / pridobitev nekega naziva / izobrazbe.

Za oboje pa je skupno to, da je pred vami čas odličnega čustvenega in fizičnega zdravja ter obdobje, kjer bo cvetelo vse, čemur boste posvečali vašo pozornost in energijo. Vaša ustvarjalna prizadevanja bodo v prihodnosti obrodila uspeh.

6. ČUSTVENO ZDRAVLJENJE :

Draga duša, ko se bo tvoje srce popolnoma pozdravilo starih čustvenih ran, lahko pričakuješ nove blagoslove ljubezni. Nahajaš se v procesu zdravljenja in / ali reševanja nečesa, kar te bo popeljalo oz. obudilo v tebi popolnoma nov nivo moči in zavedanja ter ti nudilo mogočno osebno ter duhovno rast. V prihodnosti boš odkrival/a čarobne drobne stvari, katere ti bodo nudile zadovoljstvo in srečo.

Nekateri ste v procesu zaključevanja neke situacije / drugi ste jo ravnokar zaključili. Oboji se lahko nadejate zasluženega uspeha in zadovoljstva v prihodnosti, kateri je "prigaran" z vašim preteklim delom in namenom. Pričakujete lahko nekaj sledečega ali več v obdobju 10.mescev - 1.leta:

- izboljšanje situacije; - pozitiven odgovor; - rezultate; - finančno varnost; - družinsko srečo; - novo ljubezen; - novo službo; - nov projekt ali ideja, katera bo prinesla uspeh

7. ČUDOVITE SPREMEMBE:

Kar si spraševal/a in kar je tvoja globoka želja, se lahko razreši / uresniči / manifestira v obdobju poletnih mesecev ( poletja ) ali najkasneje v roku 9.mesecev. Si na pragu čudovitih sprememb in tvoja želja je bila slišana. Dovoli le, da božanska energija vesolja očisti pot pred teboj in ti omogoči manifestacijo v "pravem času". Želja bo kmalu uresničena in lahko se že veseliš sreče, ki te čaka, čeprav je še ne vidiš in ne otipaš. Vse skrbi bodo počasi zbledele stran in zamenjane bodo z ljubeznijo do življenja. Najsi bo tvoja želja povezana z kariero, ljubeznijo, zdravjem, obiljem...vedi, da je vesolje brezmejno in za razkošje in udobje bo poskrbljeno.

8. RAZPOTJE / URESNIČENJE :

Tvoja želja in razplet situacij poteka v ozadju za tvoje najvišje dobro, vseeno pa lahko še pomagaš s svojim delovanjem / priprošnjo / namenom, da se scenarij, katerega želiš, tem hitreje uresniči. Vzemi si čas, naredi premor in premisli o preteklosti, svojih dosežkih...in si zamisli, kam bi želel/a v prihodnosti. Čaka te še temeljit premislek o možnostih in pa tudi pomembna odločitev. Pripravljen/a si na kakršen koli podvig, za katerega si se že predhodno pripravljal/a - v kolikor se še nisi pripravljal/a, pa še počakaj in razmisli. Oceni dejansko stanje in nato naredi premik v novo smer. To razpotje, katero se kaže lahko traja tudi malo več časa ( slišim do 2.leti ), a ne obupaj in sledi svojemu notranjemu vodstvu, katero te vodi v pravo smer. S svojim namenom / delovanjem / priprošnjo in delom boš pripomogel / pripomogla veliko, da se manifestacija čim prej zgodi - vedi pa, da ti je to že garantirano, pa čeprav čas še ni določen.


Vsi tisti, katerim pa vam je iz "neznanega razloga" naprej hodilo št. 9 - odlično zaznavate 👍 ČESTITKE👏👏👏, sporočilo tudi za vas❤️

9. Z LAHKOTNOSTJO PROTI SVOJIM CILJEM:

Dragi otrok, preveč se trudiš! Poskušaj se prepustiti lahkotnosti in začuti veselje na svoji poti. Sprosti se in dovoli, da te valovi življenja nežno nosijo naprej.

Nekaj si želiš premočno, da se zgodi...tako si sam/a sebi ustvaril/a blokade, katere ti preprečujejo lahkotnost koraka naprej. Sam/a sebi si v "napoto", pri realizaciji / manifestaciji želenega. Vnesi v svoje življenje več zabave, otroške igrivosti in sproščenosti. Spusti trenutno situacijo / željo / navezanost na končni rezultat in pojdi raje v naravo, saj je to zdaj tisto, kar resnično potrebuješ. Spusti kontrolo in zadeve bodo stekle same od sebe - bolj lahkotno...ZAUPAJ! V kolikor spoštuješ in slediš našemu vodstvu, se tvoja želja / namen lahko uresniči že v roku do pol leta...v kolikor ne spustiš, pa lahko traja še kar nekaj časa.❤️Srečno na tvoji poti ❤️

Želiš svoj vpogled? Te zanima vodstvo za naprej?

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Naroči regresijo / regresoterapijo tukaj

Skupinske vodene meditacije in regresije v Sežani tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin

Access bars / MTVSS / regresije /meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

#karte #vpogledvenergije #angelskovodstvo #intuitivnosvetovanje #vedeževanje #vibracijeduše #sporočilaangelov #smernice #vilesporočajo #časovnireading #kdajsebozgodilo

701 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page