top of page

VPOGLED & VODSTVO ZA VAS

Updated: Apr 25, 2020


Izberi-karto-angeli-odgovarjajo-vibracijeduse.si

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo. Vas zanima vodstvo v tem obdobju?

Povežite se v mislih z angeli in naj vam razkrijejo vodstvo, ki ga v tem trenutku potrebujete. Pomislite na vašo preteklost in naj se vam odprejo vrata v prejšnja življenja. Prosite za vodstvo, sporočilo, katero naj bo v najvišje dobro vseh vpletenih. Kaj je trenutno pomembno za vas? Vprašajte npr.: sledeče: - kaj je pomembno, da vem? - kaj sem bil/a v prejšnjem življenju? - katero izmed prejšnjih življenj najbolj vpliva v mojem trenutnem življenju? - prosim za vodstvo... in nato izberite karto katera vas najbolj pritegne? Katera karta vas je pritegnila? Poglejmo tokrat v karte Prejšnja življenja / Doreen Virtue

Izbrali ste in tu je vodstvo za vas.

Vsi tisti, ki niste pred dnevi zbrali karte, lahko to storite zdaj in nato poglejte spodaj kakšno je vodstvo za vas.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Poglej ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

razkrito-vodstvo-prejšnja-življenja-vibracijeduse.si

1. EGIPT:

Ta karta je za vas znak, kateri nakazuje na vaše pomembno preteklo življenje, ki ste ga živeli v Egiptu in je povezano z vašo sedanjo situacijo v življenju ali z vašim vprašanjem. Po vsej verjetnosti nakazuje na nek "negativni" vzorec, kateri "trmasto" zavrača zdravljenje. Ta vzorec je lahko zelo trdovraten zato, ker je globoko "zakopan" v tem prejšnjem življenju in seveda brez vašega zavestnega spomina. Na srečo, pa imate možnost samega dostopa / vpogleda do tega življenja z namenom, da ozdravite ta izziv / oviro / vzorec. Počasi je potrebno priti do korenike tega vzorca, da ga boste lahko "izpulili" in vam tako ne bo več povzročal težav. Vzorec lahko prepoznate ali pa tudi ne. V kolikor čutite, da si sami ne znate ali ne morete pri tem pomagati, vam lahko pomaga regresija / regresoterapija.

Če vas privlači Egipčanska kultura ali bi radi potovali tja, ste najbrž imeli pozitivno izkušnjo v tistem preteklem življenju. Mogoče si želite raziskovati njihove sisteme verovanja in delovanja? Na ta način boste dobili vpogled v starodavne spomine iz preteklosti, za katere je mogoče pravi čas, da jih obudite. Njihovo in hkrati vaše pozabljeno znanje iz te civilizacije, vam bo v pomoč v zdajšnjem življenju. Egipčanska duhovnost je vključevala veliko astronomije in astrologije in tako vam lahko le-to pomaga sprožiti spoznanja / vpoglede / spomine. Lahko pa ste že začeli "raziskovati" v to smer in je ta karta le potrditev, da ste na pravi poti in nadaljujte. Znanja iz te civilizacije boste vključevali v vaše življenje in življenja drugih ljudi.

Po drugi strani pa, če občutite negativna čustva ( strah, grozo, zavračanje...) ali vas že sama misel na Egipt " strese " ali kakorkoli odvrača od tega, da bi sploh potovali tja, mogoče se celo naježite ob gledanju slik o Egiptu in nočete niti slišati o kakšni religiji in duhovnem delovanju...imate najbrž globoko zasidrane travme / strahove prav iz časov te starodavne civilizacije in iz vašega prejšnjega življenja v tem obdobju. Če je temu tako, vam priporočam, da vsa ta negativna čustva in staro negativno energijo ozavestite, pozdravite in spustite. Pri tem vam lahko pomaga regresoterapija. Več o sami regresoterapiji si lahko preberete tukaj. To vam lahko spremeni življenje na boljše.

2. DUHOVNOST IN RELIGIJA:

Ta karta vas poziva, da raziskujte, proučujte in se izobražujte o drugih religijah in/ali različnih duhovnih poteh. Skozi namen širjenja vaše zavesti in znanja, ter hkrati pot, po kateri boste hodili, vam bodo dani odgovori, ki jih iščete in notranji mir, ki ga potrebujete.

Vsaka duša uživa raznolike izkušnje in priložnosti, zato je običajno, da raziskujemo več različnih religij in duhovnih poti, ko potujemo skozi življenje. Medtem, ko se duhovna rast in znanje res "zbira" skozi vsa naša življenja, se specifična religija ali duhovna pot pač razlikuje ena od druge. Mogoče vaša "trenutna" religija ali duhovna pot ne sovpada z vašim globokim prepričanjem / vero. Lahko je to religija, s katero ste zrasli in jo sprejeli, ker je pač tako v navadi, lahko je religija / duhova pot, za katero ste do nedavnega mislili, da je "prava", mogoče pa se nikakor ne morete "poistovetiti" z nobeno religijo / duhovno potjo, katero ste do sedaj spoznali. Takšna spoznanja/ priznanja / zavedanje lahko v vas sproži celo krivdo, strah, sramoto...razen, če se zavedate "širše slike". Vaše duhovno znanje je v globini vaše duše in vi ste večno bitje, ki je za vedno povezano z neskončno božansko modrostjo. Ne pozabite tega!

Ne obupajte in raziskujte - vsi odgovori se vam bodo razkrivali sproti, ko bo točno pravi čas za to. Če še niste začeli globoko duhovno raziskovati, je ta karta "klic", da je pravi čas, da to začnete. Raziskujte neznano postopoma, korak za korakom, da boste lahko spoznali "moč" duhovnih znanj, katere boste lahko s pridom uporabljali v vašem življenju. Vaša zavest se bo širila in samo življenje se vam bo zelo spremenilo, če boste upoštevali ta "klic". V kolikor pa "klica" ne sprejmete oz. ga ignorirate...se boste najbrž še kar nekaj časa vrteli v "začaranem krogu" vprašanj / situacij / položajev...na katere ne boste našli odgovorov.

V kolikor ste na duhovni poti, kjer se resnično počutite "kot doma", je ta karta potrditev, da ste na pravi poti in le nadaljujte. Ni vam še vse razkrito, a vam bo pravi čas.

V kolikor ste imeli dvome za duhovno pot po kateri hodite trenutno, vedite, da se bo ta pot kmalu spremenila. Lahko boste določene zadeve zaključili ali pa preoblikovali na nov način. Tako lahko rečem, da vam bo ta - na "novo odkrita" duhovna pot prinesla tisto, kar ste do sedaj iskali. Nič ni narobe s tem, če nek način delovanja "prerastete" in pustite za seboj, kajti našli boste sebi "novo obleko".

3. VITEŠTVO:

To karto ste prejeli kot potrditev vašega notranjega viteštva. Ne glede na to, ali ste moški ali ženska v tem življenju, imate tako srce kot tudi um pravega viteza. Po vsej verjetnosti so vas od nekdaj navduševale zgodbe o vitezih. Privlači vas zgodovina, miti, knjige...kjerkoli so vitezi igrali pomembno vlogo. Mogoče si še vedno radi z velikim veseljem pogledate kakšen film, v katerih so glavni junaki takšni, da predstavljajo lastnosti viteštva. V odnosih ( lahko tudi skozi vašo službo / kariero ) se največkrat znajdete v položaju, kjer vas nekako "sili" in "kliče" po tem, da ščitite, branite in zagovarjate šibkejše oz. tiste, ki se sami ne zmorejo. Nekako se lahko postavite v njihovo kožo ( šibkejših ), jih razumete in hkrati vidite "širšo" sliko, katera vam je povsem jasna - "napadalcem" pa ne. Lahko ste tudi sami večkrat postavljeni v take situacije, kjer morate sami sebe braniti / ščititi / zagovarjati. V vas se tako najbrž skozi celo vaše življenje ( če pogledate nazaj ) ali pa zdaj v konkretni situaciji odražajo lastnosti viteštva zato, da jih uporabljate, saj imate to iz prejšnjih življenj. Imate mogoče občutek, da se cel čas "borite" z nekom ali z nečim? Imate občutek, da se cel čas borite za pravico? Nekako tako lahko zgleda občutek, kot da ne morete nikakor temu "uiti"? Enkrat vitez - večno vitez! To se pretaka skozi vas in te lastnosti lahko uporabite v prid tako vam, kot tudi v pomoč drugim.

To karto ste prejeli tudi zato, ker ste se spraševali o neki konkretni situaciji. Ta situacija vključuje nek karmični odnos. To pomeni, da ste z določeno osebo karmično vezani iz prejšnjih življenj in ste v obdobju, kjer se karma "poravnava", čisti in zdravi. Če občutite zalo veliko težavo / izziv v zvezi s tem, prosite Boga / nebesa / angele / univerzum, da vam pomagajo pri opuščanju starih, zakoreninjenih energij in vseh težkih občutkov, ki jih pri tem imate. Mogoče boste tudi vodeni ( spontano ali pa vas bo potegnilo) da obiščete določenega terapevta z namenom partnerskega zdravljenja / svetovanje za partnerske odnose in / ali terapevta za prejšnja življenja za regresoterapijo. Več o sami regresiji si preberite tukaj.

Nekateri med vami, ste dobili to karto, v potrditev združitve z ljubljeno dušo iz prejšnjih življenj. Mogoče ste se nedolgo tega povezali v romantični partnerski odnos ali pa začeli nov prijateljski odnos, kateri vam prinaša veliko veselje in srečo. Vsekakor, če ste spraševali za določeno osebo in ste to osebo spoznali pred kratkim - DA, vaši občutki so pravi! To osebo poznate iz prejšnjega življenja in tudi občutek imate, da je povsem "drugačen" ta odnos. Lahko občutite tudi sorodnost, lahkotnost, naklonjenost ... kot, da se poznate že od nekdaj. V družbi te osebe se počutite zelo prijetno in na način, katerega do sedaj niste nikoli občutili v družbi z drugimi ljudmi. Da, to je posebna vez z vašo predrago ljubljeno osebo iz prejšnjega življenja. Nadaljujte brez zadržkov :-) in srečno na vaši poti.

Srečno na vaši poti 3

Želite svoj vpogled? Vas zanima vodstvo za naprej?

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Naroči svojo regresijo tukaj

Skupinske vodene meditacije in regresije v Sežani tukaj


Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / regresije /meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi /

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

228 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page