top of page

VPOGLED & VODSTVO ZA VAS

Updated: Apr 25, 2020


Izberi-karto-angeli-odgovarjajo-vibracijeduse.si

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo. Vas zanima vodstvo v tem obdobju?

Povežite se v mislih z angeli in naj vam razkrijejo vodstvo, ki ga v tem trenutku potrebujete. Pomislite na konkretno situacijo / osebo / položaj ali pa zastavite konkretno vprašanje.

Prosite za vodstvo, sporočilo, katero naj bo v najvišje dobro vseh vpletenih. Kaj je trenutno pomembno za vas? Vprašajte npr.: sledeče: - ali je moja smer, prava smer? - kaj je pomembno, da vem? - ali se bo razvilo / zgodilo in kdaj? - prosim za vodstvo... in nato izberite karto katera vas najbolj pritegne? Katera karta vas je pritegnila? Poglejmo tokrat v karte Angeli odgovarjajo / Doreen Virtue

Izbrali ste in tu je vodstvo za vas.

Vsi tisti, ki niste pred dnevi zbrali karte, lahko to storite zdaj in nato poglejte spodaj kakšno je vodstvo za vas.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Poglej ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

razkrito-vodstvo-za-vas-angeli-odgovarjajo-vibracijeduse.si

1. ČAS ZA AKCIJO:

Pravi čas za vas je, da spodbudite sami sebe, za naslednji korak proti izboljšanju vašega življenja. Zdaj je čas za akcijo - ne pa mirovanje / nedelovanje!

Angeli vas dobesedno čakajo, da spustite vaše skrbi, morebitni občutek ne-sigurnosti ali celo vaše lastno predvidevanje za naprej. Poglejte v globino vašega srca, saj tam boste točno našli odgovor na to, kaj je ZDAJ potrebno storiti. Vaši vodniki vam bodo pomagali na vaši poti, vendar se zavedajte, da ste vi tisti, ki morate aktivno sodelovati pri tem, da izboljšate vaš položaj / situacijo / zadevo tako, kot si vi želite. Vi ste tisti, ki mora kolesje sprememb zavrteti. Ne glede, ali ste spraševali za odnos, kariero, položaj, osebo...izpolnjenje vaših želja, vam ne bo samo padlo v naročje, brez da bi kaj ukrenili na temu. Naredite ta korak proti spremembi ( ne zgolj v razmišljanju, ampak v konkretni akciji ) in vesolje bo usmerilo vso energijo v to, da vam pri tem pomaga.

2. V OBDOBJU NASLEDNJIH NEKAJ TEDNOV:

Vsi tisti, ki ste spraševali kdaj...imate že kratek ter konkreten odgovor v naslovu karte :-) Za kar ste spraševali, se bo zgodilo / dokončalo / razrešilo / izboljšalo že v prihajajočem mesecu oz. v obdobju naslednjih nekaj tednov. Vaše potrpljenje bo zdaj nagrajeno, obirali boste namreč lahko sadove vašega dela / truda. Čaka vas obilje in pozitiven preobrat. Lahko ste pomislili na neko situacijo / osebo / položaj...vse se bo razrešilo kmalu, v najvišje dobro vseh vpletenih, predvsem pa v vašo korist.

3. SITUACIJA SE BO IZBOLJŠALA:

Angeli vam sporočajo in hkrati opominjajo, da ne izgubite upanja, saj situacija za katero ste spraševali se lahko / ima možnosti izboljšanja v prihodnosti. Čeprav se vam zdaj lahko situacija zdi težka ali celo črna, mogoče trpite in ne razumete popolnoma kje in kako najti izhod iz takšne situacije...najbrž ste tudi že malo obupali nad tem, vendar ponovno - ne vrzite še puške v koruzo!

Pred vami se kaže še nekaj trdega dela, pa tudi nekaj časa "mora" še preteči, preden se bo vaš trud, ki ga boste v to še vložili, dejansko manifestiral v realnosti. Verjemite, da se splača zdaj malo "zategniti pas", malo potrpeti, vložiti še malo več truda in fokusa v to zadevo - saj boste lahko potem, presenečeni nad rezultati. Kratko in jedrnato - splačalo se bo!

Ne pozabite, da zdaj ni čas, da bi obupali v tej situaciji / nekem odnosu, za katerega ste spraševali. Obstaja namreč upanje za to situacijo v prihodnosti, če se boste le še "malček" potrudili v to smer. Glejte na zadeve iz globine vašega srca, nadaljujte v smeri, kjer bodo vsi udeleženi lahko srečni in izpopolnjeni v prihodnosti - VSI vpleteni!

Srečno na vaši poti

Želite svoj vpogled? Vas zanima vodstvo za naprej?

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Naroči svojo regresijo tukaj

Skupinske vodene meditacije in regresije v Sežani tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / regresije /meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi /

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

219 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page